17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Красиво момиче! Без "подобрения"! Дано тукашните "хубавици" забележат, какво разбират под красота световните модни брандове. Желая ѝ успех!

Ма тази Бел Хинова е толкова невзрачна- даже има вид на недоспала и е с торбички под очите. Ужасни манекенки. Къде отидоха красивите манекенки с излъчване -като Клаудия Шифър, Сидни Кроуфърт....

С тия торбички под очите от рано е почнала с бЕлото!

А дали името и е наистина Бел?????или може би баща и е българин и веднага слагате българка ама нещо изглежда недоспала за такова събитие..

Това е красиво момиче ?!

Бел е явление, изключително красиво момиче и ще има огромен успех, най-после.

Сега се избират такива, да са по-обикновени. И не ги обработват много.

Така, както сте го написали излиза, ча без нея Шанел не може да съществува. Що за глупости. Сега пък тази ли ще проследяваме колко е велика.

Така, както сте го написали излиза, ча без нея Шанел не може да съществува. Що за глупости. Сега пък тази ли ще проследяваме колко е велика.

Съжалявам, но не ми допада. Не е грозна, но има неприятно излъчване и визия на 40-годишна, недоспала и недохранена жена.

Струва ми се, че този измъчен болезнен вид е придаден с грим умишлено за ефект.

Joe69

Страхотна е! Има невероятно загадъчно излъчване!

Ни мъ кефи, няа да ѝ звънна.

Световните брандове гледат на тези момичета като на закачалки. На всяко ревю трябва да изпъкне дрехата. Моделът в новите тенденции на повечето е една ходеща намусена закачалка.

Като нацупена мумия е, без грам емоция в лицето. За съжаление я разгрозяват и я вкрават в техния калъп на нацупено младо момиче, което е на ръба на нервна криза. Гледах интервю с нея, няма го това свежо детско поведение - та тя е само на 16 - 17.

За да бъдеш манекен на световна марка се изисква основно ръст 1.75 -1.80, осанка, котешка походка и интересно лице. Не бъркайте собствените си виждания за красота и сексапил с изискванията на модните империи към манекените им. Многото следене на Фейсбук и Инстаграм ... са ви промили мозъците за критерии на красиво!

Е, дали е красива или не според вас - имате право на мнение разбира се. Момичето е успяло обаче, не е лесно да се добереш до тези подиуми и сигурно има много кандидатки и е минала през сито. Дайде си сметка че освен външен вид - това си е работа и се искат и други качества - да знае език (без комуникация няма как да работиш нищо навън), да я харесат и да могат да работят с нея, дисциплина, увереност, походка и т.н. Тези шоута са репетирани много и навсякъде искат хората да можеш да се справяш, така че не е само визията и това което виждаме от симките. Млада е, пътят е пред нея, радвам се понеже е българка, българките са красиви жени дори и слабички и без изкуствени неща по тях.

Ima neveroiatno izluchvane I na vsichki snimki e razlichna. Mnogo interesno momiche! Pogelavam i mnogo uspech! Otiva i Chanel! Obogavam markata!

Бел, на бело ли си, та си с тия торби под очите на тая възраст? Модните дизайнери са подлагани на постоянни критики, ... Та, минаха на невзрачни модели, за да няма обидени, от тълпата. Съвсем обикновено момиче, не е красавица, има приятно излъчване и до тук. За красота, в днешно време, не дават да се говори, много - за да не се обиждат/ дискриминират по-невзрачните индивиди. Иначе, една Ашуария Рай, А. Джоли, знойната бразилка Адриана Лима, ... Тази нашенка, може да им диша праха, нека прави кинти, но - за красота, по-полека, не се напъвайте. Може, да не ни дават да говорим/ критикуваме, но ... не сме слепи! ; )

Си е оперирала носа? На старите снимки ясно личи нейното хубаво лице, а на последната с торбичките под очите е видима различната пропорция на носа.

Бел е хубаво момиче, но не трябва ли да качи поне 2-3- килограма. Подобна слаботия е плаяшеща, да не говорим и колко нездравословна.

Айде сега да сложим очилата и пак да погледнем. Само дрехите и са различни. Фасадата една и съща на всяка снимка.

Кой го е бил това дете? Като след боксов мач са му очите подути. Дайте му да спи малко.

И все пак закачалката трябва да е красива. И има доста изисквания към нея, нали? Иначе не виждам причина да не поканят Джугани и подобни напомпани мишелини.

Слаба, бяла, недоспала, от кокаина се пос*ала!

Тялото й е перфектно. Висока и слаба, но с красиви крака, а не два кола. Наистина е прекрасна. Лицето не можем да преценим, омазано е с грим. На тази възраст всички са хубави, даже и невзрачните девойки.

А тя дали тъ учаква дай звънниш? Бе я зими чи ми съ убади нъ мени.

Момичето не е нищо особено, не е красива за мен без грим, но те такива търсят. И все пак това е голямо постижение, умее да позира и пожелавам да има славна кариера, без да се допира до наркотици, алкохол и развратни сцени. Няма какво да се злобее, малко хора могат да си позволят Шанел, а тя е в кухнята дори.

Дишай, да не се задавиш. Има милиони невзрачни девойки, но не всички дефилират редовно за Шанел. Момичето е манекен, ти си изброил полу-еротични фото модели и актриса получовек... малко е като да сравняваш ябълки и портокали.... Аз не мога да повярвам, че все пак имаме такива момичета, излезнали от батака на родния моден бизнес.

Последните години търсят невзрачни манекенки, за да гледа публиката тоалетите, а не манекенките.

