Божествена красота: Диляна Попова като Венера

Моделът пресъздаде прочутата картина на Сандро Ботичели

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Еее за много мъже гроздето е кисело, а жените злобата ги изяжда и стават още по-грозни. Една от най-хубавите, натурално красиви жени в България.

Пак се търси спонсор

Хубавица

Снимката с морето за фон - некадърен фотограф + некадърна обработка. А за Диляна - не ми допада такава студена и неодухотворена красота, но за всеки влак си има пътници ;)

Много тъпа снимка.. Тая много ИЗГОРЯЛА... Ако стои много на слънце или в Солариуми, може да изгори и да заприлича на ДЪРТА 60- годишна циганка... По- грозна и от циганка... Не пиша за негри, щото тия приличат на маймуни- Шимпанзета, Орангутани и Горили. А и са си тъпи животни...

Празен поглед

Надути джуки в съчетание с противен поглед, може да бъде божествено красива след третата ракия.

Таз не е нищо особено

Васко Василев посвирва ли и фламенко още?

малко грозна ми се вижда ... какво видяхте в нея вие?

На живо, без макиаж нито е толкова красива, нито е толкова "чиста". Верно сте се смахналаи, Диляна и Венера - компютЪри и компоти. Get a life!

Божествено красива жена! Това за мен е еталон за красота,а не онези напудрени руси фльорци които дори и малкото име не могат да си кажат защото филърите и изкуствените им цици им пречат!

Идиотка!

Доста възрастна тази Венера, а и с тези изкуствено надути бърни...

Лявата гръд ми се види нещо много скрита като за Богиня. Това не ще да е Венера, най ми се чини някоя богиня на Морала да е.

ех къде го бог Таки от дубай. Той едно време я качваше на олимп редовно. после и охраната му...

„Грешна беше тая жена, но беше хубава. Жените, които се канеха да я хулят, тъй си и мълчаха, а патерицата на дяда Влася не се и помръдна." „Жената, момче, е рай, жената е вечна мъка. Жената е рибя кост. Като ти заседне в гърлото, ще се задавиш.“ Все още има такива красиви българки, като Йовковата Албена. Българските мъже сме големи късметлии.

пазете я да не стане плеиметка

Чистата, дистанцирана, спокойна голота на Венера на Ботичели е ''божествена''. Диляна споделя с нас по един древен и съвсем човешки начин красотата си.

само дето Венера е натрупала куп изневери, омъжена за бог Вулкан, изневерила му с Марс, Адонис(дори не е и бог), Анхиз и прочее, и прочее то като се тръгне по тази пътека и спирачката не работи ...

Хубава жена, спор няма, но моля ви ... Божествена красота е малко пресилено...

Красива е. И естествена, поне няма силикон в гърдите. Е за хиалурон в джуките се колебая , но там той се резорбира. А за целулита , извинявай , но няма такова нещо. Нещо повече, родила е дете..

Няма вече такива жени , тези младите приличат на надуваеми секс кукли . Диляна е класа !

Не съм ѝ фен, защото я намирам за позьорка, но този кадър се е получил добре и мисля, че е стилен.

Кво искаш от хората тая гъзопоказателка!?

Сусурлево?

Венера, ама с ръчичка на баба Хера.

Много тъга в това момиче ! Или е друго?

Самовлюбени таланти!

С тия пластмасови джуки, вежди а ла мустак "чичето от Шопско" и напиращ целулит дори отпред на бедрата... не, моля ви!!!