Благой и Златка се сгодиха

Футболистът направил предложението пред цялото семейство

Обратно в новината

Коментари - Благой и Златка се сгодиха | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Честито. Вече изгубих бройката........за спорта

Търкулило се гърнето и си намерило похлупак.

Само за първата и майката на двете му деца не се ожени.Преди каза при Слави, че няма да се жени повече, сега пак брак предложил.

Щом ги харесваш и ти си същият селчо. Хайде и може да се хапнеш отзад но съм кореняк софянец-трето поколение. Ясно ли ти е бе селяндур нещастен. И не се обаждай от коневръза.Кретен.-

Хахахаха трето поколение хахахаха ти може да си избягал от село,но селото цял живот ще е в теб!!!

Тия дето не могат да си кажат и малкото име без хохо ,хаха са ми ясни. Ти си един тъп провинциалист от който лъха яко на чесън и селска простота. 100% си комплексиран селянин.Ама сто !! Повече не желая да контактувам с теб защото си на нивото на амебата. Добре че Жельо отмени софийското жителство та можеш да дойдеш да видиш ЦУМ-нещастник.

Аз само искам да кажа че до тези на снимката и аз мога да застана между тях

Не познавам Благой, но вече ми е жал за него...

Евала! Имат 1 мида, 2 ану.а, 4 уши, 2 усти и 4 ръце..... Бая работа, бая приход!!! На добър час поредна производствена единица

Боже, за страх да ги гледаш! Сякаш са от филм на ужасите!

Благо Зъбчатката

Да порцелан и пластмаса

на тази звездна двойка Бранджелина името и е Блатка

Благо е супер пич, мисля, че е щастлив с мадам Злата. Да я познати и да остане с нея. Боклуци по дискотеките вечно ще има. Честито!

Пак в депресия , ще се сгодят ли или не Уви много ми олекна ,, на кой му дреме за тия двамата

Повръща ми се....

Пак ли?!

Като се има предвид тоя колко пъти се е женил и тая как се сгодява, всяко чудо за три дни.

Когс е развода?

Баща й вече присъства на един годеж и той не стигна до никъде, да не стане и сега така?

И той завалията май е като щерка си - да го показват да има някаква облага, защото един нормален баща не би се появил за среща с поредния ''годеник'' на щерка си... Майка и с новия, баща и да не остане настрана от патъкламата....че тия двамата сякаш са ни малко да ни се натрисат..

Ще се развълнувам чак за петия годеж на Златка

Златка е момиче с авторитет. Добро попадение на Благой.

Лекарите, учителите, тя - все образовани хора с авторитет в обществото.

Този, Божинката и Ники Михайлов, станаха за смях с избора си на жени. Язък им за милионите и вкуса да ги пръскат по подобни ор*спии. Така и не си намериха скромни момичета както стори Бербатов.

С времето тези двамата се усъвършенстваха в сгодяването до професионално ниво!

немаше ли кой да му каже че тези пластмасови зъби/фасети са мега грозни и неестествени. на 84 годишната ми баба и сложиха зъби които изглеждат по добре

Семеен бизнес - верига от бардаци. Той ще е като сутеньор, тя е като маман, че от това най-много разбират.

Олеле Мале

ЗЛАГОЙ и БЛАТКА....

Тия двамата са пълно потвърждение за теорията на д-р Чезаре Ломброзо. Интелкта им е някъде между амебата и автоматичната пералня. Едва забележима мозъчна дейност,примитивизъм,простащина и простотия. Ами то кухненнският чайник излъчва повече интелект. Обаче с каво настървение се излъчват в публичното пространство,как се налагат,като някакъв успешен модел.Боже,колко простотия има в тия две същества.

една селска пръчка и един провинциален селянин някъде от павликени или нещо такова. напълни се с комплексари,които не знаят колко смешно изглеждат в очите на кореняците софянци. Боже,вчера са иззули опинците,дошли в София и прескачат релсите да ги не хване тока и се правят на светски личности. Ама много са убитаци тези. Много.

На комплексарите това им хубавото, че няма нужда да ги търсиш - те сами се афишират с "кореняк софиянци" и селташкия лаф за релсите.

Прекрасен жест!

златка не е лоша

Не сте уточнили за какво:))))))

ЕЕЕЕЕ сега ще си разплета чорапите .

От ден до пладне.

Yann

Търкулнало се гърнето и си намерило похлупака. Да са живи и здрави... И да се надяваме, че скоро никой няма да пише за тях.

убафци

Хайде, стига с тези двамата полупроводници. Толкова ли няма нищо смислено за публикуване, че копаете дъното под тинята.

Божичко, звучи супер романтично!!! Ако не ги знаехме кои са де....

Гротеска

Магарето в Шрек имаше такива зъби. Големи, бели и равни.

Чудесна новина! Сега, ако може да не ни занимавате повече с тях!

Да ни пази Господ, ако това са ни звездите!

Какви звезди не, това са планети, Звездни Системи направо.По-големи миндили ако има от тези двамата , кажете ги.

тотал щета, те не са за показване, но какво ли имате да покажете всъщност!!!!!!!!!!

Поредната светска боза. И тя ли ще ражда като Антония с многото имена и тирета?!

Търкулнало се гърнето и си намерило похлупака. Щом се обичат младите нека се вземат.

Бяхме си отпочинали от тия и такива като тях ама пак взеха да си плащат да им се споменава името.. Тая е бетер от 'сгодената бегълка'' ама все ''голяма любов'' има до следващата или до свършека на мангизите.. Прав беше предишния и дето каза ''добре че се отървах от нея''..

Аз ако бях Благой, бях направил две деца, после изневерил на бременната си приятелка с Лияна, после пак с една друга тийнеджърка, с която се мъкнеше забравих й името, после замина с кумова срама за Русия, че вече тук беше за смях, там осемени пак една, пищна сватба, стотици хиляди левове, подаръци от кметове и каква ли не показност и сега преди да си се развел още след този кратък брак и поредното дете оставено да расте без баща си след няколко месеца се сгодяваш за най-голямата к на хайлафа, след като си се сприятелил с гаджето й преди има няма 5-6 месеца и дето се вика не й знаеш зъбите още, не се показвай поне по телевизията бе Благо, върши си срамотиите не пред обществото.Ако са свършили парите, не се излагай с поредната в някакви брадъри, хвани се на сериозна работа!

ти май забрави, че той награби годеницата на още един свй познат - 100те манекенки - една Биляна. Бяха ги изловили в една дискотека да се целуват и това беше 2 месеца и край. Абе този ще се окаже по-голяма курва и крадла на мъже да други жени от курволета сега като правим равносметка. Все на сгодени жени на познати налита.

Абе те май си повтарят новината от преди няколко месеца дир-а. Тя не беше ли сгодена пак само рпеди няколко месеца по време на капките, а този разведен ли е въобще, че пак ще се жени и пак ше му раждат деца и после пак ще се разделя и ще тича да осеменява следващата жадна за малко любов и издръжка?!?

Бог да пази Господ!

Бог да пази Господ...

Аз пък много се редвам, че бежанци се женят в България и откриват щастието! Пожелавам им да са все така усмихнати и един ден да се завърнат в Сирия!

Благой и Златка се сгодиха Както се казва- Накъде отиваш господи.

Щото Златка пари няма да го издържа него , както го издържаше свекъра в русия