17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малко остана...

Лолита е само пластмаса и екстейншъни, но колкото повече пари, толкова по-добре направени. Нашите бедни мишки тука ги кълцат трето качество хирурзи и ги консултират четвърто качество пр, затова изглеждат толкова зле. Познавам много жени, които са с операция на носа но изглеждат по-естествено, защото вместо да го кълцат го пилят, по този начин се запазва естествената фпрма. Личи си и на двамата че нямат висшо и че идват от дивия изток, но щом са щастливи и се обичат, да се вземат младите и дир. Бг да спре да пише за тях.

Уао!

да тренират глупаците като Ноле и Федерер нашия си го може и ги мачка наред нема Медведев нема Цици сите бегат у лево

Може само да пожелаем на всички хасковлии да си намерят богата кака, да ги води по хубави курорти за милиардери, че то само с няколко мизерни милиона с сметката не е живот, като знаем, че една яхта средна ръка почва от 20 милиона, а какви още по-хубави работи има за доста по-сериозни пари, да не ви казвам... Гришо освен, че е приличен тенисист, по всичко личи, че е и оправно и умно момче. Браво!

Не тя го води, а той я води, защото е приятел със собственика Брансън. Там руски милиардери Брансън не е канил досега. Лолита е придружаваща Григор, който съчетава полезно с приятно. Без Григор, Лолита няма да бъде поканена, защото се ходи само с покани. Руски тенисисти може и да бъдат поканени.

в западноевропейската култура е синоним на подрастващо момиче с наклонност.към проституцията. И познай от къде идва това име....от романа на Vladimir Vladimirovič Nabokov "Лолита" издаден през 1955г.

Веднъж мернах снимка на тая преди операциите, кривият и нос винаги се появява, каквото и снимка да видя вече. Cannot be unseen!

Позьор. Титла от Голям шлем кога? Таланта си пропиля.

Много е хубаво момичето,направо красавица.И младичка, и модерно облечена,и секси излъчване-щастливец е Гришо.Този път са си лика прилика с половинката си.А това как живее,къде ходи и как изкарва парите си ,си е негова работа.А такива като мен му се радват и му желаят всичко най-хубаво,особено здраве.

Да се чудиш, защо й е това жиголо, па макар и елитно, явно в нейните среди не се котира, що ли?!

Айде стига с тая Лолита бе!! Да не би оная и работа да е напречно разположена?? Виждал съм и по-хубави, евал съм и по-грозни!!

Гриша коя ще е следващата?

Коят' гу купи!

Азиатката е започнала да си връща крокодилските черти.

Кисело ли е?

Не познахте!!! Кабардино-Балкария не е в Азия!!!А,е част от Нашата пра родина-Волжска България ,а майкаи е АРМЕНКА!!И тя не е в Азия!!Ама ,че глупак...

И на теб не ти е лесно.

Другите по-известни и от тоя Каунь тенисисти се занимават и с благотворителна дейност, а тоя само с мандръсанье.

евала Дришка. Страхотни нови гривнички имаш, а тенисът........майната му-))) Средняк си братчед, и ще си останеш такъв. Само мацки, пози, снимки пред дадени за временно ползване от спонсори ламборджините са ти в главата и затова още в първия кръг отпадаш безславно от някакви анонимници.

Човек без образование, но с много пари. За толкова му стига акъла.

За колко ти стига акълът?В коя област си 30ти в света(или трети)?

Тропическият рай е кръстен на КОМАНДИРа на холандския ескадрон, а не на целия ескадрон!

Ето така плануват хипер богатите да изглежда света. За хипербогатите няма ковид, няма мерки, сертификати, ваксинации и карантини. Ще си живеят и ще си пътуват по частните имоти без всякакъв контакт с нас простосмъртните. Един филм имаше 'Аврора" май беше. Ето го нагледно

Без Covid не можеш да си позволиш такъв остров.А що се отнася за Григор,той си изкарва парите пред очите на целия свят .Да си ги харчи със здраве.

Имам средства да ида на Карибите. Но условията за мен не са като тези за Григор.

Малко са ти средствата. Само най- хубави пожелания за Григор!

Елизиум. Така се казваше филма. Богатите не се ваксинират, защото имат достъп до здравеопазване, не че и то винаги им помага, но едно е сигурно - Рокфелер е прекарал на имуносупресори последните 40+ години от живота си, което е нереално за обикновен човек, а 7-те трансплантации на сърце са му ги правили у дома, т.е. разбираме, че медицината за такива като него е по-сериозно напреднала, благодарение на лошия материал, разбира се. Кварталния ветеринар ми обясняваше как преди да прави операция, се упражнявал на бездомни кучета първо, за да може да е безупречен, когато му плащат.

Да. Така се казваше филма. Беше просто покъртигелен. Интересно, че го гледах малко преди пандемията и тогава си помислих, че това е дистопия от далечното бъдеще. Била съм в страшна заблуда. И докато ние си мислим, че световните елити ни готвят "Зараза", те ни подготвят "Елизиум". За Рокфелер нямах представа, че има 7 сърдечни трансплантации - та това са 7 човешки живота!!! 7 за един зловреден старец. Проблемът на хипер богатите е, че се мислят за безсмъртни. Ние сме просто досадно усложнение в техния рай - някаква ненужна биомаса, даже по-скоро biowaste. Колкото до ветеринаря ти ... познавам много от тях и само 2-ма бих нарекла човеци. Не, че и хуманни лекари няма с такъв манталитет. Youtube е пълен с дисекции на трупове.