17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Glenn Tipton

Най-великият китарист още не се е родил. Редете листата от 2-ро място надолу.

мисля, че Мей и Ричи са надценени заради великите групи в които са свирили. а от това което съм гледал и слушал последните 40 години бих посочил, без да ги подреждам - Пейдж, Клептън, Ангъс, Ингви и Гилмор.

Що за глупост си написал- били надценени заради групител Изброените от теб не са бардове- също са в групи.Без тях групите ще са като таратор без краставица.

Danny Gatton

Абе не е най-великия. Просто е добър. Има виртуози, които никога няма да станат известни като него, че да бъдат номинирани...Но ги има

Той си е виртуоз. И технически е много добър от т.нар. най-велики досега.Отделно винаги е бил недооценен.

Кралят е само един! B.B. King!

Мой фаворит с място в класическата 5-ца е Гилмор.

По тази логика... можем да обявим и Фреди за най-големия мъж...

Фреди е много повече мъж от много други "мъже" . Мъжкото(според мен) се измерва с постъпки и държане, а не с кой си лягаш и какво имаш между краката.

Най-велики са Ханк Марвин и Марк Нопфлер

1.Хендрикс 2.Пейдж 3.Ричи Блекмор 4.Клептън Брайън Мей е много добър, казвам го с респект, но в никакъв случай най-добрия. Звукът му изключително пасва на стила на Куийн.

Подкрепям!

Тези калсации са глупави. При все, че съм почитател на Брайън и го обожавам , "следвам" го в инстаграм и фейсбук и ми е приятно да чета подобна "новина". Творци от подобен мащаб не е редно да се сравняват,1-ви , 2-ри места - глупаво е. Няма "най-добър". Ингви Малмстейн(примерно) като техника е нечовек , но няма толкова неща създадени и запомнени колкото Брайън или Слаш или Марк Нопфлър или Джими( и двамата).

Нали всички сме съгласни, че всеки изказва собственото си мнение :_)

Моята класация изглежда така: 1. Тони Айоми; 2. Тони Айоми; 3. Тони Айоми; 4. Тони Айоми; 5. Тони Айоми; 6. Тони Айоми; 7. Тони Айоми; 8. Тони Айоми; 9. Тони Айоми; 10. Тони Айоми

Какво прави Тони на 4-та позиция?

Пеци беше и си остава най-добър ! Мир на праха му!

1-Hendrix Slash 2-Angus 3-Richie 4- всички осатнали до 10-то, но May не е сред тях. Sorry.

Защо сори? На кой му пука за твоята оценка! Не си го избрал, хаха! Ами хиляди други са го избрали, за да заема челното място!

"Един ван Хален" ?!?! Човека си се казва ЕДУАРД, кратко ЕДИ. а иначе rockmusicboxcasterfm разказва истоии.

Да бе, на български език!

Съгласен! Аз бях малко некадърен, както се знае...А, къде е моят приятел Васко Кръпката, как го забравихте?

Даже в челната десятка не бих го сложил!Виж Куин е друго

Тези класации ми напонят онзи виц, дето Мадона и Майкъл Джексън спорели кой от двамата бил по-най, и тогава край тях минал Веско Маринов и те млъкнали. Всичко е отнсително, всеки си има негови си лични класации

двамата най-известни на планетата, и един дето го знаят до събора на другото село

И ти си прав

А защо Ричи Блекмор липсва от първата тройка?

Странно, нали?... Все пак, да не забравяме, че тези "класации" за по-, най-, все пак са доста СУБЕКТИВНИ...

“Един ван Хален”?!? А Двама ван Хален? Бахти ограничените типчета са в тоя Дир...

1.Jimi Hendrix 2.Jeff Beck 3.Eric Clapton ....... всички ocmaнали

Тази класация от седемдесетте е още актуална.

ВСЕ ПАК НВ ИНГВИ МАЛМСТИЙН ЗАСЛУЖАВА ПОНЕ 2 РО МЯСТО, АТУК ДАЖЕ НЕ СЕ СПОМЕНАВА!

...a aaaaaaaaaa и Allan Holdsworth и гo нямa .... :(((((

Класацията е за класически рок, не за шведски дърводелци с китара. Дори и в хеви метал жанра има по-добри китаристи от Малмстийн. Никога не са ми допадали разни хора като Малмстийн, Стив Вай, Джон Петручи или Джо Сатриани, дето единственото им разбиране за свирене на китара е, кой ще дръпне повече струни в секунда. Въпреки, че понякога с удоволствие слушам какво свирят. Но един Зак Уайлд например е доста по-добър музикант за мен, от изброените.

........ eмu щoм Petrucci не cmaвa moгавa moжe Andy Timmons,Paul Gilbert,Eric Johnson,Kiko Loureiro.......a шведският дърводелeц с китара e yчил Kлacuческa музика в Koнcepвamopuя u cвupu nepфekmнo Бах ..... c nлekmpa .......

До 7/8 Аз не съм казал, че не стават. Просто тяхното разбиране за свиренето на китара е различно. Те залагат на техниката и бързината, а според мен музиката е предимно цялостно усещане. Звук, текст... всичко е едно. Например, за мен по-добра група от Пинк Флойд не съществува на този свят. Това е защото тяхната музика и текстове са ме накарали да почуствам определени неща, които може-би са си само мои, не знам.... но разбирам какво са искали да изкажат. А иначе, за да бъдеш музикант на такова ниво, не може да нямаш някаква солидна музикална подготовка. Освен това Швеция бълва поп и рок групи на килограм. Като започнеш от АББА, през Юръп, Роксет, та до Малмстийн. Това не се прави като се обикалят читалища и селски вечеринки и се събират ентусиасти, а със сериозна подготовка.

Евала за Зак Уайлд!

Смотан!!! Не знам осъзнаваш ли го. Можеш ли поне на устна хармоника, да свириш.....съмнявам се. Къде се обаждаш, където не ти е мястото. Болняга!

до michael golden Времето на дърводелците стържещи с трион по струните приключи някъде към края на 80-те и началото на 90-те. Това, че ти не си се развил музикално от времето, когато си бил пъпчив пубертет си е твой проблем, не го натрапвай на останалите.

Ингви, естествено. Божествения.

И аз си мисля, че е Джими Хендрикс.