Бунт срещу "Златните глобуси": Том Круз върна трите си награди

Телевизия NBC отказва да излъчи церемонията по раздаването на отличията догодина

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да ги беше върнал преди да го направят известен.

Навремето имаше едно уиски Black & White. Сега чак разбирам, че производителя е бил визионер футурист ха-ха-ха.

Kenn1111

Отдавна съм спрял да гледам филми където се набляга на черно и на странни сексуабни ориентациии.Жалко ако гияот Глобусите се огънат

Значи ще приемат черни съгласно директива спусната от горе, ама няма значение дали имат качества, важното е да са негри.

Нищо лично, но Том Круз е един ултра посредствен актьор тип Дуейн Джонсън-Скалата, с разликата че Томи-то е кинт и 60, и не е напомпан със стероиди, анаболи и тн. Единствения филм, в който ми хареса как играе е Ванила Скай, всичко друго е да пуснеш Марто Дървото от "Под Прикритие" и ще изиграе със същия успех ролите на Круз... Живи и здрави да са.

Вече не гледам филми, май съм остарял. Просто ми се повтарят сценариите и има прекалена анимация

черния глобус :)

Давайте, самоизяждайте се....когато ние го правехме, аз се ядосвах, че сме толкова глупави. Оказва се, че не само ние сме такива.

PEYTSCH

Няма повече да гледам филми с чернокожи!

Защо всички бели по света, които са малцинство, защото са само 15 % от световното население в момента, требва да са отговорни за това, че прадедите на белите сегашни американци имали роби негри и избили коренното население на 2 континента?

Прадедите сиреч Англичани, Испанци и Португалци. Англичанин където е пипнал, акъл не вирее - справка Индия/Америка, може би само Канада и Австралия са изключения, но и те са бая чалнати

Дайте път на чернокожите,че сами не могат.Нещо кат - пазете моториста (че той сам не може)...

Уважавам Том Круз, ама това решение е глупаво.

Том Круз има чернокож осиновен син, така че освен, че решението му никак не е глупаво е и лично мотивирано.

решението му да осинови черно дете също е много ФИНАНСОВО мотивирано.

Така, така ... След като и на тях им се сринат попюлър точките, като на ЛГБТ Оскар-те, ще квичат като бити педераси ама залата само ще кънти на празно!

Да върнеш тенекиени статуетки е пресметлив ход във времена на пустеещи киносалони Идеи за Том Круз за следващи стъпки: 1. Да върне милионите, спечелени с помощта на 'бялата си привилегия' 2. Да събори стените на именията си, подобно на стената с Мексико 3. Да настани в именията и на частния си остров цветнокожи, бездомни и емигранти 4. Да отреже бюджета на частната си охрана, подобно на бюджета на обществената полиция 5. Да не наема за охранители бивши бели полицаи, военни и т.н., а вместо това подтискани от расистката система рехабилитирани бандити 6. Да смени белите пилоти на частните си самолети и капитите на яхтите си с цветнокожи жени, жертви на системния расизъм и сексизъм в САЩ. 7. и т. н.

Преди да давате идеи как точно Том Круз да си промени живота е добре да се натиснат няолко копчета на кавиатурата и да се понаучи това онова за него - като например на какви организации е основен спонсор той и лично колко инициативи ръководи в UNICEF. Rasing Malawi, H.E.L.P., Jackie Chan Charitable Foundation, Mentor L.A., Stockings with care и редица други, с основен фокус обучение, подпомагане и осигуряване ан възможности за развитие на цветнокожи деца и семейства в неравностойно положение по цял свят, освен че първото му дете е осиновен чернокож син.

Още преди години като пуснаха един от първите филми с "черен" в ролята на Господ и ми стана забавно. Но тогава хората си мислеха, е нали е Господ - за всеки е различен цвят (уж). В днешно време ще пуснат филм с травестит Господ или хермафродит Господ, за да не се обидят въпросните малцинства. Американците са тъпи същества, които гледат само и единствено да припечелят от сеирджийство и простотия. Ако се тегли чертата, голата истина е, че за всеки има място под слънцето - кеф ви дадена позиция във великата им филмова академия, кеф ви конкретен пост в дадена компания, кеф ви дадена роля, и така нататък. Уловката е, че трябва дадения индивид да има качествата за конкретната позиция, а не просто защото цветът на кожата му е различен, или защото има чифт увиснали гърди, това да му дава приоритет и повече права дори, отклкото на всички останали! Побъркано общество!

И особено в щатите, за дадени позиции колко се е свирело на тромпети, дори секс са давали "кандидатите". Като пробият малко и се издигнат и започват да реват как били изнасилвани, едва ли не. После мъжете били животни и тем подобни. Ми най-простия пример - една жена, която изглежда адски добре и секси, облякла се е ултра провокативно (за което никой не я е карал и насилвал), дет се вика вижда и се долната уста, нормално е всеки втори мъж да я заглежда. А един мъж ако се облече по подобен начин, първо че ще е супер жалко и смехотворно в очите на останалите мъже, но най-важното - ще е сексистко, изнасилваческо и какво ли още не в очите на средностатистическата американска жена. Ай сиктир за тях

на Скарлетката...

Томас Мeйпотър Четвърти вместо да връща награди, да вземе да "излезе от килера" най-накрая, че вече стана на години пък не ще да си признае...

Специално за Скарлетката

Да вземат Стиви Уондър, подходящ е.

Според дебилите в Холивуд: - Орфей е негър! С тракийски произход!!! - Спящата красавица е негърка! С нормандски произход!!! - СНЕЖАНКА (Snow White, бе, дебили - СНЕЖНО БЯЛА) е негърка! С фламандски произход!!!!!!! Дебили!!!!! ДИР, няма да триеш фактите!

Не-само това, но и Патрокъл е нигър а и the mother Fulkerson negar Питър Портър играе КРЪСТНИЦАТА с черен хуй. КРЪСТНИЦАТА на Пепеляшка.

А поне разследването водено ли е от чернокож журналист? Като чета статията, белите трябва да станем по-негри от черните...

Say it isn't so. Група хора си направили оргазнизация за награди с цел себе-промотиране, облагодетелстване, достъп до пари и секс, а не за чест.

Политкоректна ненормалност.

Ненормалници......

Жалко, харесвах Том Круз. Сега ще му отвърна на жеста, като вместо на кино ще му гледам новия филм на торент (ако въобще става за нещо)

Гледайки им последните филми на руски пиратски сайтове МНОГОГЛАСНО ДУБЛИРАНИ НЙ РУСКИ. А самите руски пиратски сайтове са щедро спонсорирани от Основния Спонсор на ДИР -online казината Ефбет.

Рядко тъп си. Който и сайт да отвориш, ти се показват реклами, базирани на локацията ти.