Бобовите растения намаляват риска от диабет
Видът скорбяла, който се съдържа в боба, лещата, граха, бананите и пълнозърнестите храни като овес и ечемик, не повишава нивата на глюкозата толкова драстично, колкото другите видове нишесте
Обратно в новинатаКоментари - Бобовите растения намаляват риска от диабет | Лайф.dir.bg
17-11-2017
20-11-2018
Коментари
Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:
Другите да (нерегистриран)
Но боба, не. Освен нашенския чер боб(баклата). Американските видове боб е нужно да се варят отчайва дълго време с отчайваща загуба на енергия. Защото при бързо варене на тези бобови, не се извличат всички токсини от тях. Тогава човек се трови а не храни.
НАЙ
Наричана "Великолепната", и на 60 г. първата дама на Азербайджан приковава погледите
Орландо Блум сподели защо се е влюбил в Кейти Пери
Незабравима нощ под звездите, след която Алек няма да се събуди сам
Близки до Анджелина: Проблемите покрай развода й с Брад влияят зле на здравето й
Японската практика „Шинрин-йоку“ или как природата лекува стреса
Наричана "Великолепната", и на 60 г. първата дама на Азербайджан приковава погледите
Орландо Блум сподели защо се е влюбил в Кейти Пери
Близки до Анджелина: Проблемите покрай развода й с Брад влияят зле на здравето й
Белослава: Аз съм прероден човек
Белгийската принцеса Елизабет ще започне да учи в Харвард