17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ллелей, аз малко се уплаших... Прилича на мъж по рождение, който неуспешно се е е опитал да се трансформира в жена. Ама не му се е получило!

Изглежда като някакъв Франкенщайн - прилича едновременно на Курволета, Мара отварачката, Преслава и т.н.; с други думи - само пластмаса и фотошоп. Да прочете статията за кралица Рания, да ѝ погледне снимките и да се замисли. Тази Дол прилича на евтина надуваема секс кукла.

Защо ни занимавате с разни тъпи парчета?

Strashno tupa i protivna. Prilicha na prostitutka. Ujas. Sprete da publikuvate snimki na tova nedorazumenie.

Ма Вие верно ли? Че бихте я ... ама верно ли тая бихте я заговорили?

Кел файда, къде са й децата на снимките. Дир.бг нейните стъпки ли трябва да следват момичета. Да го пердашат и да се голят докато станат стари баби и след това нема деца нема никой.

Какви деца. Ами дье и са унуките?

Дали името на т.н. редактор на тази т.н. статия не трябва да се схваща като маскулизиран творчески псевдоним на недоучила трансджендърка?

Шо маюнизъ, сметана и сладолед е изялооо ... и все с различно ДНК ... Въй чироза напомпан, въй ... не напълнява, шъ кай човек, чи ни гълта туй дживотну

Редактор : Стелиян Стоименов / Нели Делчева Нелка, умнице моя неграмотна, столицата на Турция е Анкара, Истамбул е най-големия град. Колкото и да си сменяваш творческия псевдоним, неграмотното ти списване е очевадно и не може да се обърка.

*ИстаНбул!

Бая сгодна си е женицата. Нека, такива като мене, дето няма как да ги огрее, да не правят като лисицата , демек гроздето е кисело. И с ферари /в цвят червен/ и без , на когото каквото му е писано.

На 45,... е .."Изфъщяла лимонада" вече !!;) По добре.. Две... по на 20, да си ги Менкам всеки ден!!!;))

Една самотна жена.

Лелее това нещо прилича на травестит. Валери нещо май се е бил заблудил. В днешно време незнаеш кое е жена и кое е мъж. Ужааас

Daite i kirka i lopata i da trugva kum Zlatograd.

Има хляб още в нея

ама колко салама, суджука и кремвирша са влизали в 'ляба

и кво от тва бе и кво от тва? хем на нея й е било приятно хем на саламите и суджуците им е било добре.

хот-дог

Гледам коментарите за Билянка и сравнявам с коментарите за Рания Значи не всичко е изгубено! Поздравления за поддържаните фигури, но класата си е класа и нея не я инжектират с ботокса

И Рания е потребител на един известен тип хирурзи и специалисти, но засега поне поддържа подходящ стил. Ех, започва да изглежда по-млада от децата си, но здраве да е.

Ти къде видя в коментара, че Рания не ползва ботокс? Просто казах, че класата не се инжектира с него. :) Иначе жива и здрава нека се ползва от процедурите

За годините си изглежда фантастично.

Веждислава Цицкова с големийо гас. няма толкова кривооформена жена. задника и е голям за кльощавите ръце, крака и ханш. Циците и са отвратителни ... устните като тираджийска гума а веждите ... е, от тях не може да избяга ... но е зле ...

Що бе, може да ги пооскубе

Ово се не скубе, оно се коси!

Да отговоря, "защо сме мразели турците". Вероятно има и такива, но повечето хора които познавам не ги мразят, точно обратното. Всяка година ходя на почивка в Турция и срещам там прекрасни хора. Харесвам и религията, и обичаите им, и традициите им, и кухнята им, и четрите им морета, и всичко, всичко в тази страна.

Kenn1111

Като махна религия обичаи и традиция другото и аз го харесвам

Кво па толкова им харесваш на тия диви азиатци?

За годините си изглежда много добре. Не се съмнявам, че Божинката си е изкарал супер с нея. И все пак разликата в годините им е голяма . Валери е млад, красив и богат и още много жени ще срещне по пътя си.

Дали съзнателно пропусна "интелигентен"? ;)

Всеки път когато се пише за сексапил, все разделям думите на секс и пила. Странни асоциации, но това ми идва в главата.

Тая "Общата" ли й викаха? Какво по-подходящо място за изява и фантазии от....Истанбул! Париж ряпа да яде с неговите парфюми, дефилета и мони лизи!

Гайтан вежди... Ма кака, вземи ги омъкни малко

Че те нарочно си ги правят такива, да не мислиш, че са естествени? Мода някаква. Въобще в такива "моделки" като тая, Николета и прочие, нищо не е натурално и всичко е правено по последна мода, независимо дали е красиво или не.

