17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо ни занимавате с това посредствено и грозно същество.

ГОЛА И БРЕМЕННА Е НИЩО. ТРЯБВА ДА СЕ СНИМА С ДВАМА МАНДИНГОВЦИ, ГОЛА И БРЕМЕННА ПО ВРЕМЕ НА DP! ТОГАВА ЩЕ СЕ РАЗБЕРЕ ИЗЦЯЛО КРАСОТАТА НА КУЛТУРНИЯТ ЗАМИСЪЛ!

Хубава е аз я харесвам

Ако вдъхновяващото послание е, "Всички женски - голи", аз съм твърдо "ЗА". Само ако може дибидюс, че то така по гащи само се разваля ефекта :-DDD

Сигурно не звучи добре... ама бременните жени изглеждат ужасно, направо отблъскващо. И не разбирам какво му е прекрасното на бременността. Гадене, повръщане, надебеляване, обезформяне на тялото, отоци, страх от предстоящото неизвестно... единственото хубаво е, че поне нямат месечен цикъл. Благодарен съм на Господ, че се родих мъж, та не ми се налага да изживявам тези неща. Предпочитам жените не-бременни.

'Предпочитам жените не-бременни' ше те уредим, не бой се. По принцип е хубаво нещо женомразците да не се размножават.

Що за простотия да се показваш по този начин? Никой не се интересува

Да са абете ден и нощ..!

Че тя не е гола, тя е по гащи! Иначе, името съм го чувал, но нищо не знам за нея. А и не ме интересува. Става, хубава изглежда, хваща окото. Но не е като да речеш, че не съм виждал жени. Включително и голи. Признавам, бременните изглеждат много секси! С други думи: Жена с корем бременна е адски секси, мъж с корем точно обратното, особено ако е от бира!

Не разбрахте ли, че от бира корем не се прави!

tonk11

Добре де, кому е нужно тази показност? От какъв зор трябва да направиш тази снимка публично достояние?

Да се смеем ли, да плачем ли...

Е, тези голи снимки направо ме отвратиха! Толкова харесвам Луиза Григорова, но .... видяла кравата, че подковават коня и тя поискала! С тази бяла кожа и изсулен корем просто не й отиват. Поне малко да се беше "пекнала" на слънце, загар, а то - нищо! Хайде от мен да мине хубаво и щастливо майчинство!

Toва да се снимат голи и бременни го видяха от Аня Пенчева, а тя - от Деми Мур.

е адски тъпо... Бременността е много лично нещо. Още по-лично е, понеже касае и друго човешко същество, а често и трето (бащата) и четвърто (евентуално близначе). Така че - Луиза, акъл за круши, кака!

Да, така е. Но една овца като се юрне и хайде и останалите.

Почти не си личи, че е плешива..браво.

От хормоните ще да е това масово изростяване на жени в напреднала бременност да се показват голи!

Защо винаги са голи?

И защо винаги си подпират корема - той няма да падне.

Момичетата търсят секс във вашия град! Вижте тук --->>> www.meetchats.com

Грозна работа!

Има объркан словоред тука...не "Бременна и гола", а първо гола, после бременна...така е било откакто свят светува...

Тая даже няма и да я пипна, евентуално да го по лигави и да и се изпразня в устенцата.

Може ли просто за разнообразие да публикувате поне една статия, в която някоя известна бременна жена се е снимала прилично облечена. Поне веднъж. За разнообразие.

ги друсва разгонът и суетата...

няма ли да престане да се парадира?

Само мъжа й ми е по-противен от нея. А това, че е била любовница и на оня ....... /многоточието е пегел/, наречен Явор Бахаров и направо ми се драйфа тотално. Милиони жени са раждали и ще раждат, само подобни нефелници си правят грозни реклами от истинското тайнство на живота. Не знам кога нашите ВИП-ове ще проумеят, че едно от качествата на хайлайфа е дипломатичност, такт и финес. ФИНЕС! Карай да върви... Важното е, че те наистина си вярват, милите ни родни хайлайфаджии.

