Шарапова: Очаквам с нетърпение да видя България

Половинката на родната гордост в мъжкия тенис Григор Димитров - Мария Шарапова, не крие желанието си да посети родината му.

Обратно в новината

Коментари - Шарапова: Очаквам с нетърпение да видя България | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и какво ще прави тука момчетата, момичетата и сие от Протестна мрежа няма ли да протестират срещу посещението и все пак тя е рускиня.

Е ми да е добре дошла, за два три дена си е хубаво тука , кой каквото ще да ми разправя.

Статията е за Маша наистина, но аз искам да кажа, че нашето момче Григор е страхотно - красиво, успяло! Не разбирам защо го храните толкова? Не могат всички да са шампиони. Записа си името в световния тенис и това не може да се оспори. Успех на Гришо и му пожелавам щастие - дали с Маша или друго момиче това той ще реши!

на кого му дреме бе, овцо

Браво Маша пизданаша

Сладуранка. Късметлия е нашия, но аз на негово място не бих рискувал да я водя в България.

Мноо готина двойка са браво,сигурен съм че на мацката ще и хареса много в красивата ни родина :)

щото в франция,Хърватска,Италия,Словения, Черна Гора, ит.н няма пророда. че там е сто пъти по чисто, по зелено по подредено и като цяло по красиво. България е страна в която природните дадености са почти унищожени и почти унищожени от неграмотното население. Колко филам има по Арте или Дискъвъри за прородата на България и за природата в изброените и не само по горе държави. стига излишно самохвалство

извинявам се за грешките в поста

Красива двойка сте! Бъдете живи и здрави! Радвайте се на живота си заедно, защото Бог ви е дарил с много талант и имате уважението на милиони хора по света! Гордея се с теб - Гришо и с твоята приятелка Мария! Нека сте щастливи! Живота е пред вас, където и да сте! Ти си благословен от добрите хора!

не преливай от очаквания за да не се разочароваш много.

Намерете му българка от Своге,щом толкова сте загрижени за Григор.Уирате акъл да давате,ама той не го изка от нас,ясен ли съм.

на мен си ясен, но на някой чужденец учил правописен български - едва ли

Шекспире, да беше се кръстил Нострадамус .Как позна бе човек?

Прекалено шикозна дама за нашия Григорчо.За момента сигурно се забавляват, но...

Напразни усилия на любовта!Нищо няма да излезе, то е ясно.

Грижи, бъди умен и никога не я води тук. Шок и ужас ще обхванат сърцето руско.

Маша има делово (професионално) отношение към тениса, бизнеса и другите неща в живота - собствена марка бонбони, местоживеене - САЩ, Лас Вегас. Гришо не е на нивото и. Тази снимка на гимнастик в Лондонското метро, както и по-посредствените резултати тази година илюстрират, че волята и амбициите му не са постоянни. Това го поставя в неравностойно положение спрямо Маша. Втора цигулка в двойката.

Тази връзка е един шанс за Григор да напредне професионално. Според мен те не са един за друг и едва ли ще останат в бъдеще заедно.

Григор и Мария нещо не вървят нещата

И аз искам да видя Шарапова.

И аз, и аз!

Щом се харесват, да се взимат... И човек да сгазят, ще им простиме!!,

lu4ka

А извън Лондон как е? Например от Куртово Конаре?

E, то всички знаем, че няма жива рускиня дето да не иска да си начеши терлика на БГ Черноморие!Това е първото нещо, което изучават нашите спасители по морето.

Toва може да го каже само човек който не е излизал извън България. Руска реч се чува на всякъде по земното кълбо и то с пъти повече отколкото на нашето черноморие

Кой му се живее в Русия

Дано дойде че върне малко Руски туристи.... Нали знаете, когато политиците оплескат(особенно пезидента) нещата, спортистите ги оправят.

Половинката на родната гордост в мъжкия тенис Григор Димитров ха-ха-ха гордост,те в циганската махала в столипеново не искат да го пуснат вие го пишете гордост

ще и покажеш тук? Акоискаш повече да не говори за БГ я доведи....на твой риск

сега сериозно .. рускините са наи-големите ебачки ...правят го винаги като за последно ...гаранция

доказано , но машите са слаби с френската любов иначе нямат равни

Всички жени се еб*т като за последно. Но Рускините са с най-дълги крака,...според независимо изследване.

и са най евтини

Гларусите пишат кертик по морето , ако си тъпкал рускиня. Виж за полякиня е друго....

Когато срещах руснак или рускиня по света, първият ми въпрос беше-посещавал ли си България. Ако отговора беше положителен, следваше вторият-чувстваше ли се като в чужда страна? Обикновенно отговора беше-наистина не. Много се гордеех с това.

Не искаме руски снахи в България!

Браво маша-поклон хора като вас показват че колкото и да искат политиците на двете страни немогат да ни скарат!сега когато руснаците са кът по черноморието ни една жена застана до нас българия винаги ще те обича за тези думи

Маша и Григор са най-добрите представители " на техните родини. това трябва да са истинските примерите за подръжние и идоли за младите, а не този тулуп-маша "успял млад човек на 33"!!!

