Бившият крал на Белгия отказа да се подложи на ДНК тест за бащинство

50-годишната Делфин Боел твърди, че е дете на Албер Втори от връзката му с баронеса Сибил дьо Селис Лоншан

Обратно в новината

Коментари - Бившият крал на Белгия отказа да се подложи на ДНК тест за бащинство | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щом не са го обявили за тяхно дете, що се занимава с това ??? Разни Шофьори- тираджии чукат циганки- крайпътни проститутки като пътуват, но никой не иска да прави деца на такива... Ако циганката е забременяла, е щото не е ползвала презерватив... Ама, те така и всякакви болести пренасят... Всеки си избира, кой от децата му да го наследи. Понякога се раждат болни деца. И затуй, през Турското робство, хората в България са имали по 7-8 деца.

Ема, това идва в повечко. Утре пък игуменката на Пармския манастир ще претендира, че е дъщеря на Негово светейшество. Така възникват неразрешими казуси, тая , не е ли чувала за принцеса Даяна?

Еми той за това е бивш крал!

Принципно положение е , че може да се депозира иск за защита на права само ако те са породени от някакви правни отношения. В сллучай няма доказани правни отношения между бившия крал и някаква негова подложила му се мадама.Дори и да нещо си там, това са ИНТИМНИ отношения, които не могат да бъдат предмет на съдебно дело. И нашият ГПК е така устрпоен, но практиката ни е по фашистки образец от 1937 г. Тази порочна практика СДС затвърди на нова основа за голяма жалост?!

А ти на кого си се подложил бе катил

Нима си мислиш,че това забременяване е по грешка? Може и да е имало презерватив, но пробит ,целта е бебето да вземе наследството на кралия :)

Що не прочетеш преди това учебника по семейно и наследствено право? Може поне българския, ако не знаеш френски.

Циганката ако е забременяла, а виновен тоя дето я е е..л и после той си е виновен, ако тя го търси за бащинство...

това че може да пише не значи че може да чете

Майсторът прави секс без да оставя последствия. Трябва да даде кръвна проба, така само подсилва съмненията.