Коментари - Брук Шийлдс разкри, че е била жертва на изнасилване | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе остана ли някой дето не е? Голямо изнасилване в тоя Холивуд, голямо плющене. Да се чуди човек що се натискат да стават актьори щом ще ги изнасилват.

Тази, дали разбира разликата между изнасилване и поведение с което сама е показала, че е пожелала нещо си?

Мисля, че роман на Марио Пузо започва така, как една майка взима понакуцващата си 12 годишна дъщеря пред порталната врата на имението на филмов продуцент. Това било редовна практика за тези, които искали кино кариера за децата си.

сигурен съм, че бедняк не я е изнасилил. милионер ще да е :-)

Ако не е била жертва на сексуално насилие е нямало да има кариера. Същото се отнася и за "великата" актриса Диана Димитрова. Когато са пробивали са се мушкали, но почват да реват когато са го направили.

Абе няма актриса да не е изнасилена. Ама не виждам да се отказват. Напротив. Всяка се реди на опашка за да стане актриса и са готови на какво ли не за роля.

В Холивуд ги изнасилват, и то съмнителни красавици, а нашата красива Диана Димитрова я бият! Егати сбърканото племе сме!

Тя чак сега ли изтрезня, че да си спомни?

Тя и баба Цоцолана от Долно Камарци била онодена преди 60 г ама нейсе....

Като одъртеят и погрознеят и се сещат, че предиу 20 години били изнасилени. Атаките им сршеу някой мъж някак съмнитлено се връзват винаги със загубата на мъжкото внимание.

Приятно й е да си спомни.

Сори, но при никакъв претекст не може да се качиш в хотел, в мъжка стая и да наречеш след това еб"ането - изнасилване. Просто не може. Все едно да влезеш в магазин, да минеш с пълна количка през касите и да негодуваш, че си жертва на обир. Ми, не! НЕ може!

По-лсено й е да влезе в ролята на "иузнасилена", отколкото да си приеме настоящата роля на напълно изпаднала от пазара за гаджета.

Мисля, че е време и педерасите да почнат да се жалват.....С курвите стана много безлично и безинтересно....

Тая не ми е фащала око никоги, но маленката ѝ щерка е топ пиченце ... По 100-балната система твърдо 100!

Абе то по-добре вече да пишат за тия дето не са "изнасилени", че те явно са голяма рядкост. А тия всичките знаем, че са изнасилени. Тези "преуспялите" актриси преуспяват само по един начин по целия свят. Обикалят безспирно леглата с надежда да ги вкарат в бизнеса . И ми е много интересно, защо трябва да ходят в нечия хотелска стая за да "викат такси" . Както знаем такси се вика от рецепцията и не е нужно по никакво стаи да ходиш.

Брук Шийлдс едно време твърдеше също така, че била девствена до 26-годишна и първият й мъж в живота бил съпруга й Андре Агаси.

интересна история... при цял апартамент на разположение, взел та свършил таз хубава работа в банята. и защо ни го разказва §ак сега след толкова десетилетие, в залеза на кариерата си?

Триете коментарите бе трол кол загубеняци. Да ви сера в устата.

ИЗНАСИЛЕНА, АМА ТЯ ГО ИСКАЛА

А бе то не остана НЕизнасилена жена на тая планета! Всички до една са изнасилени....

9999

Не остана, ама виж как се сещат чак на стари години. Я парите са свършили, я ония е умрял вече дето му е пуснала за пари едно време. И тука по офиси и фирми е същата работа, дупат се на шефовете, само и само да направят някоя интрига и да се издигнат.

Оди са скрий някъде че ми писна от куровляк

Жена съм , но ми омръзна от тези "жертви" на изнасилване, които ходят в хотелски стаи с всякакви типове.Носкоро един с който се бяхме виждали 2 пъти ме покани у тях.Е съжалявам нямам му доверие да му ходя в тях като не го познавам добре.Отказах! Аз ако сама не си мисля за безопасността и на кой мога да се доверя и на кой не , няма кой да ме предпази.Повечето мъже смятат, че като отидеш в тях или хотелска стая значи си съгласна.Ако не сте съгласни не ходете по стаи и хотели.настоявайте да се виждате с тези хора на публични места, докато не ги опознаете и докато не им имате доверие да ходите по къщите има.

В тия среди е така, първо те поизнасилват, после ставаш известен. След години пък ставаш и моралист и с признанието пак извличаш ползи. Яки хора, яки идеали.

Me too!

в тия среди, за да пробиеш, трябва първо да те пробият яко.

Бе те май напоследък всички по-известни жени се оказаха изнасилени.

добри актриси, колкото искаш. За това трябва яко шибинг, за да се създаде добро впечатление след кадтинга. Така е било винаги...

