Макар повечето хора да виждат единствено привилегиите, идващи със славата, истината е, че за онези, които я притежават, освен щастие, тя може да бъде и истинско проклятие. Както се казва, всяка монета има две страни, независимо колко лъскава изглежда тя отстрани. Именно поради тази причина редица популярни личности се стараят да водят ежедневието си извън обсега на ослепителните светлини на прожекторите, пристъпвайки под тях само когато е абсолютно наложително. Точно както всъщност прави Григор Димитров, който отдавна е решил да брани правото си за неприкосновеност на личния си живот, разкривайки съвсем малки частици от него, при това само ако сметне за необходимо.

Така например по традиция той избягва да навлиза в подробности за отношенията си със своите половинки, но поддържайки интереса на своите последователи в социалните мрежи жив, понякога все пак си позволява да споделя миговете, на които се наслаждава в тяхната компания... А последния такъв случай е съвсем скорошен. Преди ден най-добрият ни тенисист публикува в своя Инстаграм профил галерия от няколко изображения от престоя си на едно от най-красивите места на света, сочено за истинско късче от рая, където бе заедно с любимата си Лолита.

Вижте снимики >>

Първата ни ракета и милиардерската наследница отскочиха до екзотичния остров Некер, който е собственост на бизнесмена Ричард Брансън, за десетото издание на ежегодния благотворителен турнир за професионалисти и аматьори "Necker Cup", в който нашия спортист взема участие за втори път. Това обаче далеч не попречи на двойката да съчетае полезното с приятното, наслаждавайки се на всичко онова, което удивителният ексклузивен курорт може да предложи на своите посетители.

Екзотичното място, кръстено на командира на холандския ескадрон от 17-и век Йоханес де Некер по време на колонизацията, е било необитаемо до края на 20-и век, като през 1978 г. бива купено от основателя на империята "Virgin", похарчил сумата от 180 хиляди долара за него. Само за три години той го преобразява изцяло, превръщайки го в магнит за известните личности, търсещи луксозна, но спокойна дестинация за отдих. Във красивите вили, предоставящи 360-градусова панорамна гледка към Карибско море, през годините са отсядали имена като Барак и Мишел Обама, Марая Кери, Нелсън Мендела, Кейт Мос и други, които са напълно способни да се разделят с 4 300 долара за нощувка, или 78 хил. долара дневен наем за целия остров.

Като гости на британеца обаче на Григор и Лолита не им се е налагало да платят и цент за пребиваването си там, ето защо в публикацията си хасковлията му благодари за страхотното преживяване. От кадрите, които качи във виртуалното пространство, се вижда, че когато не е бил на корта той е прекарвал най-много време на плажната ивица, припичайки се под слънчевите лъчи. Дъщерята на руския олигарх Елдар Османов също сподели поредица от кадри, заснети там, а на един от тях се вижда как стои на пясъчния бряг до огромна костенурка, докато друг разкрива как два котешки лемура са нахлули на тенис корта.

С приключването на ангажимента на Димитров, двамата с неговата интимна партньорка се разделиха, като тя реши да отлети за родината си. В момента Османова е в Москва, където от 24-часовите истории в акаунта ѝ се вижда, че се забавлява с приятели из заведенията на руската столица.