17-11-2017 20-11-2018

Коментари

маймуна щеше да напише по-грамотно статията.

Аз мисля, че е напуснал острова по-малък, не на 17г.

Времето, когато творчески красивото беше на преден план, а бисексуалността много на заден. Сега палачинката се обърна. Даже си имаме цял месец (Юни), през който да си хетеро е табу, та може и бой да ядеш..!!

НА Занзибар? Тва да не е НА дупница?

Много ясно, че е НА. Занзибар е остров.

Ми като е остров - да напишат НА остров Занзибар Или В (държавата) Занзибар, както В Германия, В Никарагуа...

Графство Мидълсекс?!?! Не е секс а есекс

Графството е изписано правилно: Middlesex то обхваща територията на днешен Лондон. Есекс е следващото графство(област) на изток - има излаз на Северно море. Има и Wessex и други. Исторически наименованията там идват от саксонците: западни саксонци, средни саксонци( Мидълсекс е оттам), източни саксонци (Essex). Имената нямат сексуален произход... ;):):)

талант имаше Фреди Мъркюри. Бог да го прости. И по темата за сексуалната ориентация мисля, че също бе за пример, защото не го афишираше!

НА Занзибар?!? Карай... кой ти гледа в тая жега... На София, на Враца, на Занзибар... Няма отърване от тоя провинциализъм (да не кажа оная обидната за провинциалистите дума, която започва със сел....)

ако аФторАт беше писал "в Занзибар", некои от тези, започващи със сел... може да си помисли, че Ф.М. е живял вр напр - пещера (ВЪВ Занзибар). Та те са го списали така та и сел... да разберат за какво иде реч! НЕГРАМОТНА РАБОТА!

казваме на остров Занзибар, на Малдивите, а не в Занзибар или в Малдивите, нали?

Така говорят шопите, а не българите, които са наречени от шопите "провинциалисти". А думата "селянин" се наложи от шопите, защото преди 140 години символът за прост и примитивен човек е "ШОП". За справка "Записките" на Захари Стоянов.

Ти къде живееш неселянино Златев, в София ли? Като ти виждам коментара, очевидно не си напращял от интелект, за да коментираш софиянци. А Захари Стоянов си го пази за себе си, нито е авторитет, нито пък творбата му има някаква актуалност в днешно време.