Бившите и градът: когато някогашните партньори не могат да напуснат живота ти

Потребителите на социалните мрежи разказват за непредвидени случки с някогашните си половинки

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най голямата глупост е мъж да се опитва да възстанови връзка. Бомба със закъснител. Щом жената е приключила ведъж, вече е на "борсата". Вече са преминали няколко каиша през нея за клин-клин избива, и/или усърдно се преобразява като птица феникс и настройва радарите за нова мишена. Бившият е в папка лузерс, далеч и обезличен. Никой. И точно в този момент, когато тя активно се конти, ходи на фитнес и страда по нова диета, за да хвърли въдицата по някой тлъст шаран, мистър бивш, последната дупка на кавала в нените очи и казва. Коте прие.ало ми се е от тебе, ще ми пуснеш ли? а-а-а

Интересно, защо всички случки са описани от жени, нито една от мъж няма? Отговорът е ясен - само жени четат такива "статии" и им вярват.

Толкова ли е сложно да си стиснете ръцете и да продължите в различни посоки? Не отлагайте момента да се разделите, за да не стигате до момента дето не можете да се гледате. И когато партньорът ви каже, довиждане, кажете същото. Не го/я убеждавайте само заради спорта да остане. Дори като се видите случайно не е нужно и двамата да се изопвате, а можете да си кажете, "Здрасти, какво правиш? Как си?" и да се държите като голеи хора. Не съм имал една връзка, която да завършва драматично като тия от статията и знам всичките колко деца имат и как се казват. Те също знаят моето.

Маймунски работи ...

ЕманциПатки на макс...

Няма връщане назад, животът все върви напред а не назад. Това е моя съвет.

ЙобанЬе с пофърганЬе

Накратко, в стила на публикацията- "Глупости на търкалета"!...

Само жените са преследвани от бившите си и нямат друга работа, освен да се похвалят във фейса! На сина ми винаги казвам, че сега е най-лесно да хванеш гадже и най-трудно да се отървеш от нея, особено ако се има за хубава, нищо не може, освен да купува с чужди пари.

А той пита ли откъде знаеш, че това не е хубаво?

Ето такива като вас “възпитавате” кретени. Дано синът ви е умен и не ви се връзва на извратените разбирания.

За лошия ти вкус, довел до лош опит. Не подценявай сина си, може да излезе по-умен от теб.

Заради такива мамки на божества съвременните мъже не стават и за чеп за зеле. Дръжте си го у вас, ще спасите една жена от поредния боклук на мама.