Един виц не можеш да кажеш, като хората. "... не плачи Наташа, победа наша, они не плескали, потому що свои х*и, с две руки держали." Иначе Маша е свестна.

Как беше вица...Маша, маша, пабеяда наша, они не плескали патамуща х*й в руке держали :)

И България очаква с нетърпение да те види и приюти!!!! А славяните били не знам си какви, а? Ето ви красота, успех и характер на едно място! Чудесни сте и дано Бог съхрани връзката ви - всички около вас хем ви завиждат поединично, хем заедно, а и не ви разбират, славянската чувствителност им е чужда. А нашто момче е младо, хубаво, скромно, добро, талантливо, направо ще те носи на ръце и буквално, и преносно! Обичам ви, милички!Посрещането може и да не ви е по вкуса, но ще изтърпите едно грандиозно събитие почти както беше през 1994-та....

До всички които пишат против България и тези които завиждат че коленете че гришо който негое хванал и т.н мога да кажа че тия хора са малоумни и измекяри .Браво на Гришо че има такова красиво гадже признато от цял свят много готина двойка са дано цял живот да са заедно да са щтасливо и здраво семейство и тия дето пишат за коленете ит.н Гришо врътниси ги на оная работа това са глупави хора защтото или неса имали никога жена до себе си или ако имат то са някои крокодили и ли някоя дебела свиня и си умират от завист.А колкото до Българските красоти то Маша има предвит природата обиколил съм много страни мога да кажа на запад не могат да се похвалят с такава природа там всяко озеленяване е изкуственно изкуственни страниса не можеш да отидеш на всякъде има си определени места колкото до столипеново преди 35 години на циганите им дадоха ново апартаменти само след 2 години като минох от там с камиона не мога да ви опиша то всичките блокове със изпочупени на входовете прозорци пред блоковета слама коне магарета капли от колелета железа и какволи не да не говорим че в началото на 90 години на всеки балкон имаше сателитна чиния да не говорим са скъпите уредби сиреч магнитофои ит.н. имаха циганите а това българите не можеха да си го позволят.така че по долу дето пише тоя дебил дая заведе маша в столипеново то той щтее заведе можеби в най богатият квартал на плвдив

Повторете, ако обичате!

Mожете ли да го кажете още един път но по бавно и без да заеквате,пихте ли си розовото хапче?

Ако види на Гришо колибата тука повече няма и да пожелеа да стъпи, не случайно той не я довежда тук с претекст нямам време иначе излагацията ще е много голема. А колкото до планини и равнини има и в русия има и по цял свят.

И АЗ ТЕ ЧАКАМ С НЕТЪРПЕНИЕ ...МАРИЯ!

бг има хубави балкани, но това е. нито морето вече е море нито градовете стават за нещо. един пловдив хубав остана. кво и е хубаво то на бг ахахха

В България поне останаха хора които пишат грамотно!Не мрази родината си заради некадърното управление и просташкия манталите на хората.Пловдив е страхотен истина е , но не е единствения хубав град.

Чужденците харесват в БГ именно Пловдив и неговата атмосфера, дори София не е толкова привлекателна за тях, колкото Пловдив. В останалите градове не е същото- пазарища, търговия, цигания, селяния.

не мразя бг просто не мисля че е толкова красива. видяла сам сравнявам.

Българските градове са изграждани като по калъп- липсва всякаква естетика.

има много гадни колена.Все едно,че са ги чупили с бухалка.

...си по-убава.

Кой знае какви "циментови диреци", служещи ти за долни крайници имаш и ти,а тръгнал/а си да критикуваш другите.

Гришо, кой не те е хванал той не те е..... , на Маша и е простено.

Хубава природа имаме ама не и трябва.

Безспорно имаме прекрасна страна с невероятна природа ;) Няма чужденец , който да не се влюбил в нея . Има какво да види Маша :))) Ама на Гришата му е време да се стегне и да мисли сериозно за кариера , при спортистите времето е ограничено ! Още колко мацки го чакат ;))) Много успехи му желая !

Да дойде малко да поразгледа Столипиново. Ако иска даже и Шекера ще и покажем.

Нека узреят дините бате у Хюстан, тогава доведи момата !...

Гришо, време е за В групите бате.

по-добре недеи, ако не си трениран за помярника бг може да получиш нервна криза, остави на професионалистите *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ти си гледай катуна , не коментирай страната ми :)))))

ще се ужасиш като всяка рускиня,която бленува за България но след това не иска и да я види повече

Тук уникалното е че има много красиви и разнообразни места на сравнително малка площ. Без да се разбиваш от път можеш да посещаваш по няколко на ден. С техните графици за няколко дена тук могат да видят повече отколкото за цяла година по турнирите.

може и да има на малко разстояние но липсата на ифраструктура ги прави МНОГО да изглеждат все едно са на хиляди колометри. а и дайте да не се лъжем нима в Германия,Австрия,Хървтска,Словения,няма пророда

Деееба тоя конь.

Каква родна гордост като умирам от срам всеки път като го видя на корта.

... много самокритичен си давай по полека :)

Мухльо нещастен!

визитацията е след малко, дишай ;)))))

Ами дай теб да видим, а??

Гришо е гордост за БГ ! Срама са такива като теб,които ги прогониха...