Коментари - Бургер "Голямо междучасие" | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По тъпа и нездравословна реклама не можахте ли да направите?

Белтъчини ор различен тип на едно място е голяма глупост:яйце с риба и сметана. Щме доведе до натравяне.

Само исках да кажа, че в рибата тон има живак. Просто от природата, де. Та, по-добре не я давайте на децата си. А иначе за писаното по-долу, че децата ядат в час -не е ли работа на учителите да определят правилата в класната стая и децата да са длъжни да ги спазват...

Дай им само да муат и цапат тоалетната, затова ходят там. Има и безплатни евтини гувернантки, бъзици и купони. Сега и това. Дъвчи се само по време на класна работа с шумно мляскане и мазните остатъци заедно с мръдната носна кърпичка се набутват под чина. За малките междучасия си има цигарки и енергични напитки.

Чак да ти се прииска да спреш да пазаруваш от там.

Еми спирай, кой те кара насила? Ще си пазаруваш от кварталното магзинче,където колбасите, доставени миналата седмица е нормално да си миришат на прах за пране Бонукс и Савекс.

Сметана, риба,яйце,хляб..и всичко на едно място,просто прекрасно..

Не се бях сетила....

много нормални хора не се сещат за смесване на риба и яица...но кауфланда е майстор по пумията :Д

Консервите от риба тон е просто най-полезното нещо! Особено тези, които се правят от остатъците от рибата. За деца е направо елексир. Може би само кучешките консерви са по-полезни. Има едни, обогатени с витамини. За здрави кости и лъскав косъм

Кои са кучешките? За един преател питам :/

По принцип си прав, но си има и консерви с цели филета от рибата, а не млени трици. Не че във въпросната верига ги продават, но все пак ги има в сносните магазини.

Мммммм....каква тънка рекламка. Свят да ти се завие....