Коментари - Бракът на Джо и Софи безвъзвратно се провали: Той обича да си стои вкъщи, тя - да се забавлява | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво е нова "Еми"?????Ами,бе,Ами....все по неграмотни сте ,ужас...

Софи снима в Обединеното кралство, т.е. върна се на работа, след като 4 години беше в майчинство. На Джо-то явно не му се нрави жена му (която е по-популярна от него) да продължи кариерата си, а я иска до печката и на концертите му, т. е. да му подгъзува. Еми няма да стане. Те тия брадърси са много странни - единият окова 20-годишна в брак, другият пък беше окован от 40-шна в брак. Извратеняци.

Еми, нормално, на по 20 като тръгнеш да се жениш и да раждаш деца, на към 30 вече да искаш да си наваксаш пропуснатите купони и бройки. Как не се научиха, че се прави в обратния ред. Първо си живееш на макс, волно и безотговорно, пък след това се ангажираш с брак и деца. Много жалко, още две холивудски отрочета с разбити нерви.

Абе и това не е добре, защото метод на поведение много трудно се променя. Твърде много воля се иска, а хората не искат да инвестират в нея. Трябва много да внимаваш какво правиш на млади години, защото шанса да го правиш и в по-зряла възраст е огромен.

За незапознатите с историята им - Софи и Джо се гаджосват тя като е на 20, малко след това сватба и 2 деца. 2 последователни майчинства, през които Софи си гледа децата. Сега решава да се върне на работа, има проект, но Джо, на когото това не му харесва, решава да й бие шута. И сега дребният противен пич прави всичко възможно да я очерни. Същият този Джо опитва да свали Джиджи Хадид, когато тя е едва на 13 години (а той на 20+).

Дребус с какинка:))) Той гледа жално, тя змиярски.

Дребус :)))

Дир, искрено благодаря! Никога не бяхме чували за тези двамата, а сега знаем всеки детайл от живота им. Благодаря от сърце! Почувствах се просветен и просветлен:))) Четох с интерес, анализирах, опитвах се да разбера лирическите герои - наистина беше разтърсващо преживяване. И даже ми е дадена възможност да дискутирам, да съпреживявам заедно с всички тук под статията, да се чувствам съпричастен и част от една общност, която също като мен чете, анализира, провокира. Даже бих искал да цитирам един от общността, този най-отдолу, но ми е неудобно даже в кавички да го повторя. Но имаше едни други, по-възвишени изказвания - бяха за някаква катерица или не знам, може и да не съм разбрал точно. Боже, лирика и звън за очите и учите! Благодаря от сърце на всички!

Обичала да си бръмчи, рзбираш ли. Коврата да се остриже, а децата остават при улегналия родител.

Ми подай Сансата там.

...правилно !!! Зарязвай я тая и нека се "забавлява !!! Боклучор ...с две деца и искала да се "забавлява" ?!??! Възпитавай децата това ти е най- важното забавление !

Всички драскачи нареждат мадамата, ама само може да си мечтаете за такава красавица, страхотна е и много добра актриса, мъжлето и може само да и диша праха. Но все пак говорим за Холивуд, много пари и млади хора, на които им се живее, нормално са се разделят.

За съжаление това е най-неприятния вид външност. Излъчва егоизъм и суета.

като Амбър Хърд, "уникална" е ;)

Т.е. всеки гледа за себе си и всеки си мисли, че е по - важен от другия. Това се нарича консумация не брак !

Преместих си го

Нали има дете, къде е ръгнала да оди? Сигурно катерицата е фанала сърбеж...

Много малка беше момата за да прави семейство. На 23 си още хлапе и ти се живее. Кой нормален прави семейство преди 35 в наше време?

Където 35 - там и 45... а и 55. Явно светът си отива, доста е пренаселено и на никой не му е зор да се размножава, ЯВНО !

Света ще си е тук с хора и без хора, тъй че той никъде не си отива. Просто ми е странно това безконечно размножаване на всяка цена.

ако си финансово стабилен защо пък не. Той ще си прибере децата, а тя нека да си купунясва

В случая акцентът е друг - някои хора от всичко изпитват досада, защото нещо не е наред в базовите им настройки. И се стремят да търсят нови и нови преживявания. Други - каквото и да правят, извличат радост и удоволствие. Включително това да имат семейства.

Коя нормална жена, тръгва тепърва да ражда след 35? На какви гъби си.

Познавам 15 тина такива. Някои от тях над 40. И повечето са с хубави професии и доходи.

Апропо, в европейската част на Европа е нормално да се ражда след 40, когато човек има дом, доходи и се е наживял.

Там е нормално и пакистанци да им завземат държавата.

Кога ще разберат днешните кифли, че ако искат да имат деца, то трябва да е навреме. И че мъж, който се е оженил съзнателно, именно това иска, а те самите защо са се омъжили? Гледат на майчинството като на песниониране. Искат да се захабят и да превтасат, за да се отдадат на семейството. Само че докато отлагат този плашещ момент, пропускат всички нормални човешки радости.

Кои са "всички тия човешки радости",дето визираш? Сменяме на памперси и заробване до печката не е чак такава радост да ти кажа ;))

Ами ходи се гръмни направо :)

На стари години е доста по-гадно, да ти кажа

Софи беше едва на 23 г., когато се омъжи за 30-годишния Джо. Явно е избързала. Жалко за децата.

Специално на тази, мозък няма да й дойде и на 40. И за мъжете, и за жените важи - ако още на 20 няма в главата си положителна представа за семейство и родителство, това никога няма да се случи, или ако се случи, ще е едно недоразумение.

Едно е да си зрял и осъзнат, съвсем друго да си хлапе и да гледаш хлапета. Моята племенница е на 23 и акъла и е детски. Трудна работа да си сериозен и готов за семейството толкова рано.

Същата ще е и на 33, само ще гледа по-унило :)) Без майтап. Имам и от двата вида племенници

Сгодна женичка изглежда, ама неначесана! Този е трябвало по-рядко да го боли глава вечер, докато е жив онзи, дето ги сдобряваше! Защото както е казал народа, ако не си уважаваш жената, тя ще си намери кой да я уважи!

Нея не я свърта, не иска да си ляга вечер да радва мъжа си, значи е импотентна.

Нали? Цял град може да го потвърди. Това като онзи виц за развода, дето цяло село се събрало да гледа Вуте и Пена как се развеждат и съдията попитал Пена: - Кажете сега, защо искате да се разведете? - Ами как да ви кажа, г-н съдия! Вуте вече не ме задоволява! От публиката се чуло: - Да бе, да! Цяло село задоволява, само нея не можел! А друг глас допълнил: - Абе мани бе! Нея никой не може да я задоволи!

Дори и визуално изобщо не си подхождат, тя е доста по-мъжествена от него... жалко за децата!

Първо това не интересува никого,, особено в БГ! Но лайнените драскачи, самонакичени с думата журналисти - преписват от нета каквото им дойде или им заповяда господаря им! Второ - ами той да си седи дома, а тя да се чука и като с еумори, ще се върне! Те курвите са така!

Нас какво ни интересуват американските боклуци!

Личи че е минал на другият бряг.

Ами тази яка и напращяла кобила иска да и е все вътре. Човека е решил да и бие шута и да се спаси.