Бившата съпруга на Джеф Безос се омъжи за учител

"Дан е страхотен и аз съм щастлив и развълнуван и за двамата", каза Джеф Безос за новия мъж на Макензи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Представям си в България Евгения Банова или Маринела Арабаджиева да се разведат и следващата им връзка да е учител...

Ако отмъкнат токова кинти след развода, като Макензито, мооже да се женят са който искат

Чудесно решение. Пари имат достатъчно, любовта ги е намерила... Остава да си поживеят живота наслаждавайки се на всеки миг.

Сбъркана работа по много нива. Първо, не може един да държи пари колкото цели държави. Това е много ненормално, второ от къде на къде мастията ще се облажи на готово с такива милиарди, трето, льохмана който я прибира, той пък съвсем не заслужава тези пари. Междувременно половината свят бедства с по няколко долара на ден и всички несгоди произтичащи от това неравенство. Капитализмът се е извратил тотално.

Хм, като почнем от ника ти, минем през думи като мастия, облажи, льохман, прибира и прочие - нормално е да не ти е ясно...

Тези са оправени, ами с Хари и Меган какво ще правим?

И какво лошо има тук? Аз виждам само положителни неща. Хората се разделиха цивилизовано, Джеф със сигурност дължи много на съпругата си за това, което е сега, нормално е и тя да стане милиардерка. От друга страна на нея й трябва любов и внимание, пари си има. Учителят вероятно е точния човек, ми в цялата конфигурация не виждам нищо странно, може би жената отдавна да е интимничела с даскала, той и Джеф е искал да се отърве от нея, и просто накрая да са официализирали нещата.

Аз мисля, че мадамата прибра много справедливо 53 млрд. долара от тъпунгера Безос! Тя го направи това, което е тоя шмокльо! Даскала е ударил кьоравото! Да са живи и здрави!

Напълно справедливо, разбира се. Само да уточним, че тя не прибра 53 милиарда, а получи при развода акции, които по тогавашните цени се равняваха на 32 милиарда USD. Заради ковид кризата цената на акциите на Амазон се вдигна много и съответно дялът на Макензи Безос почти си удвои размера до 62 милиарда. Няколко месеца по-късно цените паднаха и затова сега тя има 53 милиарда. Така че утре може да са 70-80 милиарда, но може и да са пак 32 милиарда. Всичко зависи от цените на акциите на борсата.

ТъпатаП :)

Ако случайно се остави и с този мъж, направо след него ще и предложа брак , хахаха

Оттървах я тази.....

женят, щом се обичат младите. ..

Тая 100% е решавала алгоритми с даскала още докато тоя слепок е правел трейдинг кодове ....

Всъщност беше точно обратното. Тъпо е да правиш подобни предположения, когато информация имаше предостатъчно по медиите. Джеф Безос имаше любовница и когато папараци го заснеха с нея и пуснаха снимките стана голям скандал последван от развод.

И сега учителят ще стане милионер с парите на нейния бивш съпруг

Не позна, ще стане милеардер.

Петре, Със своите пари, които са част от общите преди това. По твоята логика, Безос сега е милиардер с парите на бившата си съпруга? Айде виж кое време е и стига с тоя мачизъм, мизогинизъм и други изми, произтичащи всички от на-вече тъпИЗЪМ.

за тия дето казват че тия не се омъжвали за стугари, инженери и учители . ето омъжила се е :)

Дан удари кьоравото!

Изглежда, че е много специален щом може да впечатли и спечели сърцето на жена с нейното материално състояние. Да я купи с пари би било къде-къде по-лесно и тривиално. Четейки коментарите, разбирам че и на доста мъже акълът им е само в чуждите пари и кой как се е уредил с пари наготово. Пък уж жените били меркантилни.

Макензи Скот и Джеф Безос са егати криваците.

Филантропка като е дарила 4 милиарда от състоянието на мъжа й. Крадла е по-точната дума!

Като си пиел млякото даскала бавно си облизвал веждите ...

джакпота

Джефпота.