17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този се занимава с канабис? Ясно, от къде му идват парите!

то много хора се "занимават" с канабис, ама не правят пари от това, поне не в размери да "завладееш душата" на моделка от световна величина с вече значителни попълнения в банковата й сметка

…на кой ли му дреме ???

На кое му се вика "душата" в наше време?

Егати клишето.

Тейлър е много красива с или без грим. В инстаграм често качва напълно натурални снимки. Хубава млада двойка са. Дано са щастливи!

Е то това си е норма. Обикновенно развод издръжка и после по младички жребци за кеф. Аз не познавам мъж дето би отказал на богата жена па макар и не изящно красива

Момчето не изжлежда зле де. Но нека бъдем честни, за да си с красиво момиче, трябва да имаш пари, да не ми разправят красивите момичета, че не търсят това. Никога не съм виждал красиво момиче, с обикновен мъж, който работи за 900-1000лв. заплата и кара VW голф например. Не казвам, че тези момчета нямат приятелки, имат, но са съвсем нормални и не клонят към красиви определено.

но има разлика между красива и поддържана. Има красиви момичета, които не са "барнати" с дрехи, прически, грим и тн, тоест даваг го по-натурално, също има не чак толкова красиви, някои откровено не красиви дори момичета, които надяват доста сполучлива фасада от грим, дрехи, самочувствие и тн. Ироничното е , че вторите са по-вървежни в момента и минават за красиви и неотразими.. Примери с родните плеймейтки бол..

Бива женихът- не е дърт пръч с редовно медийно присъствие или млад нищоправец с наднормено тегло и банкова сметка от мама и тате, по каквито наще млади бръмчалки обикновено се превъзнасят

Еех, тия ангели все в бизнесмени с дебели сметки се влюбват. Как пък една не се намери да лудне по обикновено сервитьорче или шофьор на такси?

сервитьорите и таксиметровите шофьори бягаме с двеста от такива. Не може да им подсигурим дори дневния харчалък по козметика и процедури и кафета с приятелки;))

Защото този бизнесмен е млад, красив и сигурно по-умен от тези, които препоръчваш. Как да не се влюби в такъв мъж?

Мале мале, да чуеш бъдещата ти жена да казва- най добрият ми приятел... Ясно е защо е с него, за жалост той е наивен.

Втория най-добър приятел. Първия е банкомата.

Хубава почистена снимка,но вероятно вместо пръстен е трябвало да коленичи с извадка от банковата си сметка,със сигурност тая е щяла и да ревне и подмокри едновременно!

Със сигурност тя е проучила банковата му сметка, ако там нямаше нищо, изобщо нямаше да се стигне до сцената с пръстена!