Четири куршума прекършиха крилете на Тупак

25 години след разстрела не е сигурно кой е убиецът на най-великия рапър

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има инфирмации, че докато е бил на системи в болницата, борейки се за живота му, е станал от леглото и искал да си тръгне, но бил озаптен...

RIP

Името на започнатия албум говори кой и защо го е поръчал.

Ще имаш ли смелостта да напишеш името на албума, заради който го убиха, а умнико, който пише, че това са пълни "глупости" ?!

Един от цитатите на Тупак: "Те имат пари за войни, но не могат да нахранят бедните" и голяма част от песните на великия ДЖОН ЛЕНЪН им костваше живота !! R.I.P. !!!

не е застрелян заради песните си. така се получава, когато се вживееш в ролята на генгста то да боунс

Не искам да те наричам никак, защото си на хиляди години от музиката, която той е правил, но не искам да пиша ИСТИНАТА, ЗАЩОТО ТИ НЯМА ДА Я РАЗБЕРЕШ !!! На много погрешно мнение си !!!

Е и?Кво требва да направиме като са го утрепали н-е-г-р-о-т-о?Мислите ли ,че американската преса отбеляза смърта на д-р Чирков,или тоя нерез е с по-големи постижения от Чирков?Пропаднала държава от всички страни!Блюдолизци от,до!

Много интересно!

Голям Тупак, rest in peace Nigga, много хейтъри в тея коментари баси, може да го плюете къв е бил, но е оставил много по голяма крачка отколкото всеки от вас ;)

Оставил? Какво е оставил? Един куп простотии които за тебе явно са нещо велико. И кой си ти ще дириш сметка тука от другите кой какво бил оставил? Погледни първо себе си

Боклук от всякъде. Цветът няма значение. Няма как да ти е жал за такива отрепки.

Маймунски истории! Колкото по-малко от тия, толкова по-добре.

Тоя пак ли го застреляха? Иначе всяка година нов албум вади. И на холограмите се уреди...

Циганска работа!

лошото е че тази музика е доста популярна в Б-я, а критиците особенно на чалгата изобщо не я забелязват.

Цигански работи

такива 'престрелки' съм гледал десетки по записи от разни камери . "13 престрелки с 3-ма убити" . това не са били престрелки ами са били кола с 4 черни стреля по един невъоръжен. ако тоя един, случайно има оръжие и успее да го извади , 'престрелката' свършва с 4 черни маймуни бягащи със 100. друг сценариий е : маймуната се показва иззад ъгъл за 1 секунда и среля 2,3 пъти в нищото (защото другата маймуна е минимум на 40 метра и е невъзможно да бъде уцелена) след което се прибира на безопастно пак зад ъгъла .

като цяло престрелките между чернилките са доста безопасни и рядко има убити и ранени, освен ако не стане някой сакатлък

и защо още няма мемориал на бандита ?

Не ни занимавайте с глупости бе....пукнал некъв мангал?! За тия примати живота няма никаква стойност. Избиват се като животни в америка, като не щадят дори деца. Тъпак ШтеКур!! Най големия рапър е Ицо Хазарта!

В случая ти си търсиш повод и място да се "занимаваш" да бъдеш умен.

Да го шмугна на майка ти в кривото гърло и на теб и на Ицо Хазарта. Спермо недъгава. Хабер си нямаш за тези неща,Лапнихуй лаком. Милото ти маменце гноясал урод...

Бандата "крайпс". Лелееее...

Хахахахахаха да да..... И Биги правил "мелодичен " рап. Шапки долу за един от големите в световната музика. Жалко колко кон с капаци има из коментиращите.

Подмяната не само на ценностната система, а на цялостното житейско възприятие е в пълен ход. Поинтересувайте се за "прозореца на Овертон"!

Поредния моралист Твоята ценностна система са ти я подменили още преди да се пръкнеш

Наскоро някакъв идиот пусна думичките "прозореца на Овертон" ни в клин, ни в ръкав. И аз не знаех какво е и четох. Излиза, че онзи го е използвал абсолютно не на място, но след този случай ми прави впечатление, че много "прозоречно-Овертон мисионери" се навъдиха. Явно с толкова много вярващи в "теориите на световния заговор" у нас има много да слушаме за този термин.

Трябваше да уточнят, че под "криле" се имаше предвид дистрибуцията на едро на наркотици.

Отрепки

Голямата работ вече, нига гангста мада фака, некви псуват и страшно изкуство, няма що.

"Златните вериги около врата му са напоени с кръв" Тъпо,тъпо, та дръка! Залто напоено с кръв..., кой ви ги пише тия тъпотии, бе!

