Коментари - Chef Илиан Кустев пред Life: Готвенето се превърна в мода, освен в наслада | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Готвенето се превърна в мода"... и куцо и сакато стана "шеф". Шеф до шефа, в ресторантите им скъпотия, а яденето им - нищо особено. А, и само да отбележа - не знам дали има "ястие" яйце Фаберже, но по принцип Фаберже "яйцата" не са ядене, хахаха...

Тоя при 87кг щом е бил дебел, значи е нисък. Сигурно готви на столче. Аз не виждам полза от готвачи. Всеки може да нареже една салата, да изпече парче месо и да изяде един плод, и да си сипе напитка. Голяма мода няма що.

Като гледам какви опашки се вият сутрин, обед и вечер пред дюнерджийниците и пиците на парче,как майките тъпчат децата си, голяма мода ще да е!

Може да са капацитети, но нищо не ме трогна. Липсва присъствието на журито от миналия сезон. Блудкава работа.

Куртев е симпатяга, но другите развалят имиджа на предаването. С нищо не ме впечатли ха.

Гледах началото. Пълна скръб.

как не ви домързя да изсерете цялата тая дрисня? а който го прочете това цялото е дебил!

КаПитонава печелила най - малко два такива формата, без да може да готви. Сега продава курсове за оборотни дишане в Инстаграм и купува 2 малко жилище. Сменила 2 чичи. В процес на Ролекс. Чанти - прада за сега. Победителка :*

Без да умаловажавам постиженията на бръснаро-фризьорите, но готвачите са наистина едни от героите на високо- технологична България на услугите от последните вече над 30 години. Преди това, имаше едно леко сбъркано поколение, което сега наричат "поколението Х" от което съм и аз. То мечтаеше за космос, за авиация, за наука, за ядрена физика и подобни такива непрактични неща. Сегашните готвачи, фризьори и инфлуенсъри (това е една нова професия) са нещо далеч по-важно, реално и практично. В крайна сметка, от това какво ядеш зависи как сереш, което значи че трябва да се мисли с поне един ход напред.

"от това какво ядеш зависи как сереш" От това какво ядеш, зависи целият ти метаболизъм! Всички болести, които ще имаш или няма да имаш! На практика целият ти живот. :-) Знам какъв куртовски труд полагат тези хора, за да направят вкусни и красиви чинии. Аз лично не бих си го причинил, като знам, че след няколко минути някой ще го разръчка с вилицата. :-) Ако полагам такъв труд, то ефекта трябва да е дългосрочен и с натрупване. Но всеки решава сам за себе си.

Сбърканяк. Ако живееш в достойно общество и си физик, инженер, добър доктор, ще можеш да си купиш буламачите на тия ,,шефове,, . Великият шев джейми фалира 140 ресторанта - никой не му яде буламачите

Тъпи предавания с тъпи черпаци! Едно време най големите тъпанари завършваха ТОХ а. Това, че на английски им викат шеф, не ги прави шеф на друго освен тенджерите и тигана.

шеф им викат на френски. Поне от там идва, доколкото аз знам.

АРЕ СТИГА С ТЕЯ МАНДЖИ ВЕ