Брад Пит смени Джоли с Чарлийз Терон

Сватовник се оказал бившият годеник на Терон - Шон Пен

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Холивуд е най големия и най известен публичен дом, където се чукат помежду си всички. Даже се продават синтетични вагини и пениси на артисти, копия на истинските, и всеки може да си купи и да им се радва.

От една дъска на друга

Най-после! Надявам се, тази връзка да е между пасващи си характери и в крайна сметка нормална. Може би защото ги харесвам и двамата.

Иди си купи синтетична вагина, или пенис, а най-добре и двете и ВЕСЕЛО ПРЕКАРВАН!

ПРЕКАРВАНЕ

бегай ма,тия нормални? Тва там се шиба кой когото фане без разлика за пол

В Холивуд всички са баджанаци.

правилно, Терон има поне цици (макар и малки), въпреки че е луда либерастка и анти-тръмпистка, която искаше да се върне с децата си в Южна Африка (където избиват белите фермери), щото там имало по-малко расизъм

От едната кучка на другата!

Ох, дано и тази кака не пропие нашто момче и да не му скъси животът.

За мене е чиста феминистка, ама щом циците ѝ го влекат, нека се пробва.

много секситко заглавие, от него се разбира, че жените са като чорапи, лесно се сменят при нужда...

нямаш представа колко лесно се сменят май.

Т.е. Шон Пен пробута на Брад Пит г-ца Терон... Сещам се за вица: Нова двойка, след запознанство, седи в заведение и разговаря. По едно време жената поглежда към бара и казва: "Виждаш ли оня дръвник дето се е напил като свиня и се смее като ненормален? Това е бившият ми приятел!" Мъжът среяу нея поглежда към бара и казва: "Господи! Изглежда още не може да се нарадва..."

По-добрият избор!

Взе ми думата.

Нея поне я е виждал как ще изглежда след 20 кила + и няма да го изненада като скелета. Сигурно е гледал филмът "Чудовище". Сериозно, Чарлийз Тайрон е класи над Анджелина Джоли като актриса, не случайно взе "Оскар". А и в Южна Африка бялата общност е капсолована и генът им е страхотен. Предимно датчани и германци са, май.

Не датчани, а холандци.

сърфист човека, сменя дъската :)

Не кат чурапи ма, аз чурапята ги сменям един път седмично, а кат гащи.

тя затова има черно дете, което наскоро се идентифицира с друг джендър и Терон като добра майка му плаща терапията за смяна на пола!!

гледай си пияните рускини бе пияндурник

Тайрон никога не е раждала. Но не спирай да си тъп. Късно е.

трябва ли да си раждал за да имаш дете - тука има хора с много нисък коефициент на интелигентност, които дори с Интернет са неспособни да проверат, че Терон има син!!

интелигента, дето й казва "Тайрон" - да е чувал, ей така случайно, че богатите или ползват сурогатни майки или осиновяват, така че повечето богати кифли имат деца без да са раздали. Не й знам слачаят на Терон, но в Интернет пише, че има не едно, цели 2 деца. Също, че поне момчето й е черно и че наистина си сменя джендъра!

поредната с промит мозък и съответно расов предател с 2 черни деца, повдигами се от такива!

г0рдата мама на 2 негр0, дали ако европейскиге й родители се бяха мешали с църни щеше и 1 долар да има в джоба си, щото всичките й милиони държи на вършният си вид. Няма по-голям предател от бяла жена отглеждаща църни деца!!!

Горкият Брад Пит! Как ли се справя с толкова много бракове и деца? Доскоро имаше черни,жълти,сини,бели деца. Актьорчетата по време на снимки се радват на интензивен сексуален живот с най-различни партньори. Блазе им! При тях сексуалните контакти са от порядъка на хиляди ! Ние тук , в България, си гнявим по една булка цял живот и затова не ставаме за обсъждане.

Последната му надежда на Брат Пит ще е мама Мадона, ама е много дърт бе.

нямо по-гнусно нещо от анти-бял расизъм демонстриран от бели жени като Терон, отглеждащи цветнокожи деца, а в същото време бялата раса създала цивилизацията е номер 1 малцинство на планетата и скоро няма да я има, защото паразитите я полазиха и я полазиха здраво.

много добър вкус има човека

Помпейците нападат

Браво! Тя е толкова красива и умна! Той .......просто е Брат Пит! Дано да е вярно!

Всеки е спал със всеки , не са гнуслива изобщо, напомнят ми на бившата ми , за щастие,работа , сладури !

И таа я отарвах.... Браво на брат ми Пит- изборът му е добър!

изборът му? то други свободни не останаха.

Даа, на външния си вид дължи всичко.. Сигурно затова взе Оскар за ролята си в "Чудовище". Там беше невероятна "красавица" и игра "отвратително".

Човекът има сериозен проблем. Тази е със същия студенокръвен поглед като онази. На Пит му е слаб ангелът към такъв тип самки-амазонки. Още ще пати.

Monster е изключително нискобюджетна продукция - 8 милиона долара е бюджета на целият филм - така, че от този филм пари не е направила, а взе Оскар за него, щото игра политически коректна, т.е. лесбийка, феминистка мъже-убийца или с една дума - дебела свина - и морално и физически, далече от човек.

Той им гледа ЕГНетата, а не погледа.

Тя е умна и красива, а той е брат пит само че на сто години.

Мхм, и аз това забелязах. Като тип жена са супер сходни, имат и сходни роли в киното. Тази досега не я знам да е имала по дълготрайна връзка. Да видим...

И с тая мадама ще се изложи. Срам

Кифльо, Както ние като цяла държва казваме все още на Уошингтън - Вашингнон и на Бейджинг - Пекин, ти ли ще му кажеш как ще и вика на Чарлиййййййййз Тайрооооооон? Едва ли. Кифльо.

Ами ако маркуча е пресъхнал?

Лично според мен тази е по-красива от Джоли. Но е същото куку. Майка и е убила баща и пред очите и, още като е била дете. И сега тая осиновява цветнокожи дечица. Абе същия кукумицин като Джоли.

И аз започвам да виждам че малко грознее.

Важното е да е геронтофилка като нея.

Разбирам го напълно да смени психар Близнак с Лъвица. Секса ще е на ниво!

Това трябва да го каже тя. Дано даде пресконференция.