Антони и Ален-Фабиен Делон се съюзиха срещу сестра си Анушка, като я обвиняват, че крие информация за здравословното състояние на баща им, съобщи сайтът на в. "Фигаро", цитиран от БТА. 

По-големият брат изрази благодарност към Ален-Фабиен, след като публикувана запис от разговори между баща им Ален и Анушка. Сега малкият Ален-Фабиен на свой ред подаде жалба срещу Анушка, след като Антони я обвини, че е скрила, че в периода от 2019 г. до 2022 г. са направени пет когнитивни теста на френския актьор в клиника в Швейцария и той не се е справил с нито един от тях. Според по-големият син това прави Ален Делон, който е на 88 години, "уязвим".

Антони и Ален-Фабиен изглеждат на едно мнение повече отвсякога, посочи още сайтът.

Той припомни също, че на 7 януари Анушка направи разкрития срещу Антони пред телевизионния канал "Те Еф1", обвинявайки големия си брат за това, че излага фактите невярно и се държи заплашително. Няколко часа по-късно малкият брат - Ален-Фабиен, публикува в Инстаграм запис на разговор между сестра си и баща им. На свой ред Антони Делон изрази благодарност към Ален-Фабиен в платформата.

Два дни по-късно малкият брат подаде жалба срещу сестра си за насилие срещу уязвимо лице. Анушка Делон все още не е отговорила официално на отправените й обвинения. През 2017 г. Ален Делон обяви края на кариерата в киното. Актьорът, който получи инсулт през лятото на 2019 г., се снимал в повече от 90 филма сред които "Роко и неговите братя", "Гепардът", "Басейнът", "Зоро", "Двама мъже в града".