17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тина Куранаки да се снима, че като стане на годините на Венсан, едва ли ще я помни някой.

Много е красива

Красиво е момичето.

Ебахти циците, копеле!

Ще ти се да си сукалче, макар и копеле?

Стига с тия снимки на сажди вече....то мургави меганки заваляха с кореми навсякъде....ми бялото си е бяло, чисто и красиво. Нещо мода ли излезе заедно със силикона?, Харито, Венсанчо, Акек Болдуинчо...и на Брус Уилис бая тен има младата моделка , както и на Раян Гослинг , Ева Мендес е мнооого кафява....

Страхотни цици и тяло! Само за секс е. На французина му върви с жените.

Много е хубава - браво !

В живота е така. Който има късмет, получава. Който няма късмет, и да се мъчи, ще е напразно.

на снимката с рибарската мрежа къде са?

Най гадното актьорско племе се счита за богоизбрано, не стига че ги тъпчат с много пари, а те тъпчат и най хубавите жени...

Този перверзен актьор е напипал машина за секс, която само да видиш ш те надърви за дълго, такава расова кобила не е само за един мъж...

Тази и аз бих я напълнил.

Венсан Касел си отеВа на хубави жени. При това, коя от коя по-хубави. Браво, Майсторе!

Само на тая годините са точни на всички останали годините не са писачи прости

Не са тия годините неточни години

Великолепна красавица е новата жена на Венсан! Има всичко, което много момичета се опитват да постигнат с пластични операции, изящно носле, плътни устни, скули, за зъби и гърди да не говорим! Жена, която и без капчица грим изглежда божествено! Кой би могъл да го упрекне, че е толкова млада?!?

Този пич с красотата си е заличил от раз 30 г. разлика във възрастта и пламнала любов и та каква, че чак Тина Курнаки забременяла... голяма новинау голям смях.

И тая е само за парите

Само за пари те е ако не беше щеше да е с нейн връстник

Какви огромни бомби! Да легнеш на едната и да се завиеш с другата.

... и нищо да не се вижда от теб.

Тази жена ще кърми след някой-друг ден. Как, според теб става това? С биберон от магазина?

Сигурно е пич,иначе не знам какво му харесват

Изтриха ми коментара - нещо обичайно в тази медия, че е много извратено бременна жена да се снима гола. По-нататък не пиша, защото няма смисъл. ..

Тя е една млада златотърсачка - парите и славата са и в ума. Но на мъжете, особено на тези в критичната възраст нали акълът им е в долната глава... няма да се учудя, ако е и влюбен...

Браво, мойто момиче! :))

Много харесвах Венсан Касел- до преди новата му съпруга. С нея простее и старее. Виж, със стара си съпруга- там излъчваше класа!

Години разлика не е педофилия , не, изобщо Да се пускаш в Интернет по бомби и гол задник не е извратено, не е ,изобщо

Бременна в деветия месец. Не е первезно, не е, изобщо...

Чак пък божествено.... Младостта е красива и няма нужда от грим и корекциии А Тинчето не блести с нищо особено-средностатистическа шоколадова играчка

Красота!

Завиждаш ли, неграмотен неудачнико? Парите (пари те), неИн (нейн)... И не отговаряй, че е от автоматичната корекция на правописа. При теб и такава функция няма шанс да помогне.

Тая гротеска докога ще стои тук??!

Големи, впечатляващи, естествени бомби.И не защото е бременна, просто си е едрогърда красавица, а бай Венсан си пада по млечни жлези.

Активно работи като модел - звучи много натоварващо.

аз най-сетне схванах либерал-посланието за жените на днешното време! а то е: за да имаш успех - снимай се гола! за да имаш двоен успех - кажи, че при това си била насилена! а за да имаш вечна слава - участвай в #me too!

Супер мацка. Вие тук, коментиращите сигурно с по-красиви от нея ходите :)

Се снима бременна ? Това не е ли прекалено лично, или вече не ? Как един мъж да каже, че жена му е негова като цял свят я виждал гола и разкрачена , стоки на тезгях

Бъркаш я с майка ти :)

Така като гледам не я е избрал заради е острия ум и ерудицията й

floydy@

Тцтц, оригиналенси като турски анцуг Адибас, хах

много е хубава, а като гедам и щастлива, а това е най-важното!

ще ражда и кърми? Слонче?

Споко бе, чак след 30 години ще стане на сегашните му години :)

Тя изглежда като негова внучка...

Защо се е омъжила за него? Тя е жестока а той прилича на старец.след някоя друга година ще му сложи рога.

За пари, пари и пак пари, а рогата му си стоят, както на всеки богаташ...

Кви пари бе, бате? Тя е супермодел. Взима по 30 000 - 40 000 долара на ревю, за да си разходи гъза по 10 метрова пътека и по 100-на хиляди за фотосесия. Колко па повече пари да изкара от Венсан Касел?

По-скоро за слава, тя пари си има. Все пак е супер модел, манекенка и отделно модел по списания. А относно рогоносците - рога носят тези мъже, които ходят с красиви жени. Нали не си мислиш, че някоя квартална леличка, тежаща 87 кила ще тръгне да слага рога на мъжа си. ....ако изобщо някой се навие да си легне с нея. КАто не искате рога, ходете с грозни жени, те гаранция ще са ви верни :) Предпочитам да имам мацка като Тина, пък тя нека си прави някоя и друга забежка, ако толкова желае :) Само че като излезеш по улиците или идеш на ресторант с жена като нея всички мъже ще ти завиждат, а жените ще се пукат от злоба.