Да демонстрира сексапил в мюсюлмански държава е доста рисковано. Да не я видим след 2 дни с разбира глава и разбит гъз да се оплаква...

Мога ли да ви попитам вас, българи, защо толкова ни мразите нас, турците?

Виж сега. Не че ги мразим, ако се държат като нормални хора. Като цяло има неприязън и разграничение, заради миналото мжду нас и тях. Ако си забелязала много българи ходят в Турция на почивка, пазар, та дори и кафе. Както и много турци правят същото в България. Проблемът е, че много от турците са нео-османисти, религиозни фанатици и се мислят за нещо повече пореди тези две неща от всички други. А реално в не малко случаи е точно обратното - високо самочувствие без никакво покритие. Ако 500 години някой народ ви коли и насилва ще ходиш да ги посипваш с цветя ли? Да, минало е, но болката остава. И въпреки това, повечето българи са великодушни и прощават. Затова и днес има толкова обмен между двете държави. Ако забеляза, теб не те считам за туркиня. С такива като теб израстнах, турчеещи се българи. Залагам си къщата, че баща ти и майка ти, баба ти и дядо ти, прадедите ти са родени тук. Говорили са както и ти говориш български. И не знаеш турски. За религия дори няма да говоря, обзалагам се че знам религията ти по-добре от теб. Това е и част от отговора на твоя въпрос. Жива и здрава и се надявам да не си ме разбрала погрешно!

Турците са си в Турция. Не говорят български и не пишат на кирилица. Ти си турчееща циганла с български паспорт. Мелез, който турците а и ние мразят повече и от циганите.

Щото едно време сте ни клали, посичали и изтезавали, за да ви приемем идиотския ислям. Защото сте ни държали в РОБСТВО пет века, и резултат от това е едно петвековно опростачване на българите. Защото сте ни избили болярите, защото сте ни наричали "гяури", защото сте отвличали момченцата от българските семейства и сте ги превръщали в еничари, които после са се връщали да убиват майките и бащите си. Защото сте толкова НАГЛИ, че създадохте турска партия в държава, която не е турска. Защото сте нечистоплътни, защото вашите турски ходжи правят най-грозните и зли магии за смърт и раздяла.

Не си прав, човече, сега в учебника по история пише, че петте века били османско присъствие, а не робство. Това учат децата по директивата на протурска партия. А защо? Защото един тулуп стои като мечка в МС и не му дреме за образование, а само го интересува как да си пълни нощното шкафче. А народа позволява това да се случва вече 10 години. Баси и народа, заслужава ли си човек да се бори за тулупи?

Ей,трябвало е повече да внимавам в час по география.Все съм си мислел че столицата на Турция е Анкара,а то се оказа че това е Истанбул.

Ама как успяват тия гърли да си приличат толкова! И всички заедни приличат на травестити, което пък означава, че на последните не би трябвало да им е трудно да бъдат приети, като жени. Едно положително нещо на тази визия.

дзеро ше го измахаме ... може и да го повторим ако се е старал. не е мойто тип, ама чуек трябва да опита повече неща в това живот. не ми пречи, че е прекалила в джуките нема си я вземам във вкъщи ... ама по муцката арно ще си я омажа ... даже може и да ми ареса.

Има жени за всеки вкус. Тази не е точно по мой вкус иначе става за секс, но прилича много на професионалистка няма лошо за жена да си я вземеш не става, може за любовница примерно. Относно това колко струва на месец да я поддържаш нищо не струва ако ти е любовница виж ако ти е жена там вече имаш проблем. Пък и такъв тип жени май и затова не се омъжват. Не знам деца има ли и мъж и т.н.

много си тъп

Бръм, това чудо не всеки може да си го позволи, ходете при някоя, която може дави готви праз с ориз!

Киборг най-ново поколение, топъл и като го щипнеш за кубиците - писка.

За следващия урок, мили деца, да научите значението на думата "екзотичен" и коя е столицата на Турция. Подсказвам: "красивият и екзотичен Инстанбул" не е нито столица, нито екзотичен, нито Инстанбул.

Пишещите “мъже” тук като употребявам тази дума с леки резерви, са пример за токсичната патриархална и сексистка култура характерна за България и региона. Една оскъдно облечена жена провокира агресия, простащина и отявлено женомразие. Гадостите които пишете са отражение на вашите болни мозъци и предразсъдъци, а не на тази жена.

Извинете ме, Моник, бихте ли ни казали за пред кого се издокарва тази жена? Според мен не ние имаме болни мозъци и предразсъдъци а въпросния тип жени. И ви обръщам внимание, че не слагам всички жени под един знаменател, както се опитвате да направите вие и някой други коментаторки. Една оскъдно облечена може да е много красива. Въпросните жени сами не се харесват и прибягват до не естествени промени по себе си предизвиквайки непривятните коментари.

Днес в Истанбул. Утре собсТвен бизнес в Дубай. Нали така става?

Да, и бих предпочел кралицата от суседната статия, която днес навършва 50 пред това на 45. Мъхъм

До автора на тази тъй велика статия: ИНстанбул (как Ви хрумна и успяхте да го извъртите така, може би покрай Инстаграм) не е столица на Турция, Анкара е. За следващата статия - първо кратък преглед на атласа, после пишем.

не мога да сложа повече от един + но като текс - да! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

САМО някоя луда жена или излъгана много от турците може да отиде сама в Истанбул.. Още преди години, слушчхме как турците нападат жени да ги изнасилват... Всякакви мангали, мутри, мафиоти са турски шпиони или Предатели, помагачи на туците.

Скъпи български мъже, които критикувате жените! Първо нямате пари, за да поддържате харчовете на една такава жена. И второ ако ви е съпруга, тя ще намира начини да си набавя необходимите средства. И тогава ще ви питам като сте толкова мераклии, стига ли ви меракът да си лъскате рогата?!?

Харчовете? За два пръста напикано месо и чифт джуки върху самовлюбена кратуна? Харесвам моята жена повече, не е модел, но на 39 години няма никакъв целулит (ген), тежи 52 килограма и има пиченце на 19 годишна.

Ми то тва нищо не значи, пак е крокодил, щом я е аресал такъв комплексар като тебе. Ако не, постни снимка, брат, сещаш се? Ма я тури без качулка та,хахаБаси нещастника да си зафаля мършата дома, ше падна от смех

я й опиши балончетата, а? спихнали ли съ?

и като подарък няма да я взема. то ако я имам наистина няма да имам пари да я поддържам.

на 47 съм и все още не си плащам за секс .. така че намери си ти някой траверс като тая и и плащай :) баси и мъжленцата са се навъдили :)

Но от мъжка гледна точка тази мацка е страааахотнаааа! Дай Боже на всеки! Ама сте били по-хубави, ама тва, ама онова... Да не вярваш. За една жена е важно преди всичко да се поддържа - маникюр, педикюр, епилация, прическа, зъби, да отслабне пет-десет кила преди морето. По-добре на 45, семпла, но поддържана, отколкото 20 годишна хубавица-мърла, която да те е срам да заведеш и в мола. Жената е супер!

бате, да нямаш пари разбирам да ибеш 45 годишни баби ама да имаш пари кат Божинов и да те ибът 45 годишни баби вместо 16 годишни кучки си е престъпление

16-годишните са деца. Дано те осъдят и да лежи в затвора, мухльо.

тази е чист вук..а божинката е бая смел мъж..и ние сме целували секви вълци, но това , твърдо НЕ! товае всичко друго ама не и жена ,баце..явно си в панделата отдавна...

поддържане разбирате пластични операци, тази дама е прекалила. Ако погледнете най-скъпоплатените модели по света, няма да видите нищо подобно. Този вид външност се "изгражда" само с една цел. Клаудия Шифър е на 50 години и изглежда много по-добре от тази дама...

жена ли е? Дори за травестит ие грозничко

Кат мамата ти:)

Тъй като Билянчето го поема само " отзад" в "ауспуха" или в " кафявия салон",се е запътила към турските манафи!! Ха ха ха ха!!

Някой от форума пробвал ли я е ?

Грозна та вила ура

Много кит...

Тази на нищо не прилича, точно като онзи, с който е била

Баси, Енчев да няма конвейр в мазето?

Кошмар!

Ако покаже снимка без грим и фотошоп ще я призная

А пък аз- ако покаже снимка преди пластиките ;)

Нека нашите миндили гледат на какво у се вика мадама на 45. Нашите плашипутарници на 20 вече за нищо не стават...

Тази мумия е толкова изпилена с ФОТОШОП че няма и бегла прилика с реалността.

Да, бидони или грозници с огромни носове. :) Нема кво да ги излекува и нема кой да ги ебе, затва свят злоба и плюнки:))))

Сега в Истанбул ли такова...

Истанбул е мястото където и яловите зачеват.

Кво роди? пп : Иначе бившата на Божинов е парцалеса и е заразна. От опит го казвам.