Коментари - Чарли Шийн с медальон за едногодишна трезвеност | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То си е за олимпийски медал.

НАЙ-ГОЛЕМИЯТ !!!

Най големия спинаджия и алкохолик

естет

...и любовник, и бохем-бонвиван, и купонджия :))) Споко де, теб такава опасност не те застрашава. Ти ще си седиш до преклонна възраст в панелката до жена си, като морален и стойностен човечец докато смъртта ви раздели :)

Естет 77, опитваш се да се присмееш на семейните ценности ли?

Повечето хора свързват Чарли с 'Двама мъже и половина'. За мен той е любим актьор още от легендарния филм 'Взвод'. Алкохолик или трезвеник, Чарли си остава един от най готините холивудски актьори.

Легенда е ... за пияндетата, които се асоциират с неговия герой

сега остава да спре и коката и може и да стане човек от него

Много ми липсват сериите на "Двама мъже и половина" с участието на прекрасния Чарли Шийн! Дано режисьорът на сериала се смили над него!

За какво изобщо пишете за този пропаднал наркоман и алкохолик ...Големи и новини, голям сайт....А винаги съм се чудел на тия дето гледат и харесват този деградирал олигофрен ...

Ти си просто един нещастник,малък нещастник ;)

Чичо Чарли е световен пич. Достатъчно основание да се пише за него. А ти кой беше..?

Чарли е по-малък от мен, но съзнателния ми живот мина с таланта на баща му в "Апокалипсис сега" и на Чарли в готините му филми. Чарли играе самосарказъм....изключително рядко явление в американското кино. Чарли е пич - има толкова деца от мечтани жени, играта му е удоволствие за гледане - без насилие, психофашизъм, политика или джендърство. Нормален човек - което днес е талант и изкуство.

Този ... е адски отвратителен... Кой го гледа или го е гледал въобще!

това само 1 жена може да го напише , човека си е легенда или поне беше :)

Супер, това трябва да се полее !

pompai

Пич не мрънкай,че аз плащам заради една уж мила жена ,а се оказа като почти всички жени =мелачка. Сега от 1800 ми взимат 1200 всеки месец и това е от 8 години и имам още 9 -напред и дано ми увеличат заплатата.

Ако е безработна, пак си по-добре - ако живееше с тях щеше за тебе да има 450 лв, сега имаш 600. Дерзай!

Ако е спрял и издръжката на проститутките, значи вече е стъпил на краката си. :)

Пропадна този готин пич.. на какво ли е заприличал от цяла година въздържание?! Със сигурност не и на чичо Чарли...

Поредната жертва на мириканската мИчтЪ :D

Да ти кажа, че доста хора мечтаят да са жертва като него...

Не знаех, че доста хора мечтаят да са разорени и болни от СПИН алкохолици, ама щом казвате, ще се направя, че Ви вярвам. :-) Разни хора, разни мечти.

Тотална глупост. Ако мечтаеш да си като него, значи си по-пропаднал?

Дали има мъже, които мечтаят: 1. Да са женени или била женени за Брук Шийлдс 2. Да са притежатели на едни 250 милиона, макар и напоследък намалели 3. Да са по-известни от Папата - ха на бас, че не можете да му кажете името без Гугъл 4. Да са спали с всяка жена, която са поискали 5. Да са живяли едни 30 години напълно безметежно Да, сега има СПИН. Да, алкохолик е. И пак съм на 100% сигурен, че много хора биха заменили съществуването си с неговия живот. На секундата.

Хора образовайте се малко :) Човека не е болен от СПИН , той е "само" ХИВ позитивен. напишете в гошко - > разликата между хив и спин

Вас комунистите няма кой да ви пусне там,така,че споко...няма да ви притеснява МеЧтътъъъ!!!!

Не съм привърженик да се защитават сляпо пропаднали политици, актьори и прочие, само поради субективна симпатия и солидарност. Особено пък такива, които са болни или умират, излиза, че си изкривяваш преценката за него от жалост.