17-11-2017 20-11-2018

Коментари

другия дето се хвали че спал с хиляди жени е хую иглесиас

Много добър, ако беше само алкохолик никога нямаше да постигне тази слава Може да си е пийвал, но е бачкал също така здраво и е имал талант и късмет Само в бг може да успее някой темерут без да си мръдне пръста В америка е здраво бач

Парис Хилтън, мога да продължавам до утре. Дотук със здравото бач.

Много си тъп Саше. Мога да продължавам, но интова ти е много.

Една дума: ГОЛЯМ! ЧРД

Luna0102

Добър актьор, грозен мъж. Да е жив и здрав.

Луна, ти имаш ли мустаци. Ако не, пусни си, ако да .... да ти се изпразня на мустака

за мъж не е задължително да е красив. виж педерасите държат да са красиви

Изключителен актьорски талант и чар. Например в двама мъже половина го заместиха с друг и сериала стана скучен.

Типичен алкохолик. В нашия вход имаше едно пиянде Иван-професионален алкохолик и дегррадирала отрепка / бивш "актьор" поне така казваше той,ама надали,който вече умря. Точно копие. Много гадни хора са това алкохолиците. Повечето артисти у нас са пълни пияници.

Алоо, по добре алкохолик, но не и педераст като тебе.

шса изшийм като Чарли Шийн :D

Интересно, как от тия 5000 жени още няма някоя да се жали, че е изнасилена ? Сигурно е искал писмена декларация от всяка с която е спал !

Се е отнасял с тях като с жени а не като с курви. Чичо Чярли, колко ли хиляди жени те сънуват в мокрите си сънища?

Такива, като теб, си остават само с искането на писмена декларация! Капиш? --------------------------------- Сексапилна мацка минава покрай „капанче“, където киснат „на по биричка“, от сутринта, няколко като „хи хи“. Единият от тях, на доста висок глас пита: Кой ги е@е такива мацки, бе? Мацката, през рамо отговаря: Истинските мъже, а такива смотаняци като теб питат!

Любимият ми сериал е Двама мъже и половина. Удоволствие е да гледаш и слушаш историите на чичо Чарли. ЧРД, чичо Чарли, дано намериш сила да направиш още 1-2 такива роли, за да ни радваш докато си жив.

ЧРД Чарли, толкова много смях и добро настроение ни подари на нас зрителите. Не е хубаво да надничаме под завивките ти. Те са си твой. :-)

Честит рожден ден, чичо Чарли! Голем си, ей!!!

Гоуем е, един от най големите е-вачи на нашето време. При 365 дена в годината, той казва че е е-вал над 5000 жени, което значи, че всеки ден, в продължение на 15 години е ........ нова жена ПС модераторите няма нужда да трият, тва че е ...... 5000 жени го казва той, все едно него да триете.

Прозрачен си! Не се ли усещаш, че завистта е показател за комплексарщина? Защо не си гледаш твоята "постна" пица и да караш на Мара Шепова?

"Разбирам"(култова реплика), от "-" лайковете, че чикиджиите са доста повече от нормалните мъже!

Деградирал и пропаднал наркоман и алкохолик.....

Кой това, баща ти ли?

Chefo77

Важното е, че е живял и живее живота, който ИСКА, а не който му се налага ;)

Уникален и неподправен. Да е жив и здрав. Чудя се "Двама мъже и половина" всъщност дали не беше документален филм, а не игрален ...

Така е - леко поукрасен документален филм!

Не се споменава филма "Млади стрелци". Супер филм ... поне за мен.

Там той участваше, но звездата беше брат му Емилио.

Кое му е чаровното? Една мъжка курва, презпал с всичко живо в Холивуд и отвъд, изневерявал на всичките си жени. Това какъв пример е? Ако беше жена щеше да бъде разпъната на кръста, но понеже е мъж му е простено. Стига вече с тези двойни стандарти.

И някои от бившите му имат ограничителна заповед срещу него, защото им посягал. Животът му е секс, наркотици, бой и пиене. И това е пример за подражание?

никога няма да разбереш някои неща, вярвай си в еманципацията и пълното равенство ,но те не са реалния свят.

Ролята в "Двама мъже и половина" му лепва идеално. Страхотен е. След като го махнаха си пролича огромната разлика. Яд ме е защо в последната серия когато се появяват почти всички участвали в сериала не го поканиха и него а позваха дубльор.

Да е жив и здрав ,голям пичага ,и много приятни роли имаше ,лудак !

Чичо Чарли е велик! Живот мечтан от мнозина и постигнат от малцина. Честит Рожден Ден чичо Чарли!!!

Голям е!!!

Честит рожден ден на чичо Чарли. Харесвам го много.

Пич отвсякъде.

Уникален артист е чичо Чарли!!! Казва: ако не искаш да имаш махмурлук, просто не изтрезнявай!

тоя, дори и със спин ще надживее много 40 годишни българи . има много голяма разлика в лечението на спин, СЪС и БЕЗ пари

Разликата е: дали ти се живее или живуркаш.

Честит рожден ден и от мен! Вече му пратих "подаръка" си.

Глупак!

Това са "неизбежните" рискове на "професията" - факт! "Които се страхува от мечки не ходи в гората", а кара на "Мара Шепова"