Коментари - Британската принцеса Кейт се завърна към обществения живот за честването на рождения ден на краля | Лайф.dir.bg
назад

Британската принцеса Кейт се завърна към обществения живот за честването на рождения ден на краля

В лично писмено послание в петък Кейт съобщи, че се чувства по-добре и ще участва в празника

Обратно в новината
| Редактор : Виктор Стефанов

Коментари - Британската принцеса Кейт се завърна към обществения живот за честването на рождения ден на краля | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Разкошна!

Това изобщо не ни вълнува нас българите, имаме си достатъчно наши проблеми, че да мислим за тези на търтеите по рождение!

Със същата кръв като твоята са, не се напъвай много, че се насра

Не изглежда да е със всичкия си. Познавам няколко полудяли жени ,които отключват пореден шизофреничен епизод. Имат мании за преследване и са дори опасни ,защото не са на себе си.Не е лесно да се комуницира с такива жени ,но няма начин такъв е живота, затова кралските особи не трямва да се смесват с народа ,защото не се знае ,какво поколение ще оставят .Големият ѝ син и той прави едни физиономии ,а малкия и той е странен.Дано се оправи жената .

Откъде познаваш няколко полудяли жени?Да не си бил в психиатрия с тях,или пък си психиатър?Какво й е на принцесата,освен,че живее в дворец и се вози в каляска?Разболява се като всеки човек.

Това означава ,че на всеки човек ,даже и на богатите може да им се случи да изперкат.Особено ,ако са им правени операции на главата.

Пълно е с полудели жени.Те са на всяка крачка тия откачалки.

Кво ни занимават с тези Наглета

Е ти защо се се занимаваш? Подмини!

Да е жива и здрава, свястна жена е.