17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Моля всички заинтригувани от думата "стриймване", включително и въпросното същество, учено от някого, че българският език е богат език, да кажат коя по-точно дума може да се използва с пълноценното съдържание на използвания термин. Или май ви стягат шапките от никому ненужно родолюбие?

Лично какво разбираш под стриймване - слушане или копиране? Което разбираш, тази българска дума използвай! Или примерно от "слушане" не се разбира, че е от интернет? За слушане по радиото и от магнетофона, различни думи ли да използваме?

Т.е. пожелавам ти приятно стриймване. Когато си недоучил Българският език, един от малкото Аналитични езици в света, се използва универсалния български глагол "таковам". Ай, таковам те сърдечно... Между другото, Фреди Меркюри признава, че като дете всеки ден е свирил на пианото с часове, докато връстниците му са играли навън. Както правилното говорене, така и свиренето на пиано е талант с огромен всекидневен труд. Фреди е съвременният Шопен и Рахманинов. Затова се слуша и днес с огромен интерес. Музиката е универсалният език.

ДИРниците са измислили нов глагол в българския език - стриимвам. Аз пък предлагам нов глагол в английския език - "to potoc". А може би - "to potok" Предлагам да бъде правилен глагол (potoced, potoced или potoked, potoked). Ще означава сваляне или слушане на музика в интернет. За първия вариант плюс, за втория минус. Който вариант е повече, го предлагаме на Т. Мей.

има и други, не по-малко хубави песни, но не ви промиват мозъка с тях...нали тоя е гей, та е най великият певец...

екстрим Не сте остроумен. Тук се говори за определена песен и по-специално "бохемска рапсодия", а не за ориентацията на певеца. Да, една от най-великите песни е и хората се прекланят пред таланта на Куийн и на Фреди. А Вие, "големия мъжкар" си слушайте песните, които харесвате и не принизявайте уникалния талант на Фреди Меркюри. За Ваше съжаление, има милиони хора, които са га оценили подобаващо.И за Ваше сведение, Фреди Меркюри е бисексуален, не гей. И да , гледайте видео в интернет, той винаги е в първите десет места и признат за един от най-великите певци и музиканти.

Този материал ме провокира с преобладаващите в него чуждици, липсата на грам стил, правопис на дете от 9 клас от циганската махала, да ви предложа място за среща, за да си поговорим по въпроса - Панаира на книгата в НДК, който започна днес. Но не знам защо си мисля, че няма да приемете...

Какво е това “стриимване” бе некадърни драскачи- преписвачи . Не пишете ли за Българска публика, или само за чалгаджии, които само преповтарят зазубрени чуждици, за да изглеждат модерни и отигинални, но си нямат понятие какви безсмислени глупосто плещят, също като вас- новоизлюпените, некадърни “журналв” - позор за гилдията и срам за българския език !! Я, да видим сега Пак ли няма да ми пуснете написаното !? Ц е н з у р а а Д И Р !!!

променя се статистиката, доскоро беше November Rain на Guns която също е над 7мин

сме в 21-ви век...

Песента е най- най- и в 21-ви век. За съжаление чалгата във всякакъв вариант ни заля:(((

Стриййййййййймвана значи. Тц, тц, тц. Едно време ни учеха, че българския е богат език, сега думи не ни стигат.