Бионсе стана най-награждаваният изпълнител с "Грами"

Във водещите категории бяха отличени Хари Стайлс, Лизо, Бони Райт и Самара Джой

Обратно в новината

Коментари - Бионсе стана най-награждаваният изпълнител с "Грами" | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Леле и тука какви пари се въртят.//! Безброй певци, почти всички милионери. Колко пари имат тия на запад , за да си позволяват концерти, дискове. Елтон Джон спечелил милиард от едно турне, а то още не е свършшило

Хора, развеселихте ме от сърце. На вас черната овластена жена ви е като Торбалан. Че върнете се в средновековието и горете вещици.

Бионсе прилича на вуду магьосница а може би и да е..

Всчки наградени са ми леко антипатични, особено младежът Хари Стайлс. Колко по-лесно им е било на хората преди столетия, когато, на музиката и изкуството като цяло се гледало чисто от гледна точна на стойносстта на самата творба, без да асоциират творбата с личността и визията на твореца. Сега с това информационно имиджово замърсяване , ако ни е неприятен изпълнителят, шансът да подминем нещо стойностно като творба е поне 90%.

И какво от това?! Всичко изглежда нагласено тука при тази посредствена Само-Величаеща се жена... Песните й са толкова безлични някакви. Но маркетинг машината й е безупречна!! Освен това заблудените стада от фенове, си я харесват, така че...аз като не я харесвам, не е важно. Тези всички дето спечелиха тези Грами-та всички педали и дебели и транс. Много политика и пропаганда на "Гейски модерни Сатанински Ценности".... Даже тази тлъста Бионсе има снимки с големи Черни рога.... Рокля с Рога.... Последно - Лудите Дубайски богаташи защо й платиха $24 милиона за един тъп концерт...не е ясно. Явно хората не знаят какво да си правят парите...и на тази нагла Чернилка ги дават.

Единствена заслуга че е черна и проповядва сатанизъм на хората от нисък социален клас.

Нерелевантни. Скука и тъпотия.

Тия са си купили доживотен абонамент за Грамита. Но щастие с пари не се купува.

Именно! Бионсето ще прави турне тази година и тая реклама с напазаруваните Грамита явно е важна.

много са се сгаднявили нещата в музиката след като хари Стайлс с този неслушаем албум е спечелил едва ли не най-важното грамофонче. Някога Тина Търнър, Брус Спрингстийн, майкъл Джексън са го печелили ... Нерде Трилър нерде Къщата на Харчо...

Най-падалско,чалгарските Грами

Хари защо е облякъл дрехите на майка си!?!