17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А диаманта на момата в БАРСЕЛОНА ЗА 11 мил.$....

Мене повече ме занимава наш Бочко, проснал се напреко на леглото, а не Елтън, който дори не знае за нашето съществуване. И ПРОСТО НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА. Пак ни поднасят събития, за да отместят темата от еврото и кюлчетата, барабар с голия пищов на нощното шкафче. Народе, това е криминална и долнопробна история, в нея живеем. Харесва ли ви? Приемате ли да живеете в такава среда и в нея да растат децата ви?

Какви алтернативи предлагаш? А не е като да няма. 1. Не раждаме деца, щото не искаме да растат в таква среда. 2. Самоубиваме се ритуално в знак на протест или срам, че толкова дълго сме правили се кофти избори. 3. Отказваме да играем играта, спираме да ходим на работа и да става каквото има да става. 4. Гласуваме за някоя нова светла личност, която да ни "оправя" вместо Боце?

Вярно - доста тънка разлика, но има между това да си различен и извратен. Извратен означава физиологично и/или нравствено противоестествен. И знаеш ли, всеки един от нас има своите красти, своите вътрешни демони, разликата е в осъзнатостта. Разумния човек е способен да различи противоестествността и не се гордее с нея, напротив!

Омъжвайки се за него жената с огрома вероятност е искалда да имат семейство и деца. Но той не е предпочел да има деца от друга жена, че и да й ги представи. Обидно е!

Той не е пожелал да има деца от нея, а е предпочел сурогатна майка!

Човека има страхотни песни другото не ме интересува. 90% от коментарите в дира са от комлексирани дебили.

Родиха му се!!! Писна ми от олигофрени.Една статия не написахте драскачи!!!

Този нее ли английския азис? Само че без брада че като прави сфирки да е по аеродинамичен

Нее лесно да си застаряващ пдepacm. Мъжо му ше го утеши.

"Бившата съпруга на Елтън Джон иска съдебна заповед срещу него, но не казва защо. ,,,,,,, Ренате Блауел е звуков инженер. Елтън Джон се запознава с нея, когато записва албума си "Too Low for Zero" през 1983 г. Женят се през следващата година по време на турнето му в Австралия, но се развеждат през 1988 г." Намирисва ми, че става дума за пари! ОчевАдно е била посъветвана, че все ще има какво да каже/да не каже, и е решила да захлеби !

На Елтън Джон. Много смел човек!

Та доколкото е известно от публикации в пресата, той е булката, омъжил се бил, ...........а стига бе! Това ли е за възхищение: "След развода Елтън Джон обяви, че е гей, омъжи се, родиха му се две деца."

по цял свят да му се възпищават. Ако иска да се облича като жена и да се чувства като такъв, на никой не пречи.

interesno kak mu se rodiha ,prez guza li mu izlyazoha to biva pisane na gluposti ama tova e v poveche .

Голяма смелост е да ти човъркат в г.3а

Не слиза от кора. Тръшка му се отгоре

Повръща ми се от примитивните хомофобски коментари на някои хора! Още Левски е казал, че трябва да уважаваме различните!

Левски не е имал предвид ментално обременените!

Хахах Левски едва ли е имал предвид педалите и други със сексуални отклонения.

Kato teb, nali?

На мен ми се повръща от повредени

Ми повръщай бе. Свободна държава сме. И на мен ми се повръща че навсякъде трябва да има квоти за различните, а не за кадърните и правилните за целта хора ама ...

Kenn1111

Родили му се две деца айде стига бе.Ни ги е родил ни има нещо общо с зачеването им просто живее в сбъркан свят

Скоро да си педал ще стане задължително.

Значи ти няма от какво да се притесняваш тогава. А Елтън Джон е велик.

Тия двете ако се сдърпат публично ще стане кокоша битка

Пари само срещу фактура с касов бон. Иначе не можете да правите рекламация по Закона за защита на потребителите ако стоката и услугата е калпава....

Иска пари !! Всички ,които се женят за известни личности или милионери ,искат да осребрят " жертвата" си !!! Какво да ги правиш сър,ЖЕНИ !!!!

Жени ли ? Не Елтон Джон иска пари !

Тоя път наистина ще му го наврат като се прости с няколкостотин милиона паунда, ха-ха! Големия творец! И "Сър" бил даже! А не е ли "Лейди", ха-ха-ха? И това е пример за младите, за криворазбрана свобода и генетична принадлежност. Ужас. Писна ми, стига толерантност към такива всъщност болни, да идат да се лекуват или поне да не ни пречат. Все още сме повече, да му се не види макар и педалския свят!

Айде обясни как точно ти "пречи" един човек който си виждал само по "телевизора"

Като си навири неморалните разбирания пред носа ми.

а ти що си навираш носа там дето не му е работа?

Развращава децата и младите хора като пропагандира завирането на краставици в ануса си ! Осиновява деца. Какво ще е бъдещето им ? Публично разгласява колко го сърби и как начесва ауспуха си ! Че и филм прави ! Отврат !

Един телевизор и един разпран гъз са дастатъчни да развратят стотици хиляди деца и да съсипят живота на още толкова семейства !

Ti zashto ne se lekuvash? Prechish na civilizovanite hora.

само филми в тая гилдия ...

Ne I stigat parite na jenata.

Пак ни пробутвате гнусотии за извратени ненормалници. Ама да се завърти още малко колелото на историята... и ще видят те кон боб яде ли!

Учудих се, че този е имал бивша съпруга. Очаквах най-много бивш съпруг.

този джон си е платил да узаконят извратенията му!!!!

Ограничителна заповед не се иска за нещо станало преди 30-35г., макар и толкова обидно за нея. Очевидно дедо Елтън продължава да и досажда и сега, неясно защо. Май е изперкал дотолкова, че да вярва, че всички на тоя свят са длъжни да му радват, че е станал хей, даже и бившата му жена.. Ще я запознава с децата си?! Хаха трябва и тя да от качила, за да иска това

Дано жената да успее. Първи наказан известен гей, ще отприщи лавина от подобни наказания и...накрая всичко ще се нормализира. Всички такива в резрват!

Като жена, искрено и съчувствам за усещането, наложило и се да преживее, чувайки, че човекът, който е избрала да бъде спътник в живота и, всъщност има други наклонности. Съвсем оправдано не е търсила бъдеща комуникация - този удар по доверието и чувствата не се преодолява лесно.

й представя децата си. Ай,ся. Обичал я,ама бил гей и т.н. Какво й обичаш бе. Какво изобщо е любовта ? Косата ли й обичаш, корема й ли, ...

"... Елтън Джон обяви, че е гей, омъжи се, родиха му се две деца." WTF ? Това биологично как точно става ? Правени У ГЪЗО ?

чрез матка под наем, тоест сурогатна майка. Само не уточняват кой е бащата той, или съпруга му

Трябва да се забрани на хомоуродите да се женят!

много кютек....съпругата не е слушкала!

така се получава!