Златка Райкова и Благой Георгиев очакват първата си рожба в края на септември т.г. Бившият футболист сподели пред "24 часа", че годеницата му се чувства добре и всичко с бременността ѝ е наред. Те вече мислят за име на детето, но дори и да се спрат на такова, предпочитат да го запазят за себе си и да не го издават пред пресата.

Вижте снимки на двойката >>

Двойката често е обект на всеобщото внимание, като последната новина около годениците беше предстоящата им сватба. Информацията за датата и мястото на церемонията, обаче, не е нищо повече от спекулация - това твърди пред таблоида самият Георгиев. Той издава, че засега церемония няма да има, защото са се фокусирали върху раждането на бебето.

Наскоро в официалната си Инстаграм страница бъдещата майка сподели тяхна снимка в затворен комплекс, която бе придружена от стихотворение в рими. В него тя разкри как двамата с половинката ѝ са се преместили в ново жилище, намиращо се близо до София и дори намекна, че вече планират още един наследник.

Но Джизъсът отрече тези твърдения, като пред "24 часа" уточни, че просто са се снимали в реклама. По думите му не са писали никакви стихотворения, не са се изнесли от столичния дом и не обмислят още едно дете.

Семейството няма планове за лятото, но са сигурни, че няма да го прекарат в столицата, защото обичат да пътуват и не се задържат много на едно място. Неотдавна те се върнаха от Гърция, от където пуснаха първите кадри, разкриващи бременността на бившата плеймейтка.