Разбира се, че един добър модел трябва да притежава доста качества освен добра визия. Едни от най-ценните качества са самодисциплина и добра организация! Това не е работа, която се изпълнява във фиксирано време всяка седмица. Моделът трябва да е наясно, че от него предимно ще се изисква да е перфектен във всяко едно отношение!

Един добър и търсен модел трябва да притежава доста качества, освен добра визия. Едни от най-ценените качества са самодисциплина и добра организация! Това не е работа, която се изпълнява във фиксирано време всяка седмица. Моделът трябва да е наясно, че от него предимно ще се изисква да е перфектен във всяко едно отношение!

И след няколко години ще почне да съди някой че я е ''тормозел сексуално'' че вече за нищо няма да става щом сега е с такива торбички под очите:((((

Не вярвам торбичките под очите да са станали модерни и ме притесняват, без да съм й майка.

Ако една манекенка участва в две-три ревюта на известни дизайнери по време на седмицата на модата в Милано, то тя се смята за звезда. Лудницата по ревютата е невъобразима. В рамките на около седмица имаш сто кастинга. На ден трябва да отидеш при 20 дизайнера. След това при тези, които се те одобрили, правиш фитинги - проби на дрехите за ревюто. Следват репетициите. Пълна лудница. Можеш да имаш по три, дори четири ревюта на ден. А да не говорим, че някои дизайнери, като Армани например, правят по три ревюта едно след друго. И ако сутринта си букиран за Фере, който прави две ревюта, значи през деня имаш общо 5. Което е невероятно изтощително. Рецептата за успех Няма някаква кой знае каква универсална рецепта. Ако си се загледала напоследък, т.нар. нови топмоделки са направо грозновати. Всъщност ролята на агенцията и късмета е огромна. Трябват също дисциплина и манталитет. Много неща. Но за съжаление в тази работа има много късмет, каквото и да си говорим. Може би светът на модата вече е толкова пренаситен с модели и толкова преситен от тях, че се търси нещо съвсем различно, нещо изчанчено. Всички в този бизнес вече са изчанчени - не само в облеклото, поведението, маниерите, а и в характера, в представите за света. Просто нормални хора няма. Всичко е толкова изкуствено и "прекрасно", всички се обичат, всички се харесват. Но аз съм свикнала и го приемам.

Професията на модела не е лесна. Много ангажименти, срещи с непознати, работа от сутрин до вечер, понякога страшно монотонна, всъщност сериозен труд, и най-редовно снимки на бански при минус 20 градуса, или на зимни палта в Африка на плюс 45... Дa си модел в днешно време се оказва доста трудна работа. И все пак, всяко младо момиче мечтае точно за това. За фотосесии, корици на световноизвестни списания, каталози и рекламни кампании. Успех на нашето момиче! Да участваш в няколко ревюта на световни дизайнери е голям успех!

Много е хубаво момичето и е перфектно за тази професия. Торбички имала, слаба била. Защо не разгледате снимки на Кая Гербер. Колко по-хубава е преди да навлезе сериозно в модния бизнес. Самата Синди е казвала, че се притеснява, че нито тя, нито дъщеря й имат толкова фина структура, каквато изисква днешната мода. Манекенките през 90-те бяха най-хубави и с форми. Сега това са стандартите и ако искаш да работиш тази работа трябва да ги покриваш. В живота всяко нещо си има цена и трябва да си я плащаш. А навън нашите момичета печелят добре и си заслужава усилията, които полагат. у нас човек не може да се наложи като модел и да печели добре. Родните манекенки успяват най-много да се снимат за корицата на някое списание, но няма как да ги забележат зад граница. Който иска да се развива като модел, напуска България и търси късмета си в Париж, Милано или Ню Йорк. Докато момичетата са по-млади, отиват първо във френската и италианската столица, а след това мечтаят да се наложат като модели и в Ню Йорк. В Милано и Париж девойките могат да се развиват като манекени едва до 25-годишната си възраст, докато в Америка има модели, които работят, докато навършат 40 години. Във Франция клиентите се държат гадно с моделите, коментират пред самите момичета дали са дебели, голям ли е носът им и какво трябва да коригират по себе си. Това може много да те комплексира. В САЩ един модел може да получи между 10 000 и 100 000 долара хонорар. Не си ли световноизвестен модел, няма да станеш милионер в Америка. Въпреки това професията е много добре платена за разлика от БГ. Най-големите хонорари идват от реклами, участваш в няколко реклами,след което може да не работиш цяла година и пак ще живееш добре в САЩ.

Освен, че спазват режими, не забравяйте, че тези момичета са с фина и грацилна структура. Всички жени с такава структура докато са малки и много млади са много фини. Чак след като навършат 25 вече стават по-женствени. Неслучайно всички световни модели разказват как са били обект на подигравки от връстниците си. Такива момичета израстват бързо на височина и съответно са много слаби. Така че за нейната възраст при този ръст - килограмите й не са учудващи или ненормални. Някои от моделите наистина са плашещо слаби, но висшата мода налага този стандарт.Изключение се прави само за топ моделите. Те също участват в ревютата на световните дизайнери, без да се налага да са анорексично слаби.

Зарадвайте се, бе хора! Това е голям успех! Да не би Жизел да е хубава, може да е талантлив модел и да има страхотно тяло, но в лице нито е красива, нито има перфектни пропорции на лицето. Но е най-успешният модел на всички времена и бразилци се гордеят с нея. Тук се плюе по всеки успял да надигне глава от блатото. Но така е в модния бизнес, там критериите са други и често най-красивите модели не са най-успешните. Нашето момиче си е хубаво и нежно, няма дефекти и е с добри пропорции. Снимките й също са много добри. Прекрасна си, момиче! Много успехи!