17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Chefo77

Когато гледах трейлъра в киното (реклама преди "Дрейф"), напомнянето за Фреди беше толкова силно, че казах, че този актьор (не съм го гледал досега) ще вземе Оскар за тази си роля. Колкото и лош да е филма, пак има шанс за това и все още се надявам. И въпреки "рецензиите", ще се гледа.

Фреди не заслужава тази подигравка.

Толкова много хапливи коментари, без никакво покритие...гледай си София ден и нощ...да ти е спокойно...

Като преведохте статията с Google Translate, нямаше ли поне един грамотен човек да я прочете, преди да я публикувате!?! И евентуално да се опта да я рдактира?

Грух! Автора на това явно страда от алцхаймер, анемия и прозаично втрещяване.

Някой разбра ли нещо от написаното ???

Колкото и негативни коментари да има за филма, толкова повече съм сигурна , че си заслужава да се гледа.И аз , като един от най- големите фенове ще съм в киното още на 2-ри ноемери.От 8 години чакам с нетърпение този филм и знам, че няма да се разочаровам.

Каквото и да напишете, каквото и да е казал сър Елтън - ще гледам филма. Малка компенсация, затова, че заради гнусните комундели пропуснах живия Фреди, а когато режимът се смени - Фреди вече го нямаше!!

Поздравления!

Много добър актьор, но изключително неподходящ за ролята! Дребен, кльощав, грозен, с жабешки очи! Това НЕ Е Фреди!

Ти май не си виждал Фреди, а?

Извинявай, ама кога пък Фреди е бил висок и мускулест? Да не говорим, че не беше и красив, което не означава, че не беше харизматичен, разбира се. Рами Малек е подходящ, единствено очите му са много характерни и съвсем различни от на Фреди.

Ей, аман от псевдо БГ "ентелектуалци", дето раздават критики, които никой не им иска. Ми направете по-хубав филм, щом сте толкова кадърен. Филмът е прекрасен, гледайте го!

Реми Малек съм го гледал единствено в сериала Пасифик на Том Ханкс, за WWII. Ако трябва да съм честен там направи значима роля. Дано си заслужава филма за Фреди, но от рецензията не звучи много оптимистично.

Добър актьор е, харесвам го как играе. Играл е във Войната вкъщи, 24, Нощ в музея, Папиьон. В Мр. Робот прави много силна роля. Все още е съм гледал филма, но мисля, че той е правилния човек който да изиграе Фреди Меркюри.

В интерес на истината, ревютата, които четох досега (предимно в британски медии, защото там филмът вече излезе) са с противоречиви отзиви за самия филм, но единодушно хвалят Рами Малек. Та, и аз си мисля, че явно е подходящ.