17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е кой знае каква новина дали ще се женят или не.Бракът не е на мода.Ще бъде новина обаче , ако ни съобщите кога тези двамата ще спрат да се съвокупляват.Виж това ще се продава.Българинът обича да е информиран,независимо че на мен ми е все 20 дали го правят и докога.

Научих наизуст стихчето, купих апартамент в "Люлин", за да съм по- близо до Иваняне, дори зъбите избелих в опит да съм стилен като звездните ми кумири... Сега- реклама било.

На тоя му става само като види големи джуки и запложда наред...

Прилича на вампир. Преди години беше неустоима и красива.

Неустоима не е била сега със силикона става

Без тези видни интелектуалци , ден не може да мине

Ся да ви отвора очите. Тва дете не е на тоя, той си е всепризнат бисексуален мухльо. Просто бащата, известен випаджия плаща тоя да го играе любовник на мастията. Така никой няма да заподозре випаджията. Факт е обаче, че и двамата са скъпоплатени проститутки, но всичко при тях е фалш.

Анаааааа какви са хубави

Трябва сватба, как? Не християнско. Той защо се е нашарил като иконостас иначе. Златке искай сватба, искай годежен пръстен с диамант. Не може не. Тука материал за новими трябва.

Златка като че ли се срамува от корема си,почти навсякъде го крие!

Иска да е секси. Нали с това е известна.

Тоз както ги е подкарал, ще трябва да закача на вратовете на децата по една табелка с данни- име на майката и дължима издръжка, че не знам как иначе ще запомни...

Изтрихте ми предишния коментар . От истината боли. Ако решат все пак да сключват брак умниците бързайте да ни информирате, защото трябва да знаем и най вече детайлите около тях са важни.

Леле каква жизнено важна новина, отнасяща се до някакви абсолютно безполезни и тъпи креатури! Защо ли ни занимават с тези двамата - мутра и долнопробна кифла.

Кои са тези сигани?

Като видя новина с тия двамата и чета само коментарите... В пъти са по-забавни от новината

ДжизъсЪт удари в земята Коко Динев, но още диша праха на Милянкова!

Искам да питам по-сведушите в темата светски ели, тоз Благо ромлянин ли е? Че, тука спорим с еидн авер.

Така като го погледнеш - на какъв ти прилича? Ми Есмералда, пардон Златка - ами тя?

Силикон върху чернова на ДаВинчи

ГОЛЯМ ПРАЗ

Ама как така....Щеше да е сватбата на годината.Това е жизненоважна новина.Сън няма да ме хване сега.

Да са живи и здрави. Ама винаги ми е било чудно,Благо уж голям плейбой - казват няколко хиляди скалпа има събрани в гащите си.Обаче да си хванеш жена с репутацията на Златка(иначе е хубава мадамата) Нея я запомних се една реплика от едно шоу преди години ,мисля че се казваше "Островът на Изкушението".Та Златка я бяха наели да опъне някакъв момък там ,момчето изглежда го беше срам и се дърпаше...и по едно време Златка му вика "аре бе,ти сега ще ма ибеш ли или няма да ма ибеш,аз за какво съм дошла тука" Голям майтап беше

А той с какво се различава от нея? Същата ..., че и по-голяма! Освен това няма основания да се мисли, че ще изкарат много заедно:)

Лика-прилика са си! Току-виж и семейство направили, толкова са еднакви, но откровено казано - съмнявам се, по-скоро след като Златка сбъдне мечтата си да има бебе, всеки ще си продължи по неговия път.

Златка беше много готина преди. Сега с тая хирургия малко се окепази. Също е и доста гърчава. Едно време (преди 6-7 ) години, когато надуваше на дядя Ицо кавала, беше супер

Може да беше много готина, защото и на мен ми се виждаше много готина, ама Златка иска да се хареса не на теб и на мен, а на бай Блаже, който явно не може да прежали единствената си законна съпруга - Есмер, затова на Златка й се налага да се въплати в нейния образ. А Златка е способа жена, както вече видяхме в "Капките".

Дано да са щастливи и за Благой това да е последна спирка.Ако си пасват и се обичат ,ще си останат заедно до старини.Защо не.

задава се поредното Джийжъшче от поредната .....

Злати е супер! Е, вярно, сега е малко повърхностна, но след като се появи бебето, ще си преобърне мирогледа и ще се превърне във всеотдайна майка и жена. Ще открие истинските ценности в тоя живот.

хахахахахах, това наистина беше забавно!

Аууууу колко жалко няма да има светтско събитие на годината.... голяма загуба

Голяма новина.Не,не огромна.Чудя се защо не е водеща във всички медии?