Коментари - Бьорн и Бени от "АББА" заявиха, че групата няма да се събере на "Евровизия" догодина | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хайде стига са пели. Стари и грозни са. Гласовете им са изхабени. Докато почнат да се на.сират ли ще се фичкат по сцената?

В Лондон можеш два пъти на ден да им ходиш на концерт. Проблема е, че за седмици напред всичко е разпродадено.

не разбрахте ли че всичко е партенки, за реклама, за да не ги забравят, те нямат никакво намерение да са пак на сцена, глупости, ръчкат разни които популяризират тяхната музика и от това се хранят

Нека си ги помним каквито бяха в най хубавите си години песните им са вечни.няма смисъл да станат стогодишни и да се препъват и падат по сцената и да си мислят че са млади.тогава ще са смешни като някой родни певици а те са хора с достойнство

Оставете хората да си гледат пеСНията, достатъчно са се напечелили.

Освен това семействата им се разпадат, разочаровани са и това е другата причина да не се събират. А и изглеждат вече доста състарени и човек трябва да знае кога да спре да се качва на сцена. Нека ги помним като идоли на Европа, млади, красиви, влюбени, талантливи!

Е, срещу скромна сума човек се прежалва...

Няма сума, срещу която тези четиримата да се прежалят... вече са на години и със състояние, когато могат да правят само каквото им харесва... и никакви компромиси. Имаше писания, че преди време им предложили 1 милиард за да се съберат... и те отказали!?!

Абе предния път се прежалиха срещу не толкова скромна сума. Не само се събраха, не само направиха цял нов албум, но и направиха онзи измисления концерт, дето разни холограми подскачат вместо тях в Лондон. Шведската пенсионна система не е онова, което беше.

И правилно! Всяко нещо си има край!

Точно така, музиката им ще съществува и след тях ..а тя е добра.