Бритни Спиърс поиска от съда да не назначава баща й за неин попечител

Джейми Спиърс беше попечител на певицата 12 години заради притеснения за психичното й здраве

Обратно в новината

Коментари - Бритни Спиърс поиска от съда да не назначава баща й за неин попечител | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Готина и талантлива, но явно цената на успеха в ранна възраст е доста висока, щом е с тигнала до това положение - да има нужда от попечител на тази възраст! За съжаление изглежда и състарена. Да е жива и здрава и да пее!

Славата, особено в младежките години, често води до сериозен разпад на личността, но при нея тази борба продължи доста дълго. Жалко - или няма достатъчно средства за качествено лечение, или няма умствен потенциал да осъзнае нуждата от него... Или, както у нас се казва простичко - няма кой да й го натътрузи и да й избие кретенизма, извинявам се за израза... Празна личност, провалена младост, никакво бъдеще...

Момент колега да пробвам нещо: КУᚹ

Чакам Бритни на Chaterbate.com

Бритни е личност и творец, професионалист, печели пари , с които храни не само себе си от 16 годишна, децата си, ами цоца и оня хитър търтей - бившия и мъж и алчнта му майка, ами също така цоцат и разни попечители, адвокати , както и терапевти! Пък ти си един Ганю, такъв си бил и такъв ще си останеш!

Това, което казваш, не изключва казаното от другите, само детайлизира нещата.

... винаги много съм я харесвал, помня преди години на клиповете и как си счупвах ципа на дънките като я видех. Сега е по-зряла, би трябвало да е по-готина от преди. :)

И в цялата тая дандания изобщо не се говори за двете и деца, те под чие попечителство са? Ако тя не е годна да се грижи за себе си това се отнася и за децата, ако Федерлайн ги е взел, това е достатъчно да лудне. Горката, много я харесвах.

Дрогата не прощава!

Харесвам я, песните й са приятни за слушане, а като танцови умения е най-добрата. И на тези години..пак ми е симпатична.

САЩ е Боклук. Бака с помия. Джон Кенеди е ПРЕДАТЕЛ както Стефан Стамболов и поп Кръстьо и затуй са го убили.. Предателя Кенеди се е правел на силен пред руснаците, че имат големи бомби, а в същото времее пуснал негрите маймуни да ЗАВЗЕМАТ САЩ и им е дал права на негрите- маймуни, както на иситнсктие американци... Обаче, след като са го убили, американците е трябвало да ИЗГОНЯТ към Африка, всички негри маймуни, или да ги изтребят.. За Бритни Спиърс, явно Турските Шпиони- Митьо-вци, Мечки са я изнервили доста..... и разни Мошеници- роднини на Веска Меджидиева и други такива, дето избягахв в Африка.... Всичко ЗАПОЧВА от турците и техните ШПИОНИ в Телевизията.. Тях трябва да нахнат ПЪРВО... Турците правят ПРОПАГАНДА- филми, за Кражби, продажба на Наркотици и проститутки... Трябва да изгоним всички Турски шпиони и да почнат да показват по ВСИЧКИ телевизии, оня филм за Капитан Петко ВОйвода, и други филми за Ислямското Османско РОбство... Както и филми как сме убивали турци и негри, за да я има БЪлгария... А турците Крадат и лъжат други БЪлгари, с своята ПРОПАГАНДА, да станат Предатели и да КРАДАТ , заедно с тях да продават Наркотици и да правят от Българите- Просяци и проститутки в Харема на някой богат Арабин...

От всичко написано разбрах,че ти май искаш да кажеш/напишеш нещо. Моля те помисли дали това е смисленно имако ти се стори така, изрази се простичко и разбераемо. Реорганизирай фразите така, че да са разбераеми и да носят смисълът на твоите мисли.

“Разбераемо”?! Ти можеш да се върнеш в трети клас! РазбЕра се, ако имаш желание да се развиваш.

Мама ти kpacтaвa в устата дa eбa !!! Руски мuрuзлuв бokлyk !!!! С кeф ще сaйдucaм задника с рязаната ми бургия !!!!

Ти НЕ си българин, а турски Шпионин.. Бягай с РАЗПРАН гъъз към Турция както бягаше Осман Ага през 1865 г.

Уважаеми БГ, още утре отнесете това, с което се друсате при г-н Мангъров, имам чувството, че то ще се окаже ПАНАЦЕЯТА срещу SARS-COV-2... Само така си обяснявам как все още майката-природа не се е разправила с такъв отявлен дебил като Вас...

Бритни има голямо сърце и многократно е правила дарения в огромни размери. Не е за учудване, че има психични проблеми, защото си беше дете, когато родителите й я харизаха на шоубизнеса да си правят каквото искат с нея, за да изкара големите пари.

Полудя заради бащата на синовете си. Жените да знаят, че не трябва да има мъж, който не може да прежалят. ;))

Много одъртяла, бе. Но за гласови данни, както преди години, така и сега и дума не може да става. Преди години беше поне по-млада и хващаше окото, та с това напрвави пари.

Психичните болести състаряват.

Kранчето с правата на песните на Бритни Спиърс няма как да спре. Парите й не се “спестявят“, а се крадат, и че родителите й са изроди, няма съмнение. Пращаха я и на турнета с акробатични танци, докато уж е ненормална и не може да се грижи за себе си. Страшно зловеща история.

Още може!

надявам се си даваш сметка, че жената печели милиони, а заради добрия татко живее с 1500 на месец

Че колко й трябват ? Останалото трябва да се спестява, защото иначе, когато кпре кранчето няма да има от какво да живее. Лошо, че от малка не я е възпитал така, та се прихожда на стари години да я учи, но както казва нашия народ "старо дърво не се превива".