17-11-2017 20-11-2018

Коментари

че смъртта му е протекла леко. Не ми се мисли ако не беше набоден какви мъки щяха да са.....

Изтеглил е късата клечка. Нека помислим логично - представете си, че правите нови ваксини по нова, "модерна" технология. Правите тестове и кандидатствате за одобряване на ваксината. Кандидатствате за ваксина, която ще предотврати заразяването (точно така е записано в документите) и съответно ще спре разпространението. Добре, ама резултатите от тестването на ваксините не са много обнадеждаващи. Освен, че не предпазват особено много от заразяване на всичкото отгоре има и значителен брой сериозни странични ефекти. Какво правим? Не може да кандидатстваме за одобрение на "ваксина", която не предпазва от заразяване, а само от "сериозно боледуване" и освен това има странични ефекти като миокардит например (от който смъртността е 27%). Много просто, скриваме резултатите от тестването. Засекретяваме ги за 55 години. Не, по-добре за 75 години. Дотук добре, но какво правим, когато започнат да се прилагат тези ваксини? Когато се установи, че не предпазват от заразяване? Няма проблем, имаме достатъчно ресурс за "връзки с обществеността". Нали затова акционерите ни плащат стотици милиони на медиите и имат най-голямото лоби сред политиците? Медиите ще започнат да го извъртат, че тези ваксини никога не са имали за цел да спрат разпространението, само да предпазят от тежко боледуване. Така, и този проблем го решихме, но какво правим със страничните ефекти? Ами правим няколко вида ваксини. Да речем една трета ваксини, друга трета с много слаби ваксини (колкото да покажат някакви антитела) и трета група - плацебо, чиста водица с малко сол. Така ако започнат въпроси за инфаркти и тромбове - ама какво говорите, ето на повечето хора "нищо им няма"! Ама не са предпазени от заразяване - виж горния параграф. Всичко е точно. И в крайна сметка имаме какво - ваксини тип "руска рулетка".

В Туитър акаунта му, гледайте Епизод 125 от 13-ти декември 2021 г. където казва, че предишния ден си е сложил бустерна ваксина, това поне може да се провери лесно, а епизодът е 2 минути.

Бустериран е бил завалията....

А защо е имал ковид след две ваксини и бустер се пита? И не, не е умрял от ковид.

Ама много подозрително постоянно натяквате за тоя ковид бе, престъпници такива! Защо не отделихте толкова много внимание на факта че се е бил ваксинирал? НАЛИ УЖ ВАКСИНИТЕ ПРЕДПАЗВАХА ОТ ТЕЖКО ПРОТИЧАНЕ? ЗАЩО НЕ НАБЛЯГАТЕ НА ТОВА?

Взимам пуканки и почвам да чета интелигентни тролски коментари.

Поредния здрав човек умрял внезапно от нищото след инжекцийка. Печалбичка за всички фармалекарчета. 20% ще си отидат от този свят за благото на господарите на западния свят. Източният разбра за плана и затова там си имат свои ваксини и е забранено да се поставят американските. Жалко за хилядите българи, които ги чака тази кратка съдба.

Така е, малоумен троле! Вече всички умират от ваксините! От де ви намира дрОгаря Кутев такива плоскомозъчни! :))))) Боб Сагет е имал много сериозни наследствени проблеми! Даже е казвал, че и той не е очаквал да живее толкова дълго! Китай зарази света с ковид19, а руските тролове го излъгаха! Давайте, тролчики малчики! Копейки от всекъде валят!

Ама миличка - нещо се обърка, нали всички умират от Ковид ? Просто е съвпадение, че се е ваксинирал няколко пъти и като всички здрави ваксинирани е умрял внезапно (например от тромб) ! Но няма нищо общо с т.нар. ваксина ! Не си задавай въпроси, като например защо никой не брои починалите внезапно непосредствено след ваксинация - ще се претовариш ! Кога ти е следващата доза ?

Не могат да прикрият внезапната смърт на публичните личности. Много зачестиха напоследък, ама страшно много. Поне да пазеше РНК инжекцията от нещо, ами не става за нищо, освен за фатални странични реакци. Вижте у нас - 25% от болните са били инжектирани с пълен цикъл. Познайте какъв процент от здравите са инжектиране? В София щото са най-много инжектираните е, затова са и с най-голям процент от тях заразените. А властта че слугува на си се вижда ежедневно от години.

Не карайте МАЙОР-а да мисли, моля!

с тези брутални лъжи, които правите медиите нон-стоп, се разбира, че пландемията е абсолютна лъжа и вие съучаствате в геноцид.

А аз получих запек през декември. Последван от диария през Януари. Пуснете една статийка по темата.

Малииииии, кови води до сусисидни мисли. Бърже за бустер

‌На 16 август т.г. бе одобрено за публикуване в престижното списание Джърнъл оф инфекшън писмо на трима учени от ИНСЕРМ Марсилия, съдържащо структурен анализ на взаимодействието на антителата генерирани от ваксини срещу алфа варианта със спайк-протеина на делта-варианта. За съжаление анализът показва, че съществува възможност антителата срещу алфа варианта да усилват скачването на спайка на делта варианта с клетката гостоприемник (вместо да го и анивират както се очаква) и така да усилват тежестта на инфекцията предизвикана от делта варианта на САРС-Ков-2. Дали е така ще покаже времето? Който има очи да чете. Който има уши да слуша.

На 12 или 13 е получил бустер, като е предпочел да му забият иглата в глутеуса. Вероятно след около седмица се е заразил все пак с Ковид, и виждаме общия резултат.......

Аман от изопачени новини. Месец декември сам е обявил гордо ,че е получил бустер. Известни са последиците за част от "щастливците".

Умира две седмици след бустер! Лично той се хвали на страницата си в Туитър! Бил това, онова! Аман от лъжите на медиите! 300 починали спортисти от цял свят, нон стоп внезапно почиват един куп хора, на не то било Ковид, а иначе всички с бустер или две игли! Безобразие!

Спортистите са рискова група така ли, бе, акъл? Фалшиви новини - не са 300, 300 милиона са умрелите спортисти

Мхм, 260 умрели, 400 инфаркта, всички ваксани, всяко име с новината си в медиите, фалшиви новини, да, пърдел.. https://goodsciencing.com/covid/athletes-suffer-cardiac-arrest-die-after-covid-shot/

Не е лошо да си отвориш очите и да погледнеш някое и друго видео за спортистите-и да видиш как падат като круши, и как прекратяват преждевременно кариерата си

Той самия във видеото казва, че е взел своя "бустер шот". Всички журналисти в последните две години доказахте, че обожавате да броите трупове, крайно време е да започнете да броите и тези с внезапната смърт, след като са получили "спасението". Крайно време е!

На 13 Декември е получил БУСТЕР, това забравихте ли да го споменете ??? МАНИПУЛАТОРИ, Сагет умря от третата игла