17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще напиша следното преди да забременее момичето е било с нормално телосложение, с сигурност е топ за тези който харесват чернокожи ,но в напреднала бременност е качила на правилните места и сега едните завиждате другите се възхищавате .Ще ви кажа че не всяка жена изнверява и че за любовта възраст няма ,човека е известен и добър в областа си с защо да не го харесва ?

Защо се е омъжила за него? Тя е жестока а той прилича на старец.след някоя друга година ще му сложи рога.

За пари, пари и пак пари, а рогата му си стоят, както на всеки богаташ...

Кви пари бе, бате? Тя е супермодел. Взима по 30 000 - 40 000 долара на ревю, за да си разходи гъза по 10 метрова пътека и по 100-на хиляди за фотосесия. Колко па повече пари да изкара от Венсан Касел?

Естет 77

По-скоро за слава, тя пари си има. Все пак е супер модел, манекенка и отделно модел по списания. А относно рогоносците - рога носят тези мъже, които ходят с красиви жени. Нали не си мислиш, че някоя квартална леличка, тежаща 87 кила ще тръгне да слага рога на мъжа си. ....ако изобщо някой се навие да си легне с нея. КАто не искате рога, ходете с грозни жени, те гаранция ще са ви верни :) Предпочитам да имам мацка като Тина, пък тя нека си прави някоя и друга забежка, ако толкова желае :) Само че като излезеш по улиците или идеш на ресторант с жена като нея всички мъже ще ти завиждат, а жените ще се пукат от злоба.

Тя изглежда като негова внучка...

много е хубава, а като гедам и щастлива, а това е най-важното!

Така като гледам не я е избрал заради е острия ум и ерудицията й

Сигурно е изрядна домакиня и готви прекрасно.

Супер мацка. Вие тук, коментиращите сигурно с по-красиви от нея ходите :)

аз най-сетне схванах либерал-посланието за жените на днешното време! а то е: за да имаш успех - снимай се гола! за да имаш двоен успех - кажи, че при това си била насилена! а за да имаш вечна слава - участвай в #me too!

Активно работи като модел - звучи много натоварващо.

Големи, впечатляващи, естествени бомби.И не защото е бременна, просто си е едрогърда красавица, а бай Венсан си пада по млечни жлези.

Тая гротеска докога ще стои тук??!

Ти по-красив ли си?

Красота!

Години разлика не е педофилия , не, изобщо Да се пускаш в Интернет по бомби и гол задник не е извратено, не е ,изобщо

Бременна в деветия месец. Не е первезно, не е, изобщо...

Се снима бременна ? Това не е ли прекалено лично, или вече не ? Как един мъж да каже, че жена му е негова като цял свят я виждал гола и разкрачена , стоки на тезгях

Много харесвах Венсан Касел- до преди новата му съпруга. С нея простее и старее. Виж, със стара си съпруга- там излъчваше класа!

Браво, мойто момиче! :))

Тя е една млада златотърсачка - парите и славата са и в ума. Но на мъжете, особено на тези в критичната възраст нали акълът им е в долната глава... няма да се учудя, ако е и влюбен...

Изтриха ми коментара - нещо обичайно в тази медия, че е много извратено бременна жена да се снима гола. По-нататък не пиша, защото няма смисъл. ..

Какви огромни бомби! Да легнеш на едната и да се завиеш с другата.

... и нищо да не се вижда от теб.

Тази жена ще кърми след някой-друг ден. Как, според теб става това? С биберон от магазина?

ще ражда и кърми? Слонче?

Само за пари те е ако не беше щеше да е с нейн връстник

Завиждаш ли, неграмотен неудачнико? Парите (пари те), неИн (нейн)... И не отговаряй, че е от автоматичната корекция на правописа. При теб и такава функция няма шанс да помогне.

Бахура е прост и неграмотен а това е автоматична корекция

И тая е само за парите

Този пич с красотата си е заличил от раз 30 г. разлика във възрастта и пламнала любов и та каква, че чак Тина Курнаки забременяла... голяма новинау голям смях.

Великолепна красавица е новата жена на Венсан! Има всичко, което много момичета се опитват да постигнат с пластични операции, изящно носле, плътни устни, скули, за зъби и гърди да не говорим! Жена, която и без капчица грим изглежда божествено! Кой би могъл да го упрекне, че е толкова млада?!?

Чак пък божествено.... Младостта е красива и няма нужда от грим и корекциии А Тинчето не блести с нищо особено-средностатистическа шоколадова играчка

Не са тия годините неточни години

Само на тая годините са точни на всички останали годините не са писачи прости

Венсан Касел си отеВа на хубави жени. При това, коя от коя по-хубави. Браво, Майсторе!

Сигурно е пич,иначе не знам какво му харесват

Тази и аз бих я напълнил.

Този перверзен актьор е напипал машина за секс, която само да видиш ш те надърви за дълго, такава расова кобила не е само за един мъж...

Най гадното актьорско племе се счита за богоизбрано, не стига че ги тъпчат с много пари, а те тъпчат и най хубавите жени...

Много е хубава - браво !

Страхотни цици и тяло! Само за секс е. На французина му върви с жените.

Стига с тия снимки на сажди вече....то мургави меганки заваляха с кореми навсякъде....ми бялото си е бяло, чисто и красиво. Нещо мода ли излезе заедно със силикона?, Харито, Венсанчо, Акек Болдуинчо...и на Брус Уилис бая тен има младата моделка , както и на Раян Гослинг , Ева Мендес е мнооого кафява....

Ебахти циците, копеле!

Ще ти се да си сукалче, макар и копеле?

на снимката с рибарската мрежа къде са?

Красиво е момичето.

Много е красива

Тина Куранаки да се снима, че като стане на годините на Венсан, едва ли ще я помни някой.

Споко бе, чак след 30 години ще стане на сегашните му години :)