Уилям: Планирам да имам две деца

Принц Уилям заяви, че иска да има две деца от съпругата си Кейт, съобщават от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Уилям: Планирам да имам две деца | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бе ти планираш, ама както често става има огромен шанс един от двамата да не може да свърши тая работа.

Две деца , няма лошо , дори напротив - това е супер. Но ...само когато си на държавна издръжка като кралското семейство във Великобритания (Кралското семейство получава държавна издръжка, която естествено се плаща от данъкоплатеца) Но ако си в БГ казана на Ада и трябва да гледаш две деца9 дори и с едно е трудно) тога ще ти се отели вола Уляме, момко млади и зелени. Просто не знаеш какво е да си изкарваш сам хляба. Айде чаоо

Колега, малко се поувлече. Не е трудно да гледаш 2 деца. На децата не им трябват скъпи играчки ами внимание. Поне моите не ми излизат скъпо за гледане :-)

Да ги гледаш не е трудна, обаче ако трябва и да ги храниш...

Toni

Коментара ти явно е породен от споменатите ти проблеми, но не можеш да съдиш принца и принцесата че има кой да им издържа децата. Живеят в страна с традиции и уважение към кралското семейство. Още повече теб какво те бърка кой ще ги издържа и колко зелен или оранжев е Уилям, като действието се развива в Англия, а не у вас? Това са тип хора, които никога няма да разберат какво е да си обикновен човек, но това не означава че трябва да ги мразим и презираме, нали?!? Гледай своята паница, не чуждата, БЪЛГАРИНО.

Да са живи и здрави и бог да им даде желаното. Дано.

Пиар кампанията е напълно обяснима, но за какво по дяволите ни я правят и на нас. Ще ставаме част от Великобритания, или какво...

А защо да не станем? Зле ли им на англетата? Ще дойдат Кейт и Уилям и у нас, ще ги посрещне Бойко, ще ги разходи с метрото...Ех, че хубаво ще бъде!

Ами то само с искане не става, трябва и да се почука малко....

А Кейт какво планира? Кой от кого какво и колко?

Е по-глупава статия не съм чел.