17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Направо са ми образували комплекси холивудците! Вече като чуя от един мъж от Холивуд, че обича друг и ми е трудно да си представя едновремешното мъжко приятелство, дето по бойните полета са умирали един за друг, защото са били по-близки от братя, или така наречените побратими.

Все трябва да правиш нещо докато не правиш нищо ...

Този е масон ( демек сатанист).

и ще те излекувам от всичко.Най-красивият,чаровен и талантлив мъж!

От нищо не можеш да го излекуваш мила. Тръгнал ли е по алко и нарко колкото и да е чаровен... айде нека не ти разбивам измисления свят, че всичко може да оправиш с 3 броя...Алко и още повече нарко е много по от твойте 3 броя.... с извинение мадам.. :)

Време е да покажат някакъв сериал как някаква жена се оженила за първия срещнат. Направила дете.. И след няколко години, когато е болна и на умиране, си намерила НОВ мъж. Развела се с предишния.. Оставила детето при предишния мъж. А с Новия и мъж си направили още няколко деца.. Тя оздравяла, ЗАБОГАТЯЛА и се РАЗХУБАВИЛА ( станала по- красива)... В ролята на Новия мъж може да сложат Брад Пит или Том Круз. В сериала може да покажат и друга жена, също с дете и мъж, която не отишла при тоя мъж, а умряла на 45-50 години, пущеща цигари като комин и пияна като кирка, обикаляща казаните за боклук...

На сбирки на веселите старчета ходи ли ?

Наздраве БраД ми.

Все някакъв дефект трябва да има! Ама и така го приемама!

А снимките към самата статия в списанието са връх на джендъризма - облекли са го в пола, гримиран и в някакви странни пози. Готови са да унищожат всичко свято и нормално, продажни гущеропоклонницш.

Джендъризма проби навсякъде. Тази фотографка е успяла дори мъж като Брад Пит да направи да изглежда с неясен пол. Сега ако го изкарат и украинец, наградите за фотография и журналистика в кърпа са им вързани. Пълен отврат и лицемерие.

Ама и той си е в същия холивудски извратен клуб. Навремето с Анджелина си отглеждаха детето като неутрален пол (gender neutral).