Пишат ги редакторите на Дир с купено виШо! А и много бързо премахват неблагоприятни за тях мнения!

По - точната дума е "обагрени", ама айде ...

Циганска работа!

Дайте нещо за ,,престрелките,, на талибаните! Тези не са интересни. ...Има ли още "кули" в Америка??

Гад мръсна-мракобесна!

"Партията" Черните Пантери ... вие съвсем откачихте бре :), а "партията" Талибани или "партията" Ндрангета, или "партията" Ку Клукс клан чували ли сте?

Смешник

Каквото е търсил

Рапърите са уникални идиоти, а феновете им дваж по големи идиоти

Защо ни занимавате с тези маймуни?

Защото не са ""човекоподобни""! .....И може да се пръкне нещо ,,по-добро,,.

Бахти безкрайните глупости! Политкоректни идиотии!

Чернокожите бавно превземат и се намърдват навсякъде във бялата култура! Чернокожи гиганти в скандинавска митология (God of War game), Lord of the rings (на Амазон сериала дето идва), Чернокожа Ариел в на Дисни идващия филм и т.н. , мога до утре. От бизнес гледна точка това е правилния избор за всеки развлекателен медиум явно. Следващо, очаквайте чернокожи във филм за втората световна война.

tonk11

Във втората световна са участвали хиляди чернокожи. Кое ще е странното?

Страно ще е ако променят расите на ключови бели фигури с чернокожи? Съмняваш ли се в Холивуд?

Ако утре чернокожи играят Сталин, Рузвелт и Чърчил - пак ли няма да имаш нищо против ?

в крака при здраво предно стъкло???

убиеца стреля през предната дясна врата, а не през предният прозорец.

що ползвт бели технологии като електричество, звукозапис и възпроизвеждане, както и компютри, телефони, интернет, лазери и холограми?

ПИПО

"кодът на мълчанието, неписан закон при рапърите" Ти да видиш :) Те мангалите бетер сицилинците се изкараха.

най продавания рапър и съответно най добър е еминем . всички други са некви аматъори в сравнение с него .

Трябва още агитация,че основателката на Blm да напечели още пари и да си купи други мултимилионни имения в беглия богат квартал Бевърли хилс!

Вчера братовчед му ряза гърлото на 6г детенце в Италия. А днеска, либералите леят сълзи за един американски бандит, не по-различен от братовчед си.

Сега да извадя ли на кърпичка да си бърша сълзите? Америката му била виновна че го направила такъв... Естествено никой не носи вина за собствените си действия или бездействия. Другите виновни. Тия същите ги слушаме и в Столипиново. Не знам тия "велики" мисли които ги изказал да ги изрежа и да ги закача на стената ли трябва? Текстовете му абсолютно вдъхновяващи да.. колкото щеш motherfucker фак и niggah Голяма загуба за световната култура не ще и дума

ромски работи, с хАмерикански привкус...

Защо в тази дългоочаквана новина не намираме името на автора/редактора? Дали най-сетне някой в Дир-а пък не го е досрамяло за глупостите, които често публикуват?

Обществена тайна е, че Сюдж Найт поръчва убийството на Notorious B.I.G. следващата година, но не се доказва. Та кой ли е поръчал Тупак? Или Биги, или някой от кръга му.

Шъг бе брато... А не Сюдж.

Един престъпник по-малко. Светът нищо не е загубил, даже културата спечели.

По ми е жал за тупаците, за които този престъпник е идол!

....ни налагате негърската "култура"?

Последния разговор на Тупак според статията: - Ей, кой те уби?! - Fack you!

Какво му е на разовора? Кратък и съдържателен. Просто не е имало време за повече. И със сигурност вече е в световната литературна съкровищница за най-добър диалог. :)

Да почива в мир! Най- добрият за всички времена!

Звучи някак иронично, защото рапът уж бил на черните, но най-великият рапът всъщност е бял. Да, Еминем е най-великият.

Твоят идол е позьор... Бял пухльо

е баничар, смукач и слуга на левите фашисти... но пък има друг рапър, който наистина е номер едно и е бял ;)

Гошо от Почивка a.k.a. GP???

Или Гарджока???

точно е такива отрепки дърпат америка и света надолу. по-начесто трябва да ги гърмят. един да не остане. африка се унищжожава от религиозни фанатици и алчни бели "бизнесмени", а латинска америка, сащ, мексико и огромна част от азия се унищожават от групи, съставени от точно е такива примати, търгуващи с оръжие, наркотици и човешка плът.

Ми то белото си има и тъмна страна, ама това е друга тема...Големи певачи тия брееей.

черни и миризливи отрепки

Не ги гърмят