Абе какъв хайлайф е тоя винкел!?

от... вра... ти... тел... но!

обичай себе си и тялото си, защото няма кой друг. Ама грозна, грозна - и в профил, и в анфас.

Не знам коя е, но е доста противна и грозна.

Като тази Антоанета пепе с 3 дете от 2 мъж или тези наум и теа и измисленото им име на дъщеря им. Затова държавата ни е на този хал

колко си тъп, злобен и неграмотен. Имаш и лайкове - много сте простите бе, ............. ужас!

и си позволяваш да даваш квалификации.Кой знае и ти колко си вип, ама от сложните.Не сме длъжни да ги харесваме тези леприкони.С какво са допринесли за културата или морала в обществото?Снимат си просташкия живот, натрапват ни се с подобни платени статии, а всъщност са едни атррофирали мозъци.

А колко доведени бащи имаше тя, по-млади от нея?

Пълен отврат!

Аз мислех че още е девствена.

Ма хайде покажете оня орган, дето и е надул коремчето, стига с тази дискриминация!!!

Е как ще се цепи от "ВИП"-овете жената. Очаквайте на живо раждането, погачата, кръщенето, пелените от сух лед и всякакви хайлайфски дивотии, които отличават човека от маймуната.

Като не става с друго да е известна ...

На една от снимките имаше въпрос - какво ще бъде според вас. Моят отговор - Кифъл.

Стига с тези тумбаци

Със сигурност щях да прочета цялата статия и да разбера какво точно е вдъхновяващото към всички жени, а може би дори и щях да се впечатля, ако пишеше в заглавието: "Бременна и облечена: Луиза е отправи вдъхновяващо послание". Но в случая "гола и бременна" е толкова изтъркана позиция, че декламиращите послания по този начин, са по-подходящи в ролята си да блеят в хора на стадото, отколкото да делегират от позицията на вдъхновяващи индивидуалности. Да е жива и здрава Луиза, да изкара безпроблемно бременността си, да се радва на живота . А суетата, ех суетата ... за нея също има цял живот пред нея време.

"Бременна" и "гола" никак не ми вървят в едно изречение... Всеки път се чудя- уж бремеността била тайнство, лично преживяване, защо им е да се разголват демонстративно? Снимай се гола преди, след- какво има да развяваш голи кореми (и други части) сега?

Само Луиза е бременна, разбрахме, хайде стига лиготии

Съвсем изперка тая.

Ами то ще е или задници, или кореми, или поприкрити цици. Ексхибиционизмът не прощава. Заплюйте ме, но се броят на пръсти бременните, на които им е направена естетична фотосесия. Другите жалки опити за подражание нито са красиви, нито са вълнуващи. При цзялото ми уважение към бременните жени. Фейсът изпи и малкото акъл на населението. Особено женското.

Изпива акъла на тези, дето го нямат! Не всички жени харесваме и се прехласваме по снимки на бременни кореми! Просто медиите плащат на известни жени луди пари за тях и после ни ги натрапват. П. С. За мен най-култовата такава фотосесия беше на Илияна Раева с двете й дъщери.

Тука нищо интересно не се вижда. Къде можем да видим снимките, на които дънките ги няма?

Същата противна мутра като майка си.

Кобрата си е винаги кобра - и бременна, и не-бременна!

Ох, така и не я харесах тази девойка. Нямам нищо против любовниците, но не и когато някое дете страда, заради прищевките им. Но то пък мъжът е глупакът!

има готини цици

Къде ги видя?

Тва, че е бременна, не прави жената по-красива..

Отвратително! Бременните жени и Дебелите жени не се различават, в очите на чуждите мъже!

Да, още повече, че някой се е вредил да напълни фурната..

Знаят ли ваште, че одиш без гащи?

Оох,боже и тази нефелната с послания и голи гореми.Не е хубаво,но тази гола бремнна не е хубава.Като щека с надут тумбак

Не се ли изуят по без гащи значи не са никакви съвременни актриси. Аман от бездарници !