17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази музика е много по- добра от чалгията и искрено се радвам за момичетата. Който хейти не разбира от маркетинг и бизнес, а кпоп музиката е именно това.

Хаха, честоти да са им, но щеше да е по - добре гледанията им да са истински. Известно е как, yg им купува гледанията, а дори и наградите за people choice awards. Обожавам кпоп, и слушам всякакви групи, половината сигурно няма и да са сте ги чули... Та идеята ми беше, че Blackpink дори не са толкова добри, да не говорим за изпълненията им на живо - потрес. А пък музиката им е супер еднообразна и безразлична. Не знам какво толкова децата харесват на тая група.

Всъщност песните им са хубави, това,че yg им прави comeback веднъж на година е друг проблем. Да бяхте видели live изпълненията на другите групи, примерно на бтс-ужас!А и харесвам музиката на бп, защото е много по-различна от песните на другите групи попринцип, и не, не са надценени, напълно заслужават славата си!!!

Достатъчно безлична песен. Не може да се отрече че к-попа солидно се налага в детските среди дори и в България. Причината за това е инфантилизма който лъха от него поради азиатските антропологични особености и звученето му като за бавноразвиващи се. От друга страна е и, подсъзнателното лолитско и педи излъчване, в контекста на съвременната джендърия и тотална елитарна педофилия. Друг важен аспект е вечният контрапункт към Северна Корея, от там и вечно захаросаната до повръщане кичозна визия. Да не говорим изкуственото промотиране на това нещо.

предпочитам такива да гледам и слушам пред разни дебелогъзи американки

Честито на момичетата! Следя кариерата им от доста време и много се гордея с тях! До колкото съм запознат е много трудно да пробиеш в kpop индустрията и затова съм много щастлив, че Blackpink станаха такова голямо име по целия свят. Хората, които коментират с лошо по техен адрес трябва да се замислят дали някога са имали имат или ще имат толкова фенове и ще получават дори и половината любов, която Blackpink получават от своите Blinks. Аз съм човек, който се радва на успеха на всеки, който е постигнал мечтите си с много труд. Вярвам, че Blackpink ще продължат да творят и да дават всичко от себе си независимо от хейт ковентарите, които получават. :)

Песента си е супер даже и съветвам всички коментирали тук на по 30+ години просто да не гледат подобен тип музика, а да се върнат обратно към любимата им чалга, защото явно гледната им точка просто не приема факта, че това е 1000 пъти по-известно и добро от онези простащини! Приятен ден и да сте живи и здрави!

Аз съм на 62, но гледам корейски филми и сериали и слушам кпоп.

Ами много хубаво! Говоря за другите хора

Бьдещето е в Азия. Там един град е колкото две Бьлгарии - 10 милиона човека

Тия до сега ми струват най малко $500 , музиката им е отврат но дъщеря ми е полудела по тях и BTS . Просто това че в Европа никой не ги знае , ИЗ Азия са супер звезди . В Америка също никой не ги знае , даже имаше некъв голем майтап , идваха да изнасят концерт , и имиграционния офицер като им отворил багажа и видял дрехите решил че са проститутки , и им отказ вход . Та беше станала голема патардия . 6 часа висели на LAX , докато докажат че не идват да проституират.

Надявам се дъщеря Ви всеки ден да продължи да Ви пуска кпоп, за да осъзнаете какво всъщност е хубава музика. Хейтърите за жалост сте с поп фолка, чалгата и дотам. Жалко!!!!!!!!!!

Ми тя си ги харесва, аз не съм им фен но искам да се налагам . Сега BTS са и в главата . Октомври се събираха с нейни съученички да празнуват раждения ден на некъв от BTS . Резервираха некъв ресторант на басейн , поръчаха специална торта , изобщо голямо събитие .

мда-а-а

Отвратителен чалга шум е това! Със сигурност не и музика и песен!

Вече и в тубата е пренесена политиката на гугъл - показва ти се това, което смятат, че трябва да видиш, а не това, което търсиш.

Тази сутрин бях пуснал на детето да гледа от ютуб някакво филмче, излезе реклама с песен натези, на някакъв банан. Така се правят рекордни гледания ...

гледам по кафетата някви майки и бащи, за да не им дивее детето им пускат някви олигофренски песнички на английски с ярки анимации . може би е бейби тиви. децата стоят като зомбирани и пускат по някоя лига от устата и като тръгнат да им взимат телефона пищят все едно ги тричат

Предпочиташ да гледат сивото ти ежедневие?