17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Западът тепърва почва да открива това, което по нашите краища на света си го знаем отдавна. С рускинята - яж, пий и се весели, ама чак пък семейство... Освен ако не искаш да ти подпали къщата и всичките мъже в махалата да се редят на опашка пред вас, докато те няма.

Горкото дете. Тия тъпаци едно дете не могат да отгледат, с майка си живеел и жена му се изнесла, що за семейство. Как може да слагаш майка си пред детето си и съпругата си?

В битка за пари и само в битка за пари ще иска да му вземе всичко тая

Точно това щях да напиша и аз, че битката е само о единствено за тлъста издръжка. А за детето едва ли на някой му пука, щом не могат да го гледат, когато са били заедно, защото са много заети, какво остава като се разделят? Видяхме какво стана с Джоли и Пит, децата им откачиха...

Поредния смотаняк излъган от поредната рускиня. Има хора на които още не им е ясно - никакви контакти с рускини и руснаци.

Може, но само за секс!

Виждаш ли колко са тъпи някои? !

(1)"Актьорът и режисьор Брадли Купър и манекенката Ирина Шейк ще живеят в различни щати след раздялата си и затова не могат да се разберат за попечителството на 4-годишната си дъщеря " (2) ."Когато Брадли Купър и Ирина Шейк се разделиха преди три седмици, се говореше, че отношенията им остават приятелски и ще поделят попечителството върху детето си, родено през март 2017 г., припомнят от сайта Метро," КАК СТАМА ТАКА РОДЕН 2017 И 2019 ВЕЧЕ Е НА 4..... ПИШЕТЕ С КРАКАТА СИ ПИЧОВЕ

Luna0102

Решението на съдия математик учил до втори клас: Дъщерята която е на 2 години и 3 месеца получава Ирина, а 4 годишната дъщеря получава Брадли.

Брадли Купар мие ли си косата? Не че ме интересува, само съм любопитен.

Luna0102

Като падне дъжда под чадъра може да го опръска малко. Поне такъв вид има.

Plovdivchanka pernichanka i ruskinja da ne ti vkizat vav kastata

След изпълнението на песента в дует с Лейди Гага, това се очакваше да стане рано или късно.

Сега ще разбере немците при Берлин 45-та какво им се е случило. Неговата майка срещу мадъ раша.

Е, как ще живее Ирина със свекървата?! Стига, бе! С такива финанси да ѝ беше купил отсрещния декар... И тоя като Роналдо мамино синче. И как може един мъж да се опитва да отнеме дете от майка му, още повече момиченце! Много ми падна в очите Брадли, а ми бяха любима двойка.

Аз ли не схващам нещо или при преписването на статият и превода ѝ нещо се губи.. "ще поделят попечителството върху детето си, родено през март 2017 г." По-нагоре в статията пише че момиченцето е 4-ри годишно. Е как става тоя номер?

Ми дайте я на мен, бе. Аз ще я попичетелствам като порасне.

Брей, кава сензация - каква драма !

Брадли Купър някакъв муджахидин ли е с тези бради тип Великолепния век и очила да не го познаят?

Щом живее с мама, работата е ясна!

Мамино детенце..толкова пък не могъл да вземе отделна "къщичка" на мама...