17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре де, въпросната курва защо не е говорила преди "две деситилетия", а сега???? Какви са тия простотии, и защо трябва да се вярва на всяка курва, която си е продавала путкта и е правила свирки за пари? И как може да не е искала да я наебат, т.е. да са я изнасилили, и да се оплаче 20 години по-късно? Курвенска му работа. И после - искали равни права. Ми айде, сега тоя принц ли е крал ли е къф е - да заведе контра дело, че тя го е изнасилила и му е лапала кура без той да е искал?

Такава идиотщина - обвинение без доказателства за нещо ,уж извършено преди 20 години, може да има само в САЩ!!!

Ама как така два пъти на две места са я насилвали? :D Първият път явно и е харесало, че да направи после екскурзийка до частния остров :D

Що бе в Русия няма ли?

Не зная тоя какво е правил, но тия двете на снимката до него изглеждат като извънземни, абсурдно с тия шапки.

Някак си не вярвам много на височайшия принц. Но и на девойките не вярвам, защото е наивно да мислиш, че те канпт на тези партита заради черните ти очи само. Подобни сборища, трябва да са ясни на момичетата, там са, за да участват в сексуални изпълнения, не за да пеят, рецитират поезия, свирят на цигулка или рисуват картини.

Пошите за принца,а рекламирате Божинката и Николета Лозанова с девиза,че Т"ръпката е навсякъде".Това какво иска да покаже.

Извратеняци сте всичките кралски особи по света - и мъже и жени - кретени, вкарахте света в непоправима криза !!!

Че са боклуци,боклуци са изродилите се английски "блйгородници",но печелбйрствохо на "демократичните" курви нахвърля мислимото.Някои ден ще чуя:ПРЕДИ 70 ГОДИНИ ИСКАХ ДА МЕ Е.Е А ТОЙ САМО МИ ОБЕЩА... И ЗА ТОВА ГО СЪДЯ!

това са дъщерите му - внучки на елизабет кралицата, наследници на трона на британската империя, макар и 10-12-ти подред

в този случай момичетата не са били свободни - зависими са от въпросната максуел и епстайн. което означава, че нямат семейства - бащи и майки в състояние да ги защитават. Живеели са под покровителството на въпросната максуел и епстайн - в техен дом, с техни средства за живот. Робство на жени в 21-ви век. Не е толкова просто да се разбере от свободни хора.

до въпросния асдадсдас (нерегистриран) - правейки този коментар ти автоматично се съгласяваш да изпаднеш в същата ситуация като тъжителката. Ако можеш да осмислиш каква е била ситуацията в действителност и в какво се забъркваш ти като правиш такава оценка

Въпреки всичко изглеждат нелепо за 21 век с тези неща върху главите си, за приказка на Дисни - са ок.