17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой точно решава кое е стилно и кое кичозно?

Тя е здравомислеща, и на мен това ми харесва. Източноевропейките са много различни в това отношение от празноглавите и кухи промити кратуни на западно-европейките, които от ранно деЦво са учени упорито, че нема нищо лошо да са секс робини на черни и цветнокожи. Жената си има ценности, поведението й никога не е скандално, а присъствието й се харесва, нищо че тя упорства да е загадъчна, а може би точно затова. Изтоноевреопейките са ноо ценени на Запад за точно това си здравомислие. Обикновено белите западняци се изтрепвът за източноевпопейка (което адски вбесява родните мъШленца късопишкоФчета). Изтоноевреопейките имат по-висока репутация от лъжливите китайки и азиятки, и са високо предпочитани за брак, защот оса традиционно ориентирани жени со здрав разумв главата и високо ценени домакински умения (ТОВА НЕ ВАЖИ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ КУХИ ЛЕЙКИ ПОКУЛЕНИЕ РОДЕНИ СЛЕД 2000). Чувала съм сърдечни и трогващи изказвания по адрес на изтоноевреопейките като за най-ценните жени на света, по секи един възможен критерий. За себе си съм сигурна, че ако поискам, моем да се женим и развеждъм за когото си ща, защото търсенето за изтоноевреопейките е огромно - те са най-предпочитаните жени в целио свет за бракове, в която и да е страна по света. Зависи и как ке се пласиръм де, нооооо...в рутинния случай, стига да искъм, моем да си заплуем който си ас щем мъЖ. И ке ми се радвът да ме земът. На ръце ме носът.

Сега да сложим едно уточнение ако съм забравила да го сложим по-горе. Не сека източноевропейка, но образованата и говореща езици. Ноо ясно, че ако не говорим езици, то нема ка кда покажеш и останалото. Ноо ясно, че ако не си образована, ке те пързалет по негри и цветнокожи буклуци да се абиш. С това уточнение, това отгоре важи. Сички завиждът на мъЖ който е успел да се ожени за източноевроейка с тея умения и квалитет. На моя мъЖ му се дигна реномето страшно ного, че се е оежнил за мен. Той казва, там, дето преди не искаха да знает за мен, сега ме гледът со страхопочитание.

красива жена какво и да облече е премерено и с много вкус

А защо само тя е толкова широко усмихната?

Защото така са й дръпнали кожата на лицето зад ушите, че очите й са станали като на китайка, а устата й се е разтегнала в постоянна усмивка.

Верно? Първо, не е единствената в тъмен цвят. Второ, това е много тъмносиньо. Трето, тя си знае най-добре, но умее да показва най-доброто от себе си, а то не е малко.

"Страхотна жена",да,ако имаш предвид красива и стилна.И аз я харесвам. Но дали не е куха лейка и дали изобщо разбира и се интересува от ставащото около нея,това няма как да знаеш/ем.

страхотна жена, тъпотиите минават покрай нея, без да я засегнат. Не всеки го може.

Не я подценявай! За да минат простотиите покрай нея без да я засегнат трябва да е безумно тъпа или безумно мъдра, а тя не е нито едното, нито другото. И въпреки пластичните операции и финансови възможности, изглежда състарена за възрастта си, което едва ли е от много щастлив живот.

Със сигурноЗ не й е лесно, но тя се справе, факт. Не й го отричейте, видимо е. Какво й струва е друк фапрос, но тя се справе, и то блестящо.