Блатечки, Борисов и Ваня Цветкова дариха свои вещи

Известни политици сред които и премиерът Бойко Борисов, спортни звезди и таланти от шоубизнеса дариха свои вещи за стартиралата на 15 юни в The Mall благотворителна кампания в полза на SOS Детски селища България.

Обратно в новината

Коментари - Блатечки, Борисов и Ваня Цветкова дариха свои вещи | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

разбира се , че вещите са сварзани с вагни моменти, но от това , което прочетох , едва ли шет с анугни на децата от сос селища.това е такав пяр !!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

"Всичко по левче", а комплекта дискове на Преслава -0,20лв.

Най-добре е тези "дарители" да си самоизкупят старите дрехи и да оставят пари. Иначе е поредната акция "Да почистим..." ама гардероба си.И на Данчето кой знае колко й е любима "любимата" чаша. А Асен да беше дал саламче. Всичко останало е вехтошарска работа.

Треперете Сотбис, Кристис и т.н. Потниците и гащите на нашите "звезди" не са при вас, а на изложба в мола.

всички изредени са хора с пари ,защо не направят парични дарения , ами си предлагат потниците и гащите

и какво излиза на практика - че не политиците, артистите и спортистите правят дарението, а обикновените хора, които внесат парите по банковата сметка. за първите е просто едно "пролетно почистване"! не ви ли писна вече от това лицемерие и псевдо-състрадателност?!?

Всчико ми хареса, само едно не мога да разбера, кой би купил на Преслава дискове с автографи, толкова е елементарно това което е "дарила"...