Шанън Дохърти: Боря се с рак на гърдата

Актрисата Шанън Дохърти (44) разкри пред People, че е болна от рак на гърдата.

Обратно в новината

Коментари - Шанън Дохърти: Боря се с рак на гърдата | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При това положение отдавна се е разминала с късмета, по-скоро е необходимо смелост и действия, първо повишаване активността на имунната система и прилагане на алтернативни природни лечения, например сода с кедров сироп , по мое мнение всякакъв сироп може да свърши работа, понеже клетките се хранят със захарта, заедно с нея поглъщат содата която е доказан убиец на ракови клетки .

Jeni

Дано има късмет и се оправи! Пише здравословно хранене, спорт-не съм против тях, но явно и това не е гаранция!

Абе ако е вярно това, което са написали (рак на гърдата с разсейки), значи с нея е свършено и то не след дълго. Ако наистина са установили метастази, няма оправяне. Но може и да няма разсейки, а тогава има някакъв шанс.

Съчувствам ти, но няма да се отчайваш. Покрай всичко друго направи нещо, което не коства ни пари, ни усилия, но може да има изумителен ефект: всяка вечер преди лягане изпивай по една ч.лъжичка сода бикарбонат, разтворена в 120 мл. вода. Желая ти скорошно оздравяване.

Господ най-хубавите и добрите ги прибира по-рано при себе си .

Дано оздравее, най-искрено и стискам палци, никой не заслужава такава диагноза.

В никакъв случай да не се оперира.

Ти съзнаваш ли какво написа току що? Знаеш ли какво е рак и какво ще стане ако не се оперират хората, които са с тази диагноза. Поемаш ли отговорността за последствията, ако с това изказване убедиш дори само една жена да не се оперира. Що за невежество!

Още един пример как животът повтаря киното. В "Спомен за близначката" Невена Коканова изигра роля на жена, болна от рак. Години по-късно си отиде от тази коварна болест. Героинята на Шанън Дохърти в сериала беше болна от рак на гърдата. Ето, че сценарият се повтаря в живота. Дано да се излекува, както се излекува героинята ѝ!

Дано да оздравее! Тази ужасяваща диагноза чуват и все повече българки...

Да, дано да оздравее. Тази година ходих за пръв път на профилактичен преглед, на 38 г. съм. Лекарят ми обясни, че възрастовата граница и за това заболяване вече е много по-ниска и трябва да се почва с профилактиката от рано. Мили дами, грижете се за здравето си, независимо от възрастта, и дано болестите да стоят далеч от всички ни.

Познавам две жени с това заболяване - едната я диагнастицираха на 30 г. а другата - на 27.

Наскоро си отиде колежка с това заболяване на 30 години. Късна диагноза и разсейки. Прекрасно и добро същество беше. С мъжа й точно мислеха за деца... Ужасно е. Дано да се справи Шанън - и физически и психически. Дано да се справят и лекарите.