Бьорн от АББА показа новата си любов

Кристина работи за компанията, издала последния албум на групата - "Voyage"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ВЕлики са абба, каквото и да правят в личния биеот. Ние сме хапи с музиката им. Това ни стига, друхото е Балкански номера

Със здраве да си я ебе (Ако му става още)

На 77 вече едва ли може, или по друг начин казано , вече може и да не може. Но на тези години езикът се превръща от второстепенен, в първостепенен сексуален орган. Абе важното е да правим любов, а не война. If know what I am saying.

Човека е мултимилионер. Новата жена ще бъде осигурена, а той ще вдига самолета с шепа от едни сини хапчета. Бившата и тя ще вземе едни милиони. Та май накрая всички ще са щастливи...

Нали знаете? Явно интуитивно си е търсил отново същия типаж жена - висока, руса да напомня за някога.......Да е жив и здрав, както и останалите, и било каквото било, да се съберат на по чашка и да се посмеят, че и с още нещо да ни изненадат! Цели поколения растяхме с тях, "Балкантон" се престраши и пусна двоен албум по лиценз - нещо разкошно! Още помня обложката, как Агнета излиза от Ролс-Ройс на задната седалка, вратата отворена, тя в пера и кожи с чаша шампанско и протегнат съвършен крак навън.....Сега не ми се струва, че е била толкова красива, но тогава, като си нямахме още оформени критерии, направо лбяхме влюбени в нея. А Фрида била и джаз-певица първоначално, излъчваше нещо достолепно, фино, после научихме с тъга, че яла доста бой в къщи от някакъв богат аристократ и накрая се разведе май с него. Но за нас тогава тези неща бяха табу, важно беше лустрото и имиджа, песните и красотата. Само като чуехме първите тактове на "Уотърлу", и рипвахме да танцуваме бясно.... Имаше живот в музиката им, и текстовете бяха направо поеми, въобще всичко беше в пълен синхрон на това изкуство. Какъв ти социализъм, какви ми ти бригади и военни обучения, каква ми ти Едита Пиеха, Йосиф Кобзон и Муслим Магомаев, братче, тия тъпаци тука ни загубиха само с две парчета на АББА ! А не бяха само те. Слушахме Цепелин, Назарет, Джефърсън Еърплейн, Чикаго, Джетро Тал, Бед Къмпани, Емерсън Лейк и Палмър и др., слушахме класациите на Рейдио "Лаксембърг" и "Еуропа Либера" на румънски. Богато юношество а, деца? Не си го давам за нищо!!!!!!

Откъде толкова омраза и злоба у вас? Не разбирам защо ако обичаш и харесв аш нещо трябва толкова злобно да мразиш и отричаш друго? В това време са пускали една музика, но никой не те е привел на дръвника да я харесваш и да я слушаш. Не вярвам, че си бил щастлив, всичко е преструвка у тебе, идеализиране ...ах, вижте ме какъв съм бил велик още тогава. Вие сте тип нещастници, но не ми е жл за вас.

Абе идиоте, не схващаш ли? Ами АББА бяха икони, що им трябваше да се осират на стари години? Това на твоя език, че другия очевадно не го разбираш.

Кой говори против АББА,бе, дрисльо, за да бъда в тон с твоя начин на говорене и ,за мое съжаление, на нивото ти. Нищо не си разбрал, а като кон с капаци не виждаш нищо. Точно за тази ваша необяснима ,бясна омраза говоря. Никой няма право на друго освен правоверно да харесва това, което ти смяташ за добро. ..

Албумът с обложка снимка от четиримата в "Ролр рой" бе беше двоен. А колкото до Фрида, съпругът й аристократ след АББА почина от онкологично заболяване и не е имало физическо насилие.

Човекът не мрази нищо , а просто като сложи на кантара това , което вижда сега и тогава , усеща , че е живял по-добре. Защо да няма право да изкаже субективно мнение.

Da mojeh bih ti dal 100 +.Pozdravlenia za komentara!

ами, браво на бьорн! животът продължава, особено ако си безкрайно известен и богат, а пък е и в отлична форма видимо. отстрани погледнато-човекът си има типаж за влюбване! все се влюбва в агнета-макар и дърта, макар и къдрава, все агнета си търси! втората му е пълно копие на агнета също... но за нас, които обичаме абба, никакви заместители на агнета не са ни нужни!

Баба Хола

Закъсала е за пари

Е щом се обичат младите ...