Братята Делон се съюзиха срещу сестра си Анушка

Антони и Ален-Фабиен я обвиняват, че крие информация за здравословното състояние на баща им

Обратно в новината

Коментари - Братята Делон се съюзиха срещу сестра си Анушка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Горкият човек, на тази възраст и около него само скандали. До скоро беше за някаква японка с която живеел и го тормозела. Децата му я бяха съдили и доколкото се сещам изхвърлили от жилището. Сега пък това, но пък си е сам виновен. Наследство, грижи се уреждат докато си наред с главата, а сега всеки дърпа към себе си, а той вероятно и представа си няма какво става около него.

Завист, Завист! Тука по селата се трепат директно с лопатите, но явно и по света е същата история, но парфюмирана. Не могат да преглътнат двамата, че баща им я предпочете пред тях и са решили да я разкостят пред медиите.

Явно има доста пара за делба ,както винаги ,

Твърде Авторитетен е, че да му ровите в бельото!

Еми това е- като са от различни майки и чувствата помежду им не са точно “братски”- всеки дърпа парче от баницата за себе си. Тая Анушка- тя най- малката, ма най- хитрее

Нито е най-малка нито хитрее. Онези двамата некадърници завиждат на баща си за славата, а на сестра си за наследството, знаят че за тях ще са трохите

Ален-Фабиен и Анушка са от една майка.

Статията е непълна, зящо не сте написали какво има на публикувания запис. Не всички знаем френски . А точно в записа на разговора между Делон и Анушка е заровено кучето, щом малкия син го публикува и завежда дело срещу сестра си.

Чак ми става жал за Ален Делон - глупаво е децата му да си изнасят кирливите ризи пред пресата..

какъвто бащата, такива и децата.

Е какъв е бащата" КрДЕЦ, ЛЪЖЕЦ, УБИЕЦ? с КАКВО Е ЗАСЛУЖИЛ ВСИЧКО ТОВА?

Там е въпросът, че децата са много далеч от класата на баща си