Няма нито една известна жена осъдена за изнасилване! Това ако не е двоен стандарт...

- Полицайски, етот мужчин насиловал меня двадсат лет тому назад - А почму жалуетес только сейчас? - Приятно вспомнит...

Всеки одъртял орел с ориз от холивуТ, опитва да кешира за последно с таз карта. Като е била млада никаквица, сама си е предлагала вълната на всеки. а сега - ощипаха ме по дупарата докато я развявах, дайте два милиона.

Ох, на баба! И сега тя с тъга си спомня за изнасилването !?

И се моли някой младок да се прежали.

Приятно вспомнить

всички си спомнят като станат но 60г.

И АЗ я насилих много злобно ,през 82 Ра..Хахаха...Проста путкъъ.

И как ...? Брук...Лява, Шийлдс-Дясна? ...И от време на време плюцане...

Анално или вагинално?

И в двете дупки. Ама чак сега е разбрала.

със закъснение...

ама след иването 3 дни е била заключена в стаята или си е тръгнала и вместо в полицията е останала да си измие шун дата

Нали беше девственицата на хАмерика, сега била изнасилена, кога е лъгала , тогава или сега?

Била е изнасилена, но е останала девствена - евачът толкоз си може

Или е мушкал там дет не стават бебета.

Вергов

И тая да не остане назад от новата мода. Бах ти и тъпнята.

Тогава бях млад и я разбридах

С риск да стана повече от досаден , смятам ,че нормален мъж никога , ама никога не би изнасили жена ,.Лично аз го смятам за отвратително и някакъв дявол да го прави.Нали този акт трябва да е символ на силно взаимно привличане. Нека не се забравя и предварителната "игра".Ей ,богу не го разбирам. Няма как със сила да пречупиш волята на една жена.Някога бях преди много години джудист и никога ,ама никога не съм правил нещо срещу волята на момиче или жена.Ако ми удари даже не шамар ,а просто удар ,извинявам се и си тръгвам ,макар и с болка в сърцето.Даже преди години на някакъв купон в института, в който бях научен сътрудник ,след подходящо количество изпити водки ,по някакъв повод ,беше засегната темата за изнасилването.Почти всички колеги се правеха на "голямата работа "", аз често си казах ,че не мога ,а и не искам да вървя срещу волята на жената.Започна колективен смях и подхвърляния от сорта ,,"Абе ти да не си евнух или импотентентен и т-н." Най-интересното ,че и колежките ми се присмяха ,а една каза ,:"И това ми било десантчик ,джудист ,ама при твоят външен вид , по-скоро тя ще иска да те изнасили-" , друга ,за да не остане по-назад с някаква ирония и присмех заяви "Ох ,на кака момчето ,още колко има да учи за жените""А най-интересното е ,че тя е и три години по-малка от мен , а ще ми ще ми казва на "Кака момчето", но това беше много отдавна още по време на соца

Злобарката калява характера и дава дързост в погледа.... Ох на кака момчето!

А най-интересно ,че с нея се разбирахме и тъй като тя имаше кола и живеехме в една посока ,ме возеше до някъде,а понякога почти до нас.Беше ми нещо като душепреказчица.

го играеше девственицата на холивуд до 25-та си годишнина. После когато А.Агаси я разкара стана ясно че било пунта мара.

Първо да върне хонорарите от ролята…

Сега е пръдлива бабичка и иска пари

Вика му се бартер, аз на теб, ти на мен. Проституция в друг мащаб.

Ще видите като започнат и тези " звездите " от порно бранша да се оплакват !

Абе то имаше по едно време...ама там май-договорите са железни. това е отпреди 3г. Един от най-известните порно актьори, Рон Джереми (67), е обвинен в изнасилване на три жени и сексуално насилие над четвърта, съобщи прокуратурата в Лос Анджелис във вторник.

Не му ли казваха на това " ЛЕТЯЩ СТАРТ " ?!

Дотук само Памела Андерсън и Женифер Лопез не са се оплакали - Може би защото не помнят вече къде , кога и кой е бил първи ?!

Виж кво Бруки, за да получиш ролята или ще свирукаш на юикрофона ми или ще влезеш под масата и ще лаеш! Бруки - епа нема да ти лаем...

Очаквам и жена ми да каже, че е инасилвана, защото аз съм поискал, а тя е тала.

Ми то проститутките все ги изнасилват, къде срещу в брой, къде срещу кариера.

Колко попови лъжички изтекоха в канала заради тази кака в Синята лагуна.

Първия коментар беше мой. Написах, че направо щях да съм изненадан ако не е била жертва и не се е сетила, че са я ебали след 30 години. Дир хо изтриха, явно не е политкоректно.