17-11-2017 20-11-2018

Коментари

10000 ДЕСЕТ ХИЛЯДИ едногърби диви камили бяха предумишлено убити....Защото пиели водата, която трябвала за потушаване на пожарите. А тоя се е грабнал от Лондон да плаща билет до Австралия с всичките хотели и охрана плюс обслужващ персонал. А можеше да дари парите преди месец и да спаси 10000 диви камили.

Сме го смятали за фактически лидер и мозък на групата! Велик наистина, а не зорлем медийна звезда! Много е готин, да е дълго здрав и жив, че такива добри и талантливи хора все повече станаха кът напоследък.

Да, преди когато Фреди бе жив, този флуктуираше около него. Но днес всичко е заради Рекламата му на неговата марка женски....сиютиени.

Да беше посвирил за жертвите на конфликтите в Либия,Ирак, Сирия или на други подобни места или на мече спасило се от пожарите в Сибир!!!! Явно жалее само за затворническия рай и всичко около британия.............Защо не изгледа едно видео от Беслан ??? Милата коала, ще се разплача............

Напротив, животинчето се обърна, слушаше и гледаше китарата с любопитство. Вие, какво очаквате, да запее ли?

И той като Путин, милее за всичко.

Прилича на плюшена играчка.

толкова мило така ми е жал за коалките..добър човек

Брайън Мей има голямо сърце! Не само велик китарист, музикант и композитор, но и почитател и дарител на различни организации за защита на животните и природозащитник, който има фондация за набиране на средства наречена "Save me" . Той помага и спасява лисици, лосове, лъвове, язовци и таралежи и др. животни. На 16 -и февруари е и благотворителен концерт в Австралия, средствата от който Брайън Мей и Роджър Тейлър ще дарят за австралийските животни пострадали от пожарите.

Харесва ми че животинчето е спокойно, дори му се додрямва и се прозява. Не се стряска и се чувства абсолютно защитено, браво. Аз чувам щракане на фотоапарати по-силно отколкото звук от китара.

Аз не съм виждал коала да поскача , като кутре!!!

Милата малка душичка изглежда много изплашена. Какъв ли ужас е преживяла! Нормално е да не реагира даже и на прекрасна музика .Явно и трябва много време, за да се възстанови.

Много е сладка животинката!!!

Душичка, муцунката й е направо тъжна.

Направо си гледа сякаш изкарва посттравматичен стрес. Преди време се появи видео с една коала, която седеше до трупчето на друга и я оплакваше.

Боже, колко е сладко това животинче!

Големите артисти са с големи сърца!