17-11-2017 20-11-2018

Коментари

к.....и на червения килим

Нищо особено не видях. Дори малко са ми кичовски роклите. Честно казано, най ми хареса дамата на Бандерас с бялата рокля. Салма Хайек се е облякла като римски император. Хубава рокля има и Скарлет. Марго Роби дори не си е направила труда да си боядиса косата и да си направи прическа. Останалите са като от цирка.

Много красиви рокли тоалети всичко е изпипано до бельото все пак са от света на modavel имат опит в модата имат и дизайнери всичко си имат

Искам да знам кой е дизайнера на тоалета от последните две снимки.Искам да се облека така да бала на синът ми.Ще бъда много красив и изискан.

То май майката на Киану Рийвс е най-стилната дама на събитието.

Доста от дизайнерите вече нямат свежи идеи. Наблюдават се повторения в различни марки- паднали презрамки, дълбоки цепки отпред- доста експлоатирана идея. А горките "фалшиви идоли" просто слушат модните дизайнери без да вложат собствен вкус. Някои изглеждат като закачалки за дрехи.

Рене Зелеуегър има егати фигурата! Как го постига?!!

Пенелоне изтлажда много нежно и добре ,макар роклята и да не е идеална , от мъжете само Лео е хубав и класически стиленлл а роклята на марго роби е ужасна като за 70 годишна женаллкка може да имаш толкова пари ида си красив и така да се облечеш лла салма хейк излъчва нещо нечистоплътно

е това недоразумение на последните две снимки???

Уандър Умън колко жалко изглежда с тая тъпа рокля, в сравнение с дрехите от филма - да беше дошла с тях !

Нежна е и усмихната.

"Блясък за милиони", стойност на опасен отпадък.

Фалшиви герои.

Нищо красиво,в прехвалени парцали.Рене Зелуегър е като чаршаф с тая глупава рокля.

Чаршаф, чаршаф, ама какво тяло!

е нужно това разхищение? Никому ненужно събитие.... Пръскат се едни луди пари ,които могат да отидат за друго.Къде е лудото Грети да им се скара...

Филмови награди или модно ревю на различните марки.... Ако парите за организиране на това събитие и съответно сумите дадени за подготовка на всеки един от участниците се сумират, съберат, ще се решат не малко проблеми на планетата ни.

Ами те си изкарват парите и те решават за какъв кеф да ги дадат. Еквивалентно е да те питам що даваш твоите пари за филм, театър, дискотека, бар, среща с приятели, а не ги даряваш за решаване на планетарни проблеми. Ако всички обикновени хора си даваха парите за развлечения за планетарни проблеми, също доста такива щяха да се решат. Просто мащабът е различен, защото не взимаш 20 млн, но принципът е същия. Разбирам да бяха държавни пари, ама да се оглеждаш в частния чужд джоб :)

Парад на ВиШта ма колко съм Убав и богат.

Само да вметна, че леко и по терлици дирниците май изтриха предното писание за церемонията и спечелилите статуетките. Не им се видяха толерастки коментарите и заради това я смъкнаха.

С две думи - панаир на суетата. Този последният просто разбива.