Съвсем наскоро бившата половинка на футболиста Валери Божинов - Биляна Дол, отпразнува своя 45-и рожден ден. През последните години личната традиция на брюнетката повелява специалният ѝ ден да бъде отпразнуван далеч от родината ѝ, но този път тя предпочете да полее повода с приятелки в Белград и едва по-късно да си подари пътуване извън граница.

За празника си тя бе заложила на къса драпирана рокля с квадратно деколте и буфтан ръкави. Цветът на тоалета бе черен, но разнообразен от множество бели кръгове, а кройката му следваше извивките на тялото ѝ. Завършвайки своята визия, тя се бе спряла на интересни и нестандартни обеци - дължината на едната стигаше чак до ключицата ѝ, докато другата бе къса.

Вижте снимки >>

"Днес е рождения ми ден! Животът е красив, затова нека го живеем пълноценно", гласи посланието ѝ, придружаващо един от кадрите, които тя сподели със своите последователи в социалната мрежа.

Снимка: Официален профил в Instagram

След като се забавлява в компанията на най-близките си, Биляна стегна куфарите и се отправи към красивия и екзотичен Инстанбул, където в момента се намира. Преди няколко часа тя сподели в Инстаграм профила си галерия, съдържаща три изображения, с която зарадва своите почитатели.

На две от снимките Дол позира пред бялата врата на старинна сграда в турската столица, в близост до мястото, в което е отседнала, а на третото стои до ствола на многогодишно дърво в градината на хотела ѝ, недалеч от плувния басейн, който се подава зад нея. За кадрите тя е облечена в шарен бански от две части с десен на тропически плодове, който напълно подхожда на дългия ѝ плажен халат.

Снимка: Официален профил в Instagram

Към момента фотографиите са събрали хиляди харесвания, а под тях се редят немалко комплименти. Интересен факт е, че макар да са разделени от половин година, Валери не спира да следва профила на сръбкинята и да реагира на всяка една от нейните публикации. Въпреки това обаче, той не си позволява да